Hur blir vecka 52, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

Horoskop vecka 52 2021 – Så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 52, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret och ditt horoskop för veckan!
De här kändisarna är du mest lik – enligt ditt stjärntecken
1:56

Efter reklamen: De här kändisarna är du mest lik – enligt ditt stjärntecken

(1:56)

Slå på ljud

FRIDAs astrolog har studerat stjärnorna och astrot och vet nu hur din vecka kommer att bli. Så här kan du läsa veckans horoskop för ditt stjärntecken. Och här kan du läsa ännu mer om horoskop.

Veckohoroskop för vecka 52 2021

Väduren 21/3 – 20/4

Horoskop vecka 52 2021 för väduren

Du varvar ner och blir mer och mer avstressad. En släkting och du talar ut om en grej och ni hittar tillbaka till er goda relation. Du och kompisarna har planer som gör ledigheten ännu roligare. Du trivs också bra på egen hand med en spännande julklappsbok. Amor gynnar både fria och upptagna vädurar och nyårsklockorna ringer in en romantisk tid.

Små ljusglimtar då och då, gör hela tillvaron trevlig.

Oxen 21/4 – 20/5

Horoskop vecka 52 2021 för oxen

Mycket tyder på att du får en ny hobby under jullovet. Om du får åka i väg på en resa eller göra en utflykt, blir det en lyckad tripp. Nyårsaftonen tycks bli minnesvärd på ett suveränt sätt. Stjärnornas påverkan gör det lättare för dig att visa dina känslor, både när det handlar om vänskap och om kärlek. Och det gör dig omtyckt och attraktiv.

Du är medelpunkten i en viss persons romantiska drömmar.

Tvillingarna 21/5 – 21/6

Horoskop vecka 52 2021 för tvillingarna

Jullovet verkar utvecklas i ditt tycke. Du får mycket tid över till dina intressen och nöjen med kompisarna. Du bekantar dig med en person som du inte känner så väl och det klickar bra mellan er. Romantiken är ljuv runt nyår. Den upptagna tvillingen gosar med sin älskling. Singeln kan träffa någon tack via en kompis och det glittrar om ert möte.

Ge inte upp en tynande vänskap – snart får den ny glöd.

Kräftan 22/6 – 22/7

Horoskop vecka 52 2021 för kräftan

En påhittig kompis lockar med dig på en grej som är mycket roligare än du trott. Du har ett gott inflytande på din familj som inspireras av alla bra saker som du gör. En trevlig sak på nyårsafton får dig att tänka positivt inför 2022. Stjärnorna tipsar singeln att dejta och ha kul. Du som är upptagen hittar nya sidor hos din partner att tycka om.

Återhämtning är viktigt – unna dig att vara lite lat.

Lejonet 23/7 – 22/8

Horoskop vecka 52 2021 för lejonet

Stjärnorna spår en behaglig vecka. Du kan med gott samvete göra allt som du varit tvungen av avstå i från på grund av skolan. Det inträffar något roligt som visar att du har jättebra vänner som står på din sida i vått och torrt. En idé som du bollar med familjen kan leda till något bra. Mycket tyder på att kärleken får extra fart, inte minst runt nyår.

Ditt nyårslöfte kan bli att ta första steget oftare.

Jungfrun 23/8 – 23/9

Horoskop vecka 52 2021 för jungfrun

Du har många olika saker på gång nu när du är ledig, både på egen hand och ihop med kompisarna och familjen. Tack vare en dramatisk händelse, tycks du få kontakt med en person du beundrat länge. Festligheter på nyårsafton blir lyckade. Och om Amor får ha ett finger med i spelet kan årets sista dagar även bli mycket känslosamma och kärleksfulla.

Du får en bra förklaring på något som förbryllat dig.

Vågen 24/9 – 23/10

Horoskop vecka 52 2021 för vågen

Det tycks bli en intressant vecka, du får testa nya saker och kanske göra en resa. Mycket tyder att egna initiativ från din sida kan ge resultat som gör både dig och andra nöjda. Stjärnorna påverkar din nyårsafton på ett fantastiskt sätt. En kärlek eller flirt kan verka för bra för att vara sann. Tvivla inte - du är ju värd det allra bästa.

Försök att hitta lugnet inom dig även när det blåser hårt.

Skorpionen 24/10 – 22/11

Horoskop vecka 52 2021 för skorpionen

Planeternas position gör dig företagsam och social. Så du har definitivt inga problem med att få tiden att gå - tvärtom. Nyårsfirandet blir jättekul tack vare dig och alla trevliga människor du har omkring dig. Du som är upptagen känner en djupare närhet till din älskling och singeln utvecklar en flirt med någon när du är ute med dina vänner.

Överväg ett förslag noga - är det verkligen så bra?

Skytten 23/11 – 21/12

Horoskop vecka 52 2021 för skytten

Planeternas position tyder på att veckan blir varierande. Inga tråkiga stunder, men däremot många festliga upplevelser, ibland tillsammans med vännerna och ibland ihop med familjen. En trevlig tillställning på nyårsafton kan leda till romantik på hög nivå, men bli inte överraskad om dina kärleksframgångar kan ställa till med ett oväntad drama.

Ödet ger dig en knuff framåt – resten är ditt ansvar

Stenbocken 22/12 – 20/1

Horoskop vecka 52 2021 för stenbocken

Veckan blir en mix av familjemys och roligt häng med kompisarna. Ge gärna ett nyårslöfte, för planeternas position stärker dina chanser att hålla det under året som kommer. Amor verkar rocka loss rejält. Singeln har chans på någon som du har kollat in ett tag. Du som har ett förhållande blir romantiskt uppvaktad av din älskling.

En person med inflytande byter sida och ger dig sitt stöd.

Vattumannen 21/1 – 19/2

Horoskop vecka 52 2021 för vattumannen

Mycket tyder på att du får möjlighet att ha roligt och samtidigt ladda batterierna under veckan. Med lite flax kommer du kanske också i väg på en resa. Stjärnorna spår att nyårsfirandet blir annorlunda, men väldigt festligt. Ingenting tycks hota den upptagna vattumannens lycka. Ju mer utåtriktad singeln är, desto större blir kärleksframgångarna.

Invänta rätt läge innan du avslöjar en spännande sak.

Fiskarna 20/2 –20/3

Horoskop vecka 52 2021 för fiskarna

Planeternas position skapar perfekt jämvikt mellan kropp och själ. Passa på att vara mycket utomhus, det ger dig rätta energin. Du verkar äntligen kunna besöka en trevlig släkting. Nyårsafton tycks bli kul på många sätt. De kärleksfulla känslorna är stabila i fasta relationer. Det kan tända till ordentligt mellan dig som är singel och en sötnos.

Sysslor som varit tråkiga förut känns plötsligt roliga.

Läs mer om horoskop här!

Relaterade artiklar
Årshoroskop – Så kommer 2022 bli för ditt stjärntecken
Horoskop: Så blir jullovet 2021 för ditt stjärntecken
Så ska du fira jul enligt ditt stjärntecken