zendaya holland

Kändispar med oväntad längdskillnad

Även om längden inte spelar någon roll är det alltid roligt att veta hur långa kändisar är. Här är fem exempel på Hollywood-par med oväntad längdskillnad.
TV: Kändisparen som har oväntad längdskillnad
1:06

Efter reklamen: TV: Kändisparen som har oväntad längdskillnad

(1:06)

Slå på ljud

Ibland är det svårt att avgöra längd när man tittar på bilder på kändispar från galor och premiärer. Ofta ses paren från rätt långt håll och längdskillnaden kan bli mycket mindre uppenbar med hjälp av högklackat och liknande.

Så fort paret syns i verkliga livet blir dock längdskillnaden tydlig, och ibland är det rätt oväntat hur pass stor längdskillnad det ändå är mellan vissa Hollywood-kändisar och deras partners.

Vi har listat fem kändispar där längdskillnaden är rätt överraskande!

Zendaya och Tom Holland

zendaya tom holland

Det nya kändisparet Zendaya och Tom Holland har till och med skämtat om sin längdskillnad (hon är cirka 178 cm och han är 170 cm). Båda medverkar i nya Spindelmannen-filmen Spider-Man: No Way Home, och när de blev intervjuade i tv-programmet Graham Norton Show berättade de om en scen där längdskillnaden blev lite skev. I scenen skulle paret landa på toppen av en bro, och eftersom Zendaya är längre landade hon före honom.

- Så Zendaya landade före mig. Och det är jag som ska vara superhjälten, det är jag som ska se cool ut. Så jag landade och mina fötter dinglade under mig och hon fångade mig, berättade Holland.

Chris Hemsworth och Elsa Pataky

elsa pataky chris hemsworth

För att kunna spela guden Tor i filmen Thor måste man vara rätt stor, vilket gjorde Chris Hemsworth till det perfekta valet då han är 190 cm lång. Hans fru, Elsa Pataky, är dock betydligt kortare med sina 160 cm.

Nicole Kidman och Keith Urban

nicole kidman keith urban

Intressant nog är det inte så pass stor skillnad i längd mellan Nicole Kidman och Keith Urban (han är 175 cm och hon är 177 cm). På röda mattan ser Kidman ofta betydligt längre ut och det beror på att hon ofta har högklackade skor.

Kristen Bell och Dax Shepard

kristen bell dax shepard

Kristen Bell och Dax Shepard har varit ett par i över 14 år och har en stor längdskillnad. Han är cirka 188 cm och hon är 154 cm.

Ashton Kutcher och Mila Kunis

mila kunis ashton kutcher

Det är även en relativt stor längdskillnad mellan skådespelarparet Mila Kunis och Ashton Kutcher. Han är 188 cm och hon är 162 cm.

Foto: TT

Källa: Elle.com.au

Se också: 6 kändisar du aldrig skulle tro är tonårsföräldrar
1:13

Efter reklamen: Se också: 6 kändisar du aldrig skulle tro är tonårsföräldrar

(1:13)

Slå på ljud