Horoskop-VECKA-24-2018

Hur kommer din vecka att bli? Läs ditt horoskop för vecka 24 2018 här!

Hur kommer din vecka att bli? Se vad stjärnorna säger och läs ditt horoskop för vecka 24 2018 här!
1-vaduren-horoskop-vecka-24-2018

Du tycks äntligen få det du gjort dig förtjänt av efter mycket arbete under vårterminen. Efter skolavslutningen har du mycket på gång. Var inte orolig, även om du är nybörjare inom ett visst område, lyckas du bra. Du har lätt att få vänner eftersom du är så omtänksam mot alla. Din kärlek sätts på prov och nu är det dags att stå för något du lovat.

Var inte för impulsiv – tänk över alla viktiga handlingar.

 

2-oxen-horoskop-vecka-24-2018

Enligt planeternas position är det en spännande vecka som väntar dig. Du får pröva på en ny och rolig aktivitet som verkar vara din grej. Dina vänskapliga relationer tycks vara i balans och en fest kan bli jätterolig. När det gäller kärleken så ska du göra slag i saken och säga det du gått och funderat på.

Protestera om någon ställer orättvist höga krav på dig!

 

3-tvillingarna-horoskop-vecka-24-2018

Det är mycket nu – trots att skolan slutar. Det är roliga saker som är på gång och det verkar som om du får syssla med något som du drömt om länge. Om du är bjuden på fest eller själv bjuder in dina kompisar, blir det en lyckad kväll. Amor skapar romantiska vibbar. Och du känner att du får mer kontroll över kärleken tack vare kloka personers råd.

Det är dags att göra upp med det förflutna och gå vidare.

 

4-kraftan-horoskop-vecka-24-2018

Mycket tyder på att du får beröm för att du har gjort något mycket bra och du kan vara stolt över dina prestationer. Du känner dig utvald när en kompis visar att hen föredrar att hänga med dig. Risken finns att det dyker upp en kärleksrival. Men ta det lugnt och försök att fokusera på annat.

Njut av alla fina framgångar och strunta i gamla missar.

 

5-lejonet-horoskop-vecka-24-2018

Du kan se framåt emot en händelserik vecka med såväl traditionella inslag som roliga överraskningar. Dyker det upp en utmaning, så backa inte. Den som vågar den vinner. Mycket tyder på att du träffar nya vänner, kanske på en fest eller en utflykt. Du som är upptagen får en fin kärleksförklaring av din älskling. Singlar ska passa på att flirta.

Ta vara på alla goda chanser som ger tillvaron spänning.

 

6-jungfrun-horoskop-vecka-24-2018

Mycket tyder på att du går in i en positiv period och vad som helst kan hända. Stjärnornas påverkan gör dig engagerad och öppen för allt som gör livet värt att leva. Ditt sociala liv är på topp och det blir mycket kompishäng. På det romantiska planet kan det uppstå en viss obalans. Men det beror inte på dig, så avvakta och gör inget förhastat.

Ta det lugnt – så fixar sig allt till det bästa.

 

7-vagen-horoskop-vecka-24-2018

Planeternas påverkan gör dig glad och utåtriktad. Mycket tyder på att veckan fylls av roliga aktiviteter, du träffar både gamla vänner och nya. Du är pådrivande och ser till att det alltid händer något festligt. Visst vill du uppleva romantik, men mycket tyder på att kärleken kommer i andra hand. Vännerna verkar vara det som betyder mest just nu.

Plötsligt faller allt på plats och du kan se ett mönster.

 

8-skorpionen-horoskop-vecka-24-2018

Enligt stjärnorna blir det en lyckosam vecka. Du vågar dig ut på okänd mark, prövar en aktivitet du inte testat tidigare och det går jättebra. En fest blir rolig, inte minst för att en omtyckt person gärna hänger med dig. Romantiska känslor kan uppstå under ett oväntat möte och mycket tyder på att ditt kärleksliv blir allt annat än tråkigt.

Lev i verkligheten och nöj dig inte med dagdrömmar.

 

9-skytten-horoskop-vecka-24-2018

Planeternas position skapar stabilitet i ditt liv och det hjälper dig att förverkliga dina planer och mycket tyder på att även några kompisar hänger på. Du är också i balans socialt, vännerna och familjen är extra viktiga. Din inre kompass leder dig rätt i romantiska frågor. Så låt ditt hjärta tala – du får garanterat ett kärleksfullt gensvar.

Ha en öppen och tolerant attityd när du möter nya personer.

 

10-stenbocken-horoskop-vecka-24-2018

Mycket tyder på att du själv får bestämma betydligt mer över din tillvaro. Stå på dig om du har egna planer och resonera dig fram till ett beslut som passar alla. Du hittar överraskande trevliga sidor hos en kompis som du inte känt så länge. Det blir romantik på hög nivå och dina heta känslor gör dig pirrigt glad.

Du lyckas bäst när du släpper fram din lekfulla sida.

 

11-vattumannen-horoskop-24-2018

Veckan får både en rolig inledning och avslutning tack vare oväntade händelser i början av perioden och en mysig fest i helgen. En kompis från förr dyker upp och det blir ett glatt möte. Stjärnorna spår att både fria och upptagnas kärleksdrömmar kan bli uppfyllda.

Din må bra-känsla ökar om du tar itu med en viktig grej.

 

12-fiskarna-horoskop-vecka-24-2018

Vårterminen har varit ganska stressig och det känns härligt att kunna varva ner. Unna dig att ta det lugnt och ha det kul med kompisarna. Gör allt du inte hunnit med tidigare. Ett överraskande förslag från en polare gör dig jätteglad. Räkna med kärleksframgångar. Singeln verkar bli tokförälskad och du som är upptagen blir ännu kärare i din älskling.

Ju mer kärlek du ger andra – desto mer får du tillbaka.

 

Läs mer!
Därför är du singel – enligt ditt stjärntecken
Kärlekshoroskop: Så kommer ditt 2018 att bli
Hit borde du resa – enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque

Foto: Unsplash