Horoskop vecka 7 2021

Horoskop vecka 8 2021 – Så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 8, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
Så är du som person – enligt ditt stjärntecken
Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Planeternas position stärker din motivation och det verkar som om du tycker att även rutiner och plikter är helt ok. Din energiska attityd ger dig välförtjänt beröm. Du och några vänner peppar varandra att bli bättre i er favvosyssla. En kärleksfråga du oroat dig över, löser sig galant. Och det dyker upp en överraskning som får fart på romantiken.

Konstnärliga insatser framhäver dig på ett positivt sätt.

OXEN 21/4 – 20/5

Du vill och kan uträtta mycket, men alla kanske inte har koll på dina planer och önskemål. Visa tydligt vad du strävar efter att uppnå. En familjemedlem bjussar på en jätterolig överraskning. Du verkar hamna i händelsernas centrum tack vare ett intresse och du njuter av uppmärksamheten. Låt kärleken ta plats och fånga alla romantiska möjligheter.

Ingen kan stoppa dig om du är framåt och beslutsam.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Du ligger mycket bättre till än du själv tror. Gläd dig åt detta och räta på ryggen - med ett gott självförtroende kan du komma hur långt som helst. Du hänger ofta med polarna och det blir härliga och lite annorlunda träffar som bjuder på frisk luft och lagom tuffa utmaningar. Kärleken fyller både fria och upptagna tvillingar med lycka och kraft.

Visa förståelse och tolerans i mötet med en ny person.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Mycket tyder på att kräftan har mycket energi i sitt horoskop. Detta passar dig perfekt eftersom du får chansen att ta tag i olika projekt. Och det mesta du gör, går över förväntan. Har du en tolerant attityd till en nykomling, kan fin vänskap börja spira mellan er. Singeln är eftertraktad och omsvärmad. Kärleken är stark i fasta förhållanden.

Var cool – ilskna utbrott leder aldrig till något bra.

LEJONET 23/7 – 22/8

Trevliga nyheter sätter guldkant på veckan och inspirerar dig att ta egna intiativ i flera sammanhang. Din företagsamhet gör livet både rolig och intressant. Mycket tyder på att du och dina vänner gör något festligt ihop, även om alla era planer inte går att förverkliga. Rykten kan skapa svartsjuka. Men oroa dig inte. Ingen kan konkurrera ut dig.

Följ ditt samvete och försök att stå emot grupptryck.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Mycket tyder på att en viktig person äntligen upptäcker dina starka sidor och det får dig att blomma upp ännu mer. Om det är något du funderar över och inte får rätsida på, så klarnar tankarna oftast bättre när du är utomhus. En person som du har förtroende för, ger dig kloka tips. Lägg råden på minnet. En välkommen förändring ökar kärlekslyckan.

Var beslutsam och aktiv om dina intressen står på spel.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Oväntat medhåll från en betydelsefull person gör det lättare för dig att koncentrera dig på sådant som är viktigt och intressant. Dina nära och kära blir impade och tar ditt fritidsintresse på allvar om du visar hur mycket du har utvecklats inom denna hobby. Heta signaler ökar singelns romantiska förhoppningar och fördjupar fasta förhållanden.

Äntligen får du ett svar på något som förbryllat dig.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Nu får du chansen att ta plats i en viktig situation och du blir uppskattad om du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Deppa inte om du och en bekant glider i sär. Att umgås med hen är inte så kul och du har många betydligt trevligare vänner. Kärleksfronten ser ljus ut. Du som är upptagen är nöjd och singeln kan träffa ett charmtroll.

Slösa inte energi på sådant som du inte kan förändra.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Mycket tyder på att ett visst problem i själva verket beror på oklara besked. Tydlig information får den här svårigheten att försvinna. Stjärnorna spår att du får kontakt med en trevlig person som du vill bli vän med. En improviserad utflykt blir jätterolig. Tummen upp för romantiska initiativ från din sida. Ta chansen och visa dina heta känslor.

Var lite extra gullig mot någon som känner sig bortglömd.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Ibland är det bra att reflektera och tänka till en extra gång. Du tjänar på att ta ännu en titt på ett förslag som du avfärdat lite för snabbt. En mysig avstickare vidgar dina vyer och kan också utöka din bekantskapskrets. Mycket tyder på att du tycker att ditt kärleksliv stått stilla. Nu tycks Amor ha vaknat till och det händer spännande saker.

Släpp loss din nyfikenhet och utforska nya jaktmarker.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Du får nytta av tidigare erfarenheter och du går framåt i snabb takt i viktiga angelägenheter. Du är omtyckt av kompisarna och mobilen går varm. Allra bäst trivs du när du och polarna gör roliga saker tillsammans. Amors pilar gör dig kärleksfull och du kan inte lägga band på dina känslor. Och varför skulle du göra det? Den som vågar den vinner.

En lyckträff för dig samman med en populär person.

FISKARNA 20/2 –20/3

Stjärnorna stärker din ambition och du vill prestera på topp. Dina ansträngningar lönar sig och du får den cred du förtjänar. Samtidigt är du nöjeslysten och utåtriktad och ser till att ha kul med polarna. Din vänliga charm ger romantiska fördelar. Du som är upptagen har en kärleksfull och trogen partner. Singel har chans att fånga den du vill ha.

Kompromisser är bästa sättet att nå smarta lösningar.

Relaterade artiklar
Så hanterar ditt stjärntecken tristessen under coronakarantänen
Så är du som ex – enligt ditt stjärntecken
Allt du behöver veta om stjärntecken – från ascendent till måntecken