Horoskop-2017-bakgrund

Hur kommer din vecka att bli? Läs ditt horoskop för vecka 19 2018 här!

Hur kommer din vecka att bli? Se vad stjärnorna säger och läs ditt horoskop för vecka 18 2018 här!

Det är viktigt att du har tillräckligt med information när du gör ett betydelsefullt val i skolan. Välj med både hjärnan och hjärtat! Det är dags att glömma och förlåta när det gäller en gammal konflikt mellan dig och en bekant. Släpp det hela och gå vidare. Planeternas påverkan gör dig charmig, så på det romantiska planet ser det lovande ut.

Låt inte fördomar hindra dig att leva livet fullt ut.

Det funkar inte att ha så många bollar i luften samtidigt som du har just nu. Starta inte nya projekt i skolan förrän pågående uppdrag är avklarade. Om du vill driva igenom en fråga i familjen så förhandla sansat, att tjata på de andra kommer du inte långt med. Fasta relationer tycks få en knuff i rätt riktning. Singeln kan träffa någon när du är ute med vännerna.

En oskyldig kommentar kan väcka oanade reaktioner.

Nyckeln till framgång i skolan är att sikta högt och satsa allt. Du känner för att ge en kompis som irriterar dig en skarp kommentar, men välj dina ord så att du inte äventyrar er vänskap. Amor ger tur i kärlek. Fasta relationer utvecklas på ett positivt sätt. Du som är singel har stora möjligheter att träffa någon som är värd att satsa seriöst på.

Planera inte för långt fram – njut av en dag i taget.

Mycket tyder på att du får erbjudande att göra nya saker i skolan. Tveka inte att tacka ja, nyheterna ger dig en energikick. Försök att ha tålamod med din familj. De menar väl även om de kan vara påfrestande ibland. Tidsbrist kan få kärleken att gå på sparlåga i början av veckan, men en överraskning framåt helgen skapar romantiska vibbar.

Avfärda inte ett rykte förrän du kollat om det stämmer.

Det verkar bli en lugn vecka i skolan och om du gör det du ska så blir alla nöjda. Du tycks stå inför ett vägval i ett fritidsintresse. Det är bättre att ta ett beslut än att vela hit och dit. En fest blir väldigt rolig. Vänta inte på att din älskling eller flört ska ta första steget i en romantisk fråga. Om det ska hända något måste du göra något.

Ibland går drömmar inte att förena med verkligheten.

Bli inte orolig om du skulle råka göra fel i skolan. Om du står för ditt misstag blir ingen arg och du får nya chanser att göra om och göra rätt. Någon verkar vilja bli kompis med dig, och även om du redan har många vänner är det aldrig fel att släppa in nya personer i sitt liv. Amor står på din sida och du vinner på att vara uppriktig i kärlek.

Gå på – med din energi kan du nå hur långt som helst.

Du har mycket att göra i skolan och det gäller att prioritera rätt. Jobba undan uppgifter som är superviktiga och skjut upp det som inte brådskar. Mycket tyder på att du upptäcker att en ytlig bekant är väldigt trevlig, ni kan bli nära kompisar. Ett gammalt ex kan dyka upp. Inte så illa för dig som är singel, men du som är upptagen bör tänka dig för.

Du klarar av motgångar om du låter förnuftet styra.

Nu är det bästa läget att förverkliga en idé eller dröm i skolan. Är du tydlig med vad du vill får du hjälp från en erfaren och bra person. Mycket tyder på att du får möjlighet att tjäna extra pengar. Kompisar som får dig att skratta ger dig massor av energi. Om du varit lite kall när det gäller kärleken, kanske det är dags att visa dina känslor.

Tveka inte – ta första steget om det leder till något bra.

Mycket tyder på att du får ett utmärkt tillfälle i skolan att utmana dig själv. Du har allt att vinna på att ta mod till dig och gör saker du inte vågat göra förut. Du står inför en nystart på fritiden. Det är rätt läge att ta ett steg framåt i fasta relationer. Du som är singel tycks ha en hemlig, men blyg beundrare.

Låt inte en fånig misstanke förstöra en lycklig stund.

En lärare som verkat knepig visar sig vara helt okej ändå. Det är dags att omvärdera personen, hen har en hel del att ge. Du får en spännande inbjudan. Ditt schema är ganska fullt och det finns knappt tid över för kärlek. Men när du som är upptagen umgås med din älskling har ni det bra ihop. Singeln har chans att träffa en ny crush i en vardaglig situation.

Ett klokt beslut kan stärka dina kontakter med vännerna.

Om det är något som inte känns okej i skolan ska du självklart inte acceptera det. Prata med kloka personer som kan hjälpa dig att rätta till felet. Ibland behöver man skämma bort sig själv i vardagen så unna dig något extra som får dig att känna dig lyxig. Amor sätter en romantisk prägel på ditt kärleksliv. Det är läge att visa dina känslor!

Var ärlig i alla lägen – även om andra kan bli besvärade.

Du har spännande idéer när det gäller dina studier men tycks inte riktigt veta hur du ska gå vidare. Anförtro dig till en klok vuxen på skolan som kan ge goda råd. Det är en bra tid för förändringar, varför inte städa ur garderoben eller möbler om i rummet?. Låt ingen annan styra takten på ditt kärleksliv. Vill du ta det lite lugnare, så gör det.

Även ett litet beslut kan leda till stora händelser.

Läs mer!
Därför är du singel – enligt ditt stjärntecken
Så är du i ett förhållande – enligt ditt stjärntecken
Kärleksmisstagen du kommer göra – enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque

Foto: Unsplash