Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 7 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka sju för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Om du ska ta ett stort beslut är det viktigt att du tar dig tid och att du låter både känslan och förnuftet vara med valet. Om du och en kompis talar ut om en känslig sak, blir relationen mellan er mycket bättre. Miljöombyte kan ge en extra energikick. Amor tycks öppnar dörrar till nya romantiska möjligheter, speciellt på Alla hjärtans dag.

Att testa nya vägar kan leda till att hitta rätt riktning.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Det är bra att satsa hårt på viktiga uppgifter. Samtidigt ska du ta dig tid att träffa andra, all form av samarbete gör dig glad och stark. Tacka ja om du får erbjudande att testa en annorlunda aktivitet. Vem vet – kanske kan det bli din nya favvosysselsättning. Det händer något fint på Alla hjärtans dag, som ger dig ökad insikt i en kärleksfråga.

Intryck från kloka förebilder kan skapa goda förändringar.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Det är dags att prata om något som du tänkt på länge, det kan handla om skolan eller också någon aktivitet på fritiden. Efter ditt avslöjande känner du dig starkare. Du får äntligen tillbaka något du saknat länge. En kompis visar äkta vänskap. Fira Alla hjärtans dag med att vara fördomsfri och framåt. Du vinner på att ta egna kärleksinitiativ.

Du får cred om du tar på dig en viktig arbetsuppgift.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Ju mer kunskap du har i en viktig fråga, desto klarare blir helhetsbilden. Sök fakta inför ett viktigt val och mixa med magkänslan. Att vara utomhus är bästa sättet att komma i rätt balans. Stjärnorna tipsar dig att umgås med polare som gläds åt dina framgångar. Tvära känslokast kan dämpa passionen. Men kärleken får en kick på Alla hjärtans dag.

Behöver du rensa tankarna? Gör något som du gillar.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Planeternas position gynnar nya tankar. Dela dina planer med inflytelserika personer och låt ingenting komma mellan dig och dina drömmar. Mycket tyder på att ett avbrott i den grå vardagen ger dig härlig omväxling och kanske får du en ny kompis på köpet. En romantisk lyckträff på Alla hjärtans dag, öppnar dina ögon för all kärlek du har runt dig.

Du har förmågan att själv styra ditt liv i rätt riktning.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

 

Om något har irriterat dig tidigare, tycks situationen förändras. En person nära dig hjälper dig att övervinna det som du retat dig på. Mycket tyder på att du får tillfälle att knyta nya kontakter med roliga personer, kanske rent av på Alla hjärtans dag. Stjärnorna inspirerar dig att lägga extra tid på en romantisk fråga och det gynnar kärleken.

Släpp taget om det som står i vägen för din lycka.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Oväntade hinder kan hejda dig. Men misströsta inte. Allt går bra om du är realistisk och tänker ut nya vägar som hjälper dig att nå dit du vill. Ta emot en chans som kan leda till utveckling av en av dina starka sidor. Romantiska relationer tycks vara din grej nu. Ta dina känslor på allvar och var öppen för kärleken, speciellt på Alla hjärtans dag.

Att vara schysst mot andra får dig att må toppenbra.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

En klok person tycks ge dig en knuff i rätt riktning när det gäller att använda dina talanger. Följ hens råd, så blir du snabbt ännu bättre på det du vill förkovra dig i. Du och polarna gör roliga saker ihop. Alla hjärtans dag tycks bli romantisk. Men tänk också på att just den här dagen även handlar om gemenskap och vänskapen till kompisarna.

Övning och repetition är nyckeln till alla framgångar.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Mycket tyder att du är beredd på något nytt som kräver mycket av dig. Ta reda på vad du förväntas göra och ta ett steg i taget. Din almanacka är ganska full, så välj att umgås med kompisar som ger din tillvaro mening. Amor ger dig tillfälle att själv forma din närmaste kärleksframtid. Följ ditt hjärta på Alla hjärtans dag, men var inte dumdristig.

Bestäm dig för att just den här veckan ska bli jätterolig.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Planeternas position hjälper dig att få ordning på saker och ting som är viktiga i ditt liv just nu. Och om du är redo för större ansvar, kommer du att göra snabba framsteg. Besök på nya platser kan göra dig ännu mer miljömedveten. Amor har ett gott öga till dig och ser till att Alla hjärtans dag blir mysig. Håll fast vid den som gör dig lycklig.

Ta för dig och backa inte om du stöter på motstånd.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Mycket tyder på att det blir en dramatisk vecka. För att du ska få så bra utdelning som möjligt av de här dagarna, så satsa på din personliga utveckling och undvik konflikter. Du mår bra av att varva kompishäng med kvalitetstid på egen hand. Amor hjälper dig att hitta vägen till självkännedom och det stärker din kärlekskraft på Alla hjärtans dag.

Din humor tar du fram det bästa hos dina kompisar.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Planeternas påverkan gör dig medveten om både dina förmågor och dina begränsningar i ett visst sammanhang. Det hjälper dig att se klart på vad du ska satsa på för att lyckas bäst. En ny situation skapar osäkerhet – men kan bli en språngbräda till nya bekanta och roliga intressen. Kärleken finns där för dig och Alla hjärtans dag kan bli minnesvärd.

Ibland är det en god gärning att avstå från något.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Årshoroskop: Så kommer ditt 2020 att bli

Horoskop: Så blir din vår 2020

Vilket djur är du enligt kinesisk astrologi?