Horoskop vecka 9 2021 – Så blir veckan för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 9 2021 – Så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 9, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
Så är du som person – enligt ditt stjärntecken
Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Du har en stor uppgift som ska hinnas med. Om det inte går så lätt som du trott att fixa det du ska göra, testa med att tänka utanför boxen. Ditt engagerande sätt får andra att lyssna på dig. Har du något viktigt att förmedla, så passa på. Du blir irriterad när en person lägger sig i ditt kärleksliv. Hen menar dock väl och vill förhindra misstag.

Deppiga tankar skingras när du anförtror dig åt andra.

OXEN 21/4 – 20/5

Stjärnorna tipsar dig att delta aktivt i en viktig diskussion, dels impar det på andra personer och dels får det dig att tänka i nya banor. Mycket tyder på att en kompis du inte träffat på länge, hör av sig. Samtalet väcker starka känslor. Sitt inte hemma och älta ett romantiskt dilemma. Det är bättre att göra något konkret än att bara grubbla.

Ta kontroll över allt som du har möjlighet att påverka.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Låt inte andra hindra dig att engagera dig i något du brinner för. Visserligen kanske tillvaron blir stressig, men samtidigt mår du bra av att vara aktiv och du får uppleva intressanta saker. Mycket tyder på att det tycks uppstå oväntad kamratskap mellan dig och en lite udda person. Bortglömda känslor kan blossa upp och skapa romantisk förvirring.

Fina möjligheter visar sig när du är extra uppmärksam.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Stjärnorna spår framgång. Visst har du mycket på gång, men inte mer än att du hinner göra bra i från dig. Du tycks lyckas över förväntan när du möter en utmaning på fritiden. Du och en kompis kan hamna i en hetsig diskussion, men trots era skilda åsikter gillar ni ju varandra innerst inne. Ett romantiskt önskan verkar inte längre vara ouppnåelig.

Tillvaron blir mer meningsfull när du tar egna initiativ.

LEJONET 23/7 – 22/8

Planeternas position pekar på att den närmaste framtiden blir rolig och givande. Du fångar upp nyttiga kunskaper och nya dörrar öppnas för dig. Låt ditt kloka jag guida dig i en kompiskonflikt. Just det här vänskapsbandet är viktigt att bevara, så lämna gammalt tjafs bakom dig. Mycket tyder på att den romantiska biten av tillvaron är i fin balans.

Du vinner respekt hos andra om du håller ett löfte.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Veckan bjussar på omväxling, både inomhus och utomhus och du får god användning av såväl knopp som kropp. Mycket tyder på att du råkar höra en hemlighet. Även om det är frestande att sprida den vidare, vinner du mycket mer på att hålla tyst. Amors påverkan gynnar kärlekslivet. Singeln kommer närmare sin crush. Fasta relationer blir starkare.

Håll dig undan från negativa personer som bara gnäller.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Det kan vara svårt att säga nej till en intressant uppgift. Men om du känner dig stressad just nu, så be att få återkomma. Det här speciella uppdraget försvinner inte. Om du är uttråkad i början av veckan, så kan du se fram emot en stimulerande helg. Den tycks bli rolig och händelserik. Ditt kärleksliv utvecklas på ett sätt som passar dig perfekt.

Var generös med beröm - det skapar en fin stämning.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Det verkar som om du måste göra uppgifter som inte är så spännande. Försök att jobba undan detta i början av veckan, så kan du ägna dig åt roligare saker sedan. Mycket tyder på att du får bevis för att du satsade rätt för ett tag sedan, trots att olyckskorparna kraxade just då. Du vet vad du vill i en romantisk fråga och Amor gör dig företagsam.

Visa dina starka sidor - du kan mycket mer än du avslöjar.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Veckan blir nog inte så lugn som väntat. Det tycks inträffa roliga saker som piggar upp tillvaron och det gäller att du är utvilad för att orka med allt. Ta inte en kompis för given. Det är viktigt att du visar att hen betyder mycket för dig. Kärleken verkar stabil i fasta relationer. Singeln kan bli intresserad av någon som du retat dig på förut.

Gör din röst hörd och tyck till i en angelägen fråga.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Stjärnorna spår givande upplevelser där både din uthållighet och fantasi sätts på prov. Gör du ditt bästa, kommer det verkligen att löna sig. Mycket tyder på att en kompis vill lätta sitt hjärta för dig. Lyssna på hen, men ge inte goda råd förrän hen ber om det. Kärleksfulla stunder väntar för dig som är upptagen. Singeln kan bli stormförälskad.

Försök att vara lugn, även om tålamodet sätts på prov.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Veckan startar på ett lyckat sätt och stjärnornas påverkan gör dig engagerad. Du tar tag i något som varit vilande och det känns bra att komma i gång igen. Planer du inte trodde skulle kunna genomföras, blir faktiskt av, men på ett annat vis. Ett romantiskt rykte gör dig optimistisk. Om det stämmer är det stora förändringar på gång som gynnar dig.

Du utvecklas åt rätt håll och får pröva dina vingar.

FISKARNA 20/2 –20/3

Stjärnorna skapar en vilja att gå vidare inom ett område. Det kan du lyckas med om du tar första steget till förändring. Bli inte orolig om en polare är tankspridd. Det beror inte på er vänskap. Hen har viktiga tankar som du snart får dela. Din kalender är ganska full, men visst finns det plats för kärlek. Och Amors pilar träffar garanterat rätt.

Dina handlingar ger avtryck om du följer ditt hjärta.

Relaterade artiklar
Så är du som ex – enligt ditt stjärntecken
Månadshoroskop – Så blir mars 2021 för ditt stjärntecken