Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 6 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka sex för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Du får ett bra tillfälle att hitta lösningen på en klurig uppgift i skolan, som du tidigare inte klarat av. Du får nya perspektiv på ett fritidsintresse och du förstår varför det är viktigt för dig att fortsätta med din hobby. Veckan tycks bli harmonisk när det gäller vänskap och kärlek eftersom planeternas position tar fram det bästa hos dig.

Lev i nuet och se en positiv möjlighet i allt som sker.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Det är rätt tidpunkt att lägga extra tid på praktiska områden i skolan, eftersom du är duktig att jobba med händerna och stjärnorna gynnar den här typen av arbete. Det är mycket just nu, så ta det lugnt på fritiden. Att koppla av med din favoritmusik ger dig skön avslappning. Kärleken är viktig för dig, men du låter den inte ta över tillvaron.

Lägg din energi på sådant som tar fram din livsglädje.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Även om det kan kännas frestande att ta en genväg i skolan, så tjänar du absolut ingenting på det. Den enda som gäller är att göra uppgiften från början till slut. Din rastlöshet kan göra dig splittrad på fritiden. Satsa på det som ger dig mest tillfredsställelse och håll dig till detta. Amor skapar fina förutsättningar för ett mysigt kärleksliv.

Spännande utmaningar kan ta fram det unika inom dig.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Spännande energier i skolan kan inspirera dig till goda prestationer, men samtidigt orsaka konflikter. Det är bra att vara framåt, men kör inte över andra omkring dig. Fritiden blir rolig, speciellt om det är en fest på gång. Amor skapar öppenhet i kärlek. Därför är det en bra tid att prata om känslor och sådant du gått omkring och funderat över.

Var omtänksam mot dina vänner och ta ingen för given.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Mycket tyder på att din motivation ökar. Om du släpper loss din energireserv, kommer du att lyckas jättebra med det du ska göra i skolan. Du och en kompis har extra fin kontakt just nu och tillsammans upptäcker ni något som känns värdefullt för er båda. Planeternas position ger dig romantiska fördelar och befriar dig samtidigt från jobbiga krav. 

Se över dina vardagsrutiner och förändra där det behövs.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

 

Allt kanske inte blir som du förväntat dig i skolan. Men bli inte besviken över det, omställningen kan leda till riktigt bra saker för dig. Fritiden blir givande om du söker dig till kompisar som delar dina intressen.Var uppmärksam på romantiska tecken omkring dig. Någon som inte verkat så intresserad tidigare, kan plötsligt sända heta signaler.

Små steg framåt ger stora och goda resultat på sikt.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Stjärnorna spår att det lönar sig att ta nya och energiska initiativ i skolan, speciellt i ämnen som du inte ägnat så mycket intresse åt tidigare. En fritidsaktivitet blir mycket mer meningsfull om du sätter upp ett konkret mål och satsar på att nå detta. Red snabbt ut romantiska missförstånd, så att inte dumma bagateller hindrar kärlekslyckan.

Var dig själv och stå för det du tror på i alla lägen.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Det är viktigt att leva upp till andras krav i skolan. Samtidigt är det nödvändigt att utveckla dina egna starka sidor. Du tycks få möjlighet att testa en aktivitet på fritiden som känns nyskapande. Just nu är det mycket som handlar om relationer. Ta vara på gemenskapen till kompisarna och kärleken till din partner. Är du singel så flirta ofta.

Att ta en risk kan bli en chans till oväntad framgång. 

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Planeternas position ökar ditt intresse för skolan. Det är bästa tiden att blåsa nytt liv skolvardagen och låta dig inspireras att lära in nya kunskaper. Se till att du får ordentligt med sömn i början av veckan, för helgen tycks bli rolig och fartfylld. Mycket tyder på att en charmig person dyker upp i ditt liv och skapar romantiska vibrationer.

Lär dig av både dina framgångar och dina motgångar.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Du vill förstås göra ditt bästa i skolan. För att få energi till studierna, laddar du batterierna med fritidsintressen som du verkligen brinner för. Du får också massor av kraft av att umgås med dina kompisar i lugn och ro. Fundera över hur du vill att din kärleksframtid ska se ut och planera hur du lättast förverkligar dina romantiska drömmar.

Du mår bra av att dela dina känslor och tankar med andra.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Möten med nya och viktiga skolpersoner är på gång. De flesta bildar sig ett omdöme om andra efter bara några sekunder. Så tänk på att göra ett gott första intryck, genom att vara trevlig. En kompis som du trivs extra bra hop med, visar tydligt att hen gillar dig tillbaka. Positiva förändringar på det romantiska planet ger dig luft under vingarna.

Var snäll mot dig själv när du behöver en pepp som bäst.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Veckan tycks få en dramatisk start i skolan, det händer spännande saker och du trivs som fisken i vattnet. Det verkar som om ett orosmoln på vänskapsfronten har skingrats och du och en kompis har roligt ihop igen. Helgen kan bli stressig. Därför måste du planera din tid, så att du får tid över för polarna och för all kärlek som Amor bjussar på.

Bestäm dig för vad du vill uppnå – och kämpa för det.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Horoskop: Så blir din vår 2020

Vilket djur är du enligt kinesisk astrologi?

Årshoroskop: Så kommer ditt 2020 att bli