Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 9 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka nio för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

En strålande insats från din sida gör ett gott intryck på inflytelserika personer. Ta emot det beröm du får, det är du värd. Du använder din lediga tid på bästa sätt om du planerar och organiserar det du har tänkt göra. Det verkar som om du får besöka en plats du varit nyfiken på. Planeternas position gör ditt kärleksliv lättsamt och lekfullt.

Ta emot en ärlig ursäkt från någon som ångrar sig.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Planeternas påverkan gör dig skärpt och framåt, det gynnar dig i viktiga situationer som du kan hamna i. Vänskapen tar en stor plats i ditt liv. Försök att dela upp din tid mellan alla dina goda vänner så rättvist som möjligt. En spontan dejt eller semesterflirt kan utvecklas till något seriöst. Omtanke och kamratskap präglar fasta förhållanden.

Du vinner på att reda trassel så fort som möjligt.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Det mesta flyter på som det ska och du får också tid att göra det fint hemma. Det passar utmärkt eftersom du är extra kreativ nu och har sinne för form och färg. Nya intryck väcker ditt intresse. Förbered dig noga inför en viktig diskussion och bli inte arg om du inte genast får din vilja igenom. Ett romantiskt meddelande gör dig förväntansfull.

Skriv ner tre saker du är bra på och ge dig själv beröm.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

En person som vill dig väl ger dig ett gott råd. Även om du inte bett om det, ska du ta till dig de kloka orden. Du hänger mycket med kompisarna och om du hamnar i främmande miljöer, knyter du nya vänskapsband. Ditt kärleksliv funkar bra, även om yttre orsaker kan hindra dig från att flirta mycket eller träffa din älskling så ofta som du vill.

Undvik att ta betydelsefulla beslut när du är stressad.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Du tycks äntligen får klarhet i en fråga som betyder mycket för dig och din framtid. Det gör dig redo att satsa hårt framöver. Du och polarna ställer upp för varandra i vått och torrt. En chans att kolla in nya platser kan dyka upp. Singeln får romantisk uppmärksamhet från många håll. Du som är upptagen känner dig glad och nöjd med din älskling. 

Låt dig inspireras av bra förebilder – kan de – så kan du.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

 

Du har lätt för att uttrycka åsikter och även att lyssna på andra. Detta ger dig tydliga fördelar. Det tycks vara en rolig resa på gång, nu eller inom en snar framtid. En kompis förvånar dig på ett positivt sätt. Om du som är fri släpper på stora charmen, får du kontakt med en sötnos. Du som är upptagen förtrollar din älskling med fina kärleksord.

Ett rykte tystnar snabbt om du visar att du inte bryr dig. 

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Du får en smart idé som gör att du klarar av en ganska krånglig arbetsuppgift lätt som en plätt. Frisk luft laddar dina batterier, så tacka ja om kompisarna eller familjen frestar med äventyr utomhus. Att dela dina tankar och upplevelser med den som ditt hjärta klappar för eller den du flirtar med, får kärleken att växa sig starkare snabbare.

Oväntade glädjeämnen ger din tillvaro en skjuts framåt.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Planeternas position ger dig positiv energi och glädje. Du har flera roliga saker på gång, som kan ge dig värdefulla erfarenheter inför framtiden. En lite längre utfärd kan väcka en gammal fin vänskap till liv igen. Seriösa samtal i fasta relationer gör att du och din älskling förstår varandra bättre. En het flirt kan utvecklas till en romans.

Backa inte i en diskussion om du vet att du har rätt.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Det verkar som om du klarar av alla plikter snabbt och därför får du mer tid över till kompisar och nöjen. Mycket tyder på att du lägger ner mycket energi på en utomhusaktivitet. Stjärnorna spår att en efterlängtad fest blir en höjdare. Om kärleken varit kantad av frågetecken tidigare, så blir allt tydligare. Det finns ingen anledning till oro.

Nu är det bra att släppa kontrollen och bara flyta med.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Ta hjälp av gamla och goda erfarenheter inför en stor uppgift, så sparar du både tid och kraft. Mycket tyder på att du får chans att åka iväg någonstans. Både fria och upptagna stenbockar kan stöta på ett kärleksdilemma. Troligen handlar det om olika sätt att tänka i en fråga. Försök att även se på saken ur din partners eller din flirts synvinkel.

Du får hjälp från oväntat håll att sätta planer i verket.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

En fascinerande person, verkar inspirera dig att gå in ett lite annorlunda projekt. Tro på din förmåga, så går allt enligt dina planer. All form av motion utomhus är bra för dig. Sticker du i väg på en resa eller utflykt, får du jätteroligt. Du som är upptagen känner dig i härlig balans med din älskling. En nykomling attraherar dig som är fri.

Avfärda inte andras åsikter förrän du lyssnat ordentligt.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Det verkar som om du kommit fram till ett vägskäl. Det är dags att bestämma vad du vill åstadkomma och hur du går vidare inom ett visst område. Stjärnorna gynnar aktiviteter som ger nya intryck. Veckan börjar romantiskt för dig som är upptagen. Du som är singel är en mästare på att flirta, men se upp så att du inte krossar allt för många hjärtan.

Släpp loss din tävlingsinstinkt om du får konkurrens.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Horoskop: Så blir din vår 2020

Årshoroskop: Så kommer ditt 2020 att bli

Vilket djur är du enligt kinesisk astrologi?