Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 8 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka åtta för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Mycket handlar om att förverkliga dig själv och du ägnar dig åt en flera kreativa saker som ligger dig varsom hjärtat. Besök på nya platser kan bli givande på många sätt. Stämningen i familjen är god och du har roligt ihop med vännerna. Romantiska känslor kan sättas på prov, men så länge du håller dig till sanningen löser sig allt till det bästa.

Slösa inte tid och energi på oviktiga irritationsobjekt.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Stjärnorna spår att om du förbereder dig på en nystart inom en viss sysselsättning leder detta till en mycket positiv utveckling för din del. Du tycks få chansen att hänga extra mycket med dina kompisar. Är du på resande fot trivs du jättebra. Gemenskapen är stark i fasta relationer och du som är singel har lätt att få kontakt med nya sötnosar.

Ge aldrig upp – även om du skulle stöta på hinder.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Det är klokt att ha en plan B och vara flexibel, i fall allt inte blir som du tänkt dig. Och ofta leder ändrade idéer till något bättre. Mycket tyder på att du får vara med om nya och trevliga upplevelser med familjen. En utekväll med polarna blir lyckad. Planeternas position kan få dina känslor att dra åt olika håll. Låt magkänslan leda dig rätt.

Grubbla inte över gamla misslyckanden – gå bara vidare.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Snabba resultat är inte alltid det som är bäst för dig. Vissa saker måste få ta tid för att bli perfekta. En laddad konflikt kan uppstå bland några kompisar. Lyssna gärna på dem som vill anförtro sig till dig, men ta inte ställning för någon. En mysig aktivitet tycks öka gemenskapen i familjen. Amor ser till att den romantiska temperaturen stiger.

Var glad över allt bra du gör – det stärker ditt ego.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Det verkar som om du ges möjlighet att själv, i alla fall till en viss del, styra över din tillvaro just nu. Passa på att utnyttja detta till något bra. Planeternas position lägger grunden för fina relationer till kompisarna. Mycket tyder på att fasta kärleksförhållanden funkar bra. Du som är singel får chansen att flirta, kanske under en resa?

Se på andra i din omgivning som du själv vill bli sedd.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

 

Det verkar bli en fartfylld vecka som kräver en hel del av dig. Var öppen för nya intryck och upplevelser och ta gärna egna initiativ. Mycket tyder på att du måste ta ett beslut i en fråga som handlar om vänskap. Om du lyssnar på ditt samvete, så blir det bra till slut. Luften tycks vibrera av känslor och romantik och helgen kan bli kärleksfull.

Försök att forma tillvaron som du själv vill ha den.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Du tycks ha koll på läget och du får mycket uträttat om du är på hugget och stadigt jobbar mot dina mål. Planeternas påverkan kan inspirera till aktiviteter som livar upp stämningen. Var utåtriktad om du är på resande fot. Amor verkar gynna ditt tecken och ger balans åt kärlekslivet. Var lyhörd för andras önskningar, men tänk också på dig själv.

Bättre att uträtta en sak perfekt än att göra fem halvbra.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Spännande möjligheter kan locka, men dubbelkolla alla detaljer innan du svarar ja. Att tala om viktiga frågor med kompisarna ökar samhörigheten. Mycket tyder på att en mysig vistelse i en annorlunda miljö ger skön avkoppling. Om kärlekslivet har varit lite gungigt, går det nu in i en lugnare fas. Var generös med kärleksfulla ord och handlingar.

Du har makten att själv styra ditt liv i rätt riktning.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Det är helt rätt att tänka långsiktigt och att sikta mot stjärnorna. För har man inga drömmar – så har man inga mål att jobba mot. Det verkar som om du får ett trevligt tillfälle att hänga mycket med dina nära och kära. En kompis saknar dig, hör av dig. Du tycks vara känslig när det handlar om kärlek. Tänk på ditt eget välbefinnande i första hand.

Du klarar av något svårt som du inte fixat tidigare.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Stjärnorna ger dig goda förutsättningar för att lyckas med betydelsefulla saker, men gör bara sådant som känns rätt i ditt hjärta. Är det en resa på gång, kommer den att bli både rolig och lärorik. Gamla kompisar ger dig trygghet och nya vänner ger dig spänning. Gå inte in i en maktkamp när det gäller kärlek. Försök att skapa jämlikhet i stället.

Din intuition visar vilken väg som leder till ditt mål.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Missförstånd kan orsaka förseningar. Men det är inte ditt fel. Ta ett djupt andetag och kämpa på, så ordnar det sig. Du gillar tryggheten på hemmaplan, men säger förstås inte heller nej till att utforska främmande platser. En spontan hemmafest blir kul. Fasta kärleksrelationer tycks bli tajtare. Amor bjussar singeln på en romantiskt överraskning.

Upptäck äventyret – det finns närmare dig än du tror.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Tempot tycks blir lite lugnare och du kan koppla av en aning. Samtidigt spår stjärnorna att du får tillfälle att utmana dig själv med något som kräver en hel del fantasi och en viss ansträngning. Det verkar som om du träffar nya kompisar, speciellt om du är på resande fot. Du har framgång både när det gäller vänskapliga och romantiska relationer.

Fantastiska saker kan inträffa när du minst anar det.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Horoskop: Så blir din vår 2020

Årshoroskop: Så kommer ditt 2020 att bli

Vilket djur är du enligt kinesisk astrologi?