Då blir du kär – enligt ditt stjärntecken

Då blir du kär – enligt ditt stjärntecken

Fjärilar i magen och ett bultande hjärta. Här är ögonblicket du blir kär i någon – i alla fall enligt astrologin.
11 minnesvärda looks från vänner
1:06

Efter reklamen: 11 minnesvärda looks från vänner

(1:06)

Slå på ljud

Vi har nog alla upplevt det någon gång – det där ögonblicket när man blir förälskad i någon. Det kan vara något så enkelt som att din älskade skickar ett fint sms vid precis rätt tillfälle eller kommer ihåg vad du gillar att äta till frukost, och efteråt känns allt annorlunda.

Men vad krävs egentligen för att du, eller den du träffar, ska bli kär? Det här är ögonblicket då du faller totalt – enligt stjärnorna.

OXE (20 APRIL–21 MAJ)

Oxen är väldigt sensuell av sig och älskar allt som har med doft, smak och beröring att göra. Det tar ofta lång tid innan du faller för någon, men när du väl gör det har det ofta med dina sinnen att göra. När du inser att du känner igen din älsklings doft, och att du doftar som dem efter det att du träffat dem, är du kär.

TVILLING (22 MAJ–21 JUNI)

Tvillingen älskar att prata och skulle kunna prata i timtal med sin älskade. När du inser att du har ett hemligt språk med din älskling, när till exempel era blickar möts när någon av er drar ett internskämt eller när ni inser att ni kan läsa varandras tankar, är också då du har blivit förälskad.

KRÄFTA (22 JUNI–22 JULI)

Kräftan är ofta extremt romantisk och älskar sitt hem. Du väljer gärna en romantisk kväll hemma framför en utekväll och inser att du är kär när du står och lagar mat åt din älskling samtidigt som hen ställer sig bakom dig och kramar dig.

LEJON (23 JULI–22 AUGUSTI)

Lejonet vill gärna stå i strålkastarljuset och vill gärna att deras älskade ska göra detsamma. Ögonblicket lejonet inser att hen är kär är när hen helst av allt vill visa upp en bild på sig och sin älskling på sina sociala medier.

JUNGFRU (23 AUGUSTI–22 SEPTEMBER)

Jungfrun är väldigt praktisk och gör ofta allt för att hjälpa den de älskar. Jungfrun fokuserar gärna på detaljer, och blir rätt överraskad när andra gör detsamma för hen. Ögonblicket då jungfrun inser att partnern lägger personliga detaljer på minnet - som att de till exempel alltid dricker kaffe utan mjölk eller bäddar sängen det första de gör på morgonen, är också det ögonblick jungfrun blir kär.

VÅG (23 SEPTEMBER–22 OKTOBER)

Vågen är väldigt romantisk och ser till att prioritera kärleken i alla lägen. Att vara tillsammans med någon är något som kommer naturligt för dig, och också då du känner dig som mest i balans. Så när någon börjar att prata om "oss" och "vi" med dina vänner är ögonblicket du börjar bli kär.

SKORPION (23 OKTOBER–22 NOVEMBER)

Om det är någon som vet att kärlek är svårt är det skorpionen. Du är passionerad och älskar intensivt och lägger hela din själ i ditt förhållande. Det ögonblick du blir kär är då du inser att du kan dela med dig av dina sanna känslor och att din älskling totalt accepterar dem.

SKYTT (23 NOVEMBER–21 DECEMBER)

Skytten blir kär snabbt men kan bli uttråkad ännu snabbare. Du vill gärna att allt i ditt liv ska kännas som ett äventyr, så när din älskade bjuder med dig på att bada med hajar, eller bara planerar en weekendresa, vet du att du är på väg att falla.

STENBOCK (22 DECEMBER–19 JANUARI)

Stenbocken har ofta en klar bild av hur de vill att deras liv ska se ut, och låter ingenting komma i vägen för det. När det kommer till kärlek är det därför viktigt att din partner inte står i vägen för dina drömmar utan snarare hjälper dig att nå dina mål. Det ögonblick du inser att din partner gör just det, och bygger er framtid tillsammans, är då du börjar bli kär.

VATTUMAN (20 JANUARI–18 FEBRUARI)

Vattumannen är ofta väldigt intellektuell och har åsikter om allt. Hen är också känd för sina unika intressen, och när de har en hobby går de ofta all in. Du inser att du har blivit kär när du ser att din partner har tagit sig tid att lära sig om dina intressen, oavsett om de skickar en länk till en demo från ditt favoritband eller överraskar dig med en ny kristall.

FISK (19 FEBRUARI–20 MARS)

Fisken kan spendera timmar och dagdrömma sig bort om romantiska erfarenheter de skulle vilja ha. Och när din älskling ser till att infria dina drömmar, är du då blir kär.

VÄDUR (21 MARS–19 APRIL)

Väduren älskar passion mest av allt, och du vill gärna att din partner prioriterar dig. Du får därför feeling när du ser att din partner ställer in alla sina planer för att spendera tid med dig.

Foto: TT

Källa: Cosmopolitan

Relaterade artiklar
Månadshoroskop – Så blir maj 2021 för ditt stjärntecken
Så får du relationen att hålla – enligt astrologi