MånadsHoroskop – Så blir Mars 2021 för ditt stjärntecken

MånadsHoroskop – Så blir Mars 2021 för ditt stjärntecken

Äntligen en ny månad! Hur blir mars 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
Så är du som person – enligt ditt stjärntecken
Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Stjärnorna spår att mycket handlar om en utveckling i rätt riktning. Släpp fram din inre styrka, det ger dig det du behöver för att månaden ska bli både rolig och framgångsrik. Ditt utåtriktade sätt gör dig sällskaplig och du har många vänner att hänga med. Det är en bra tid att inleda nya kärleksaffärer eller stärka redan existerande relationer.

Lita på dig och din förmåga – det öppnar många dörrar.

OXEN 21/4 – 20/5

Planeternas position ger dig skön medvind i skolan och på fritiden och inspirerar dig att ta tag i viktiga saker. Att ha en god relation till dina vänner och din familj verkar vara ännu viktigare än vanligt och du anstränger dig för att alla omkring dig ska må bra. Bortsett från ett litet kärleksdipp under några dagar, tycks månaden bli romantisk.

Tänk i nya banor om det dyker upp oväntade utmaningar.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Månaden tycks bli krävande, men samtidigt rolig. Om du målar upp dina mål i bilder inom dig och jobbar flitigt, gör du de framsteg du har tänkt dig i skolan och på fritiden. Att hänga med kompisarna får dig att blomstra, träffa dina vänner så mycket du kan. Romantiska händelser skapar skön stämning och du vinner på att vara aktiv i kärleksfrågor.

Du har massor av överskottsenergi – utnyttja detta klokt.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Du tycks längta efter omväxling. Stjärnorna spår att du uppnår förnyelse i skolan och i fritidsaktiviteter om du satsar seriöst på dina framtidsplaner och frigör din sanna viljestyrka. Eftersom du är en så omtänksam och god kompis har du en stor bekantskapskrets. Mycket tyder på att kärleken spelar en betydande roll och ger dig lycka och kraft.

Dags att bryta gamla mönster och pröva andra jaktmarker.

LEJONET 23/7 – 22/8

Ibland måste man våga släppa taget och ta ett djärvt språng för att komma dit man vill. Med hjälp av din handlingskraft och andras kloka råd, hittar du den rätta vägen. Vänskap handlar om att ge och ta och om du tänker på detta blir du i vinnare i alla sociala sammanhang. Stjärnorna gör dig sugen på romantik och du är fenomenal på att flirta.

Spännande situationer skänker mening åt din tillvaro.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Du ställs inför viktiga utmaningar och klarar dessa galant – om du är flitig och håller fast vid bra rutiner. Ytliga bekanta ger dig inte så mycket, det är dina riktigt goda vänner som du helst hänger med. Du är öppen för romantik. Singeln kan bli kär och du som är upptagen känner dig nyförälskad. Men se upp så att du inte gör andra svartsjuka.

Tryck inte ner dina arga känslor – hämta kraft från dem.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Stjärnorna får dina kreativa talanger att slå ut i full blom. Var redo och välkomna alla chanser till konstnärliga sysslor som dyker upp i mars. Dina sociala förbindelser är betydelsefulla och vänner som delar ditt engagemang känns mest lockande att hänga med. Amor ger dig en seriös syn på kärleken och det vinner både fria och upptagna vågar på.

Säg ifrån om någon börjar ställa orimliga krav på dig.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Positiva signaler från omgivningen gör att du hittar den lust och kreativitet du behöver för att lyckas bra. Spännande och ansvarsfulla erbjudanden får dig att vilja veta mera och vässa dina talanger. Din öppenhet stimulerar alla dina sociala kontakter. Mars verkar bli en romantiskt månad och har du en kärleksdröm så försök att förverkliga den nu.

Välj dina personliga mål - och kämpa för att nå dem.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Det ligger positiva energier i luften och mars tycks bli en givande månad. För att kunna utnyttja hela din potential maximalt måste du vara pigg och utvilad. De goda vibbarna omkring dig påverkar också dina vänskapsband fint, att umgås med polarna känns väldigt roligt. Planeternas position tyder på en god kärleksprognos - vad som kan helst hända!

Acceptera ingenting förrän du du har full koll på läget.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Beslutsamhet och optimism är dina styrkor. Om du satsar seriöst på dina framtidsdrömmar, så ska du se att de blir verklighet fortare än du anar. Stämningen är god i kompisgänget, ni har trevligt ihop och uppmuntrar varandras sympatiska sidor. Mars månad tycks gå i kärlekens tecken. Amor boostar din charmiga utstrålning och en önskan kan bli sann.

Var uppriktig och avslöja dina känslor för en viss person!

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Planeternas påverkan gör dig laddad. Du har medgång i det mesta du gör, även när det gäller komplicerade saker. Mycket tyder på att fritiden får ett lyft om du återupptar en hobby från förr. Du och kompisarna ger varandra positiv energi. Det ligger ljuv kärlek i luften och tidigare romanser från i vår utvecklas och blir både hetare och stabilare.

Du har inte väntat förgäves - nu är det din tur att glänsa.

FISKARNA 20/2 –20/3

Månaden verkar bli lyckosam eftersom en positiv förändring skapar ett lättsammare arbetsklimat. Det tycks också vara något på gång som ökar din status i ett visst sammanhang. Du umgås gärna med kompisar vars åsikter matchar dina idéer. Kärleken är något som du tar på största allvar och du letar efter en tvillingsjäl som du kan tala med om allt.

Du kan förvänta dig en belöning om du är extra hjälpsam.