Kändisarnas mest misslyckade tatueringar

Kändisarnas mest misslyckade tatueringar

Hyllningar till ex, felstavningar och märkliga citat. Här är kändisarnas mest misslyckade tatueringar!
5 kändisar med udda tatueringar
Slå på ljud

Har du en misslyckad tatuering någonstans? Du är inte ensam. Här är kändisarnas värsta tatueringar!

Ariana Grande

Ariana Grande.

Ariana Grande skaffade en ny tatuering i början av 2019 som kanske inte blev hennes mest lyckade. Sångerskan trodde nämligen att hon hade tatuerat in "7 rings!" på japanska, men det visade sig att det hon faktiskt hade tatuerat in var "shichirin", vilket är en japansk grill. Hon fixade den senare även om lösningen kanske inte blev helt lyckad den heller – nu står det nämligen "japanese BBQ finger".

Rihanna

Rihanna.

2010 tatuerade Rihanna in orden "Rebellious flower" på franska, men eftersom orden är i fel ordning på franska betyder den egentligen ingenting.

Zac Efron

Zac Efron.

Att tatuera in ett uttryck som känns hett just då är inte alltid den bästa idén. Det vet skådespelaren Zac Efron som tatuerade in förkortningen "YOLO" (det vill säga You Only Live Once) år 2011 på handleden. Han behöll den till 2012, men sedan dess har den mystiskt försvunnit.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence.

År 2015 tatuerade skådespelerskan Jennifer Lawrence in H2O, det vill säga den kemiska formeln för vatten, på sin högra hand. Enligt egen utsago för att hon "alltid kommer att behöva återfukta sig". Siffran 2 i den kemiska formeln behöver dock vara nedanför H:et och 0:et för att det ska bli rätt, men i Jennifers tatuering är siffran högre än H och 0.

Lawrence är medveten om det och har tidigare erkänt att hon "borde ha googlat det" innan hon tatuerade in formeln.

Zoë Kravitz

Zoe Kravitz.

Skådespelerskans tatuering på axeln skulle egentligen lyda "Let love rule" på arabiska, men slutresultatet blev "Let the love the rule". Efter att ha insett misstaget har hon tatuerat över den och ersatt motivet med en trollslända.

Ed Sheeran

Ed Sheeran.

Skådespelerskan Saoirse Ronan medverkade i Ed Sheerans video till låten Galway Girl och var också den som ska ha hjälpt sångaren att tatuera in en felstavad version av låtnamnet – det vill säga Galway Grill.

När sångerskan blev intervjuad av James Corden på The Late Late Show var hon dock noga med att påpeka att misstaget var med flit.

– Ed gick upp på scen två dagar efter att vi gjorde det och sa att jag hade gjort ett misstag vilket fick mig att se ut som en analfabet. Jag är här för att säga att det var planerat eftersom vi tyckte att det skulle vara kul om vi stavade "girl" fel och skrev "grill" istället.

Kaley Cuoco

Kaley Cuoco.

2013 meddelade skådespelerskan Kaley Cuoco att hon täckte över en tatuering som hyllade hennes ex-make Ryan Sweeting, efter skilsmässan.

"Tack till @nero_sct @studiocitytattoo för att ni hjälper mig täcka mina misstag... note to self – tatuera inte din kropp med några framtida bröllopsdejter", skrev hon då på Instagram.

T-Pain

T-Pain.

År 2011 tatuerade rapparen T-Pain in Facebooks Gilla-knapp – något som kanske kändes helt rätt just då men inte år 2021.

Foto: TT, Rex, skärmdumpar från Instagram

Källa: Seventeen

Relaterade artiklar
10 coola kvinnor som ger oss hopp om framtiden
9 saker gen Z gör som millennials verkligen inte förstår sig på