Horoskop vecka 7 2021

Horoskop vecka 7 2021 – Så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 7, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
Så är du som person – enligt ditt stjärntecken
Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Stjärnorna spår att det blir en bra och rolig vecka. Du får en extra kick om du ägnar dig åt utomhusaktiviteter. Mycket tyder på att du kommer allt bättre överens med en betydelsefull person. Om en kompis ber dig om råd, så var så uppriktig du kan, utan att såra hen. En goding väcker starka känslor hos singeln. Fasta relationer är i fin balans.

Stressad? Djupa andetag hjälper dig att slappna av.

OXEN 21/4 – 20/5

Veckan tycks bli ganska ansträngande. Du kan trösta dig med att om du lägger ner mycket kraft och tid på viktiga saker nu, så blir det lättare för dig framöver. Mycket tyder på att du gör ett modigt val i en fråga som handlar om vänskap. Det kan leda till en önskad förändring. Djupa och ärliga samtal laddar både fria och upptagna oxars kärleksliv.

Tacka ja till en chans att prova en spännande grej.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Du kan känna att många ställer höga krav på dig. Om du strävar efter att göra ditt bästa och struntar i att jämföra dig med andra, går allt jättebra. En improviserad utfärd blir jätterolig och uppväger tidigare planer som inte går i lås. Det kan uppstå en fnurra på den romantiska tråden, men kärleksfulla ord och handlingar övervinner allt tjafs.

Lyssna till din inre röst och gör det du mår bra av.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Veckan verkar bli händelserik. Du har en hel del att uträtta, men det mesta känns stimulerande. Tveka inte att testa en ny aktivitet. Kanske blir det en givande hobby? En familjemedlem kan ha svårt att frångå gamla rutiner. Ha tålamod, förr eller senare inser hen att förändringar kan leda till bra saker. Amor tycks uppfylla en romantisk dröm.

Ta väl hand om dig själv till både knopp och kropp.

LEJONET 23/7 – 22/8

Nu får du chansen att själv styra din tillvaro mer än vanligt. Du koncentrerar dig i större utsträckning på det du vill göra än det du måste. I din värld är det viktigt att alltid vara hjälpsam. Din vänliga attityd smittar av sig på din omgivning. Kompisarna och familjen visar att de också finns där för dig. Amor bjussar på romantiska möjligheter.

Ta emot en ursäkt och stryk ett streck över en dumhet.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Stjärnornas påverkan gör dig optimistisk. Du ser möjligheterna snarare än problemen, det är det rätta sättet att tackla tillvaron. Hör av dig till en kompis, som du inte träffat på ett tag. Hen blir jätteglad över ett livstecken från dig. Du och familjen gör något roligt ihop. Dina kärlekschanser ökar när du sticker ut och vågar vara annorlunda.

Satsa på kompromisser när du vill skapa sammanhållning.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Du tycks ha trevliga saker på gång, du känner dig pigg och hinner med allt du ska och vill göra. Stjärnorna spår att du lyckas extra bra med utomhusaktiviteter. En person i din närhet visar att hen inte är så hård och kall, som du har trott. Mycket tyder på att ditt kärleksliv gör en fascinerande vändning som får hjärtat att klappa extra snabbt.

Du är värd att ta en paus från alla krav och måsten.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Mycket tyder på att du känner dig lättad, eftersom jobbiga hinder som bromsat dig, försvinner. Nu kan ingenting hejda dig och om du tänker fritt och utanför boxen, blir veckan framgångsrik. Att vara ute i naturen stärker dig till både kropp och själ. Du och en kompis tycks få mer tid över till ert favoritintresse. Amor bjussar på oväntad romantik.

Nyckeln till utveckling är att våga prova nya saker.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Det verkar som om stressen avtar och du känner dig mer avslappnad. En bra följd av detta är att du har lätt att ta in nya saker och du minns det du nyss har lärt dig. Vissa personer i din närhet är inte så duktiga på att läsa mellan raderna, så var noga med att vara extra tydlig om du berättar något viktigt. Amor ger dig flyt i romantiska frågor.

Frisk luft är en humörhöjare - var utomhus så ofta du kan.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Mycket tyder på att det blir en spännande vecka och tiden flyger i väg. Det livliga tempot gör dig glad och aktiv och du hinner med massor - såväl viktiga uppgifter, som roliga saker. Dina sociala kontakter förstärker också den positiva känslan. Stjärnorna tipsar dig att inte försöka skynda på kärleken. Ha is i magen och ta små steg mot ditt mål.

Din charm är bästa vapnet när andra är på dåligt humör.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Mycket tyder på att det blir en trevlig vecka som bjuder på omväxling. Du känner dig pigg och uträttar det du ska och mer där till. Massor av skratt och roliga saker svetsar samman dig och kompisarna. Att bli framgångsrik i kärlek handlar om att både ge och ta. Att du lyssnar seriöst på din partner eller flirt och bekräftar hen, ger goda resultat.

Att visa sympati är bästa sättet att få alla att trivas.

FISKARNA 20/2 –20/3

Visst har du plikter att klara av, men du har också mycket tid över till sådant som du är intresserad av. Mycket tyder på att du och några vänner blir ännu mer aktiva i en aktuell samhällsfråga. En spontan nöjestur med familjen blir lyckad. Ditt kärleksliv kan bli ganska dramatiskt. Var ärlig mot dig själv om du ställs inför ett romantiskt val.

Tänk på något jättebra du har gjort, det stärker ditt ego.

Relaterade artiklar
Så är du som person – enligt ditt stjärntecken
Allt du behöver veta om stjärntecken – från ascendent till måntecken
Vilket djur är du enligt kinesisk astrologi?