Horoskop vecka 6 2021

Horoskop vecka 6 2021 – Så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 6, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
Så är du som person – enligt ditt stjärntecken
Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Du tycks få goda möjligheter att visa vad du kan och vem du är, inför en viktig lärare. Låt dig inte jäktas att ta ett beslut för snabbt. Du verkar inte riktigt vara redo att bestämma dig ännu. Ett irritationsmoment som stoppat dina fritidsplaner försvinner äntligen. Amor ger fördelar till dig som är generös med dina känslor på Alla Hjärtans Dag.

Följ ditt hjärta - man kan inte vara alla till lags.

OXEN 21/4 – 20/5

Du har mycket att göra i skolan och tack vare självdisciplin och en uppmuntrande omgivning håller du ångan uppe. Tyvärr kan du inte luta dig tillbaka på gamla meriter i en fritidsaktivitet. Du måste vara beredd att utvecklas och leverera på nytt. Skvallra inte för mycket med bekanta som inte är så pålitliga. Alla Hjärtans Dag tycks bli romantisk.

Hitta den rätta balansen mellan plikter och nöjen.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Stjärnornas påverkan gör dig extra bra på att jobba med händerna. Passa på att visa dig på styva linan i alla praktiska ämnen i skolan. Mycket tyder på att du och en kompis blir oense om en grej. Er vänskap är stark och om ni möts på halva vägen blir ni sams igen. Amor är generös och kanske får du en romantisk överraskning på Alla Hjärtans Dag.

Våga säga ifrån om någon är elak och mobbar andra.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Planeternas position gör att du går in i en ny fas och det påverkar främst skolarbetet på ett lyckosamt sätt. Men du får ändå ingenting gratis, det krävs ansträngning för att nå långt. Eftersom du månar om allas bästa, ser du till att en vän äntligen känner sig accepterad. Din romantiska sida får fritt spelrum och du njuter av Alla Hjärtans Dag.

Ta ut svängarna och gör roliga saker med kompisarna.

LEJONET 23/7 – 22/8

En bra start på veckan gör dig uppåt och ditt glada humör sprider sig som ringar på vattnet. Skolarbetet flyter på som det ska och du har gott om tid för dina fritidssysslor. Dina vänskapliga kontakter funkar fint och i helgen verkar det vara något extra på gång med kompisarna. Stjärnorna spår att en dröm kan förverkligas på Alla Hjärtans Dag.

Visa dina styrkor så ofta du kan - du har mycket att ge.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Det tycks finnas mycket humor och värme i ditt tecken just nu. Det är positivt för studierna, inte minst om du grupparbetar i skolan och det får också dina sociala relationer att blomstra ännu mera. En annorlunda inbjudan kan leda till ett roligt äventyr. Stjärnorna spår att Alla Hjärtans tycks bli en mysig avslutning på en ganska romantisk vecka.

Fördjupa vänskapen med en ny och trevlig bekantskap.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Stjärnorna spår att det blir en odramatisk skolvecka, är du väl förberedd finns det inget som stressar dig. Du får tid och ork över att umgås med polarna och familjen på ett förtroligt och trevligt sätt. Det är på kärleksfronten det kan bränna till. Ett möte tycks väcka gamla känslor till liv och det kan få romantiska följder på Alla Hjärtans Dag.

Var tolerant även mot personer som inte tycker som du.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Du tycks ha en härlig, men ganska utmattande vecka att se framemot. Lärarnas höga krav gör att tempot i skolan är högt. Dina fritidssysselsättningar verkar också kräva en hel del energi. Den intensiva takten gör att tiden går snabbt och du har aldrig tråkigt. Stjärnorna tipsar dig att se lättsamt på kärleken och ha roligt på Alla Hjärtans Dag.

Lär dig så mycket du kan - kunskap är jätteviktigt.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Mycket tyder på att du får flera val att ta ställning till när det gäller skolan. Ibland är det svårt att förutse följderna av ens beslut och stjärnorna tipsar dig att be erfarna personer om kloka råd. Trevliga rykten om en bekant, triggar dig att försöka bli kompis med hen. På Alla Hjärtans Dag får du bevis för att du har rätt i en kärleksfråga.

Ändra dina rutiner ibland - omväxling ger dig ett lyft.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Ett ställningstagande du gjorde för en tid sedan i skolan, var ett genidrag. Nu får du cred för detta. Eftersom du får andra att må bra, har du många polare att hänga med. Du kan känna dig busig på Alla Hjärtans Dag och riskerar att leka med andras känslor, även om du inte menar det. Flirta bara när du menar allvar, annars kanske du sårar någon.

Visa vad du går för och låt inte rivaler köra om dig.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Planeternas position gör dig flitig och det underlättar när du ska avsluta en stor skoluppgift. Däremot kan du känna dig lite lat på fritiden, men det finns ingen ursäkt för att skjuta upp något som du måste göra den här veckan. Samhörigheten mellan dig och en kompis ökar. En romantisk händelse på Alla Hjärtans Dag kan få en spännande uppföljning.

Håll fast vid dina drömmar och planera hur du ska nå dem.

FISKARNA 20/2 –20/3

Även om du har mycket att göra i skolan, så var noggrann. Slarvar du, måste du kanske göra om något och det tar ännu mer tid. Lyssna på råd från någon som vill dig väl. Alla Hjärtans Dag tycks bli händelserik. Du kan bli intresserad av en goding, trots att du försöker stå emot. Situationen blir förstås extra komplicerad för dig som är upptagen.

Ju mer du träffar vänner du gillar, desto gladare blir du.

Relaterade artiklar
Kärlekshoroskop: Så blir ditt kärleksliv 2021
Vilket djur är du enligt kinesisk astrologi?
Årshoroskop – Så kommer 2021 bli för ditt stjärntecken