HOROSKOP VECKA 52 2020 – SÅ BLIR VECKAN FÖR DITT STJÄRNTECKEN

HOROSKOP VECKA 52 2020 – SÅ BLIR VECKAN FÖR DITT STJÄRNTECKEN

Hur blir vecka 52, 2020 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
Så är du som person – enligt ditt stjärntecken
Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Väduren 2020

Det blir fart och fläkt på ett kravlöst och roligt sätt i början av veckan. Fint beröm gör dig nöjd. Det verkar som om du och kompisarna fixar till en liten improviserad fest. Du har bra koll på läget och undviker den jäktiga julruschen. Julaftonen verkar bli precis så härlig som den ska vara. Planeternas påverkan bjussar på en kärleksfull jul.

Du och familjen kan uträtta mirakel om ni samarbetar.

OXEN 21/4 – 20/5

Oxen 2020

Tack och lov minskar stressen och du och kompisarna ägnar er åt roliga saker innan julhelgen. Till din stora glädje får du ett kvitto på att du kommit ytterligare ett steg närmare ett viktigt mål. En mysig händelse på julafton gör dig lycklig. Du kan bli förvirrad över en romantisk hälsning, men naturligtvis ska du se det som ett kärlekstecken.

Det är en styrka att kunna erkänna ett fel man ångrar.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Tvillingarna 2020

Veckan inleds med aktiva dagar som känns extra roliga. En efterlängtad belöning skapar lyckliga vibbar i din tillvaro. Tar du initiativ till en uppesittarkväll blir den mysig. På julafton får du chans att visa att du har oanade talanger som kommer till nytta. En julklapp från en viss person gör dig rörd. Vänskap ger kärlekslivet en extra krydda.

Du har det som krävs för att få andra på gott humör.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Kräftan 2020

Du kan se fram emot mycket goda nyheter i början av veckan och tillvaron blir givande om du släpper loss din påhittighet. Det ställs vissa krav på dig inför julen. Är du på hugget så klarar du av det du ska göra och får en belöning på julafton. Din älskling/nya crush kanske inte är bäst på att uttrycka sina känslor i ord, men däremot i handling.

Du löser en pinsam situation med humor och skratt.

LEJONET 23/7 – 22/8

Lejonet 2020

Oväntad uppskattning i början av veckan ger dig en kick. Julstämningen tar fram dina bästa sidor och du blir mer tolerant mot en person som du retat dig på. En annorlunda händelse gör dig häpen på julaftonen, men när förvåningen väl lagt sig, skrattar du och trivs jättebra. Du är romantiskt inställd och kärleken sprider harmoniska vibrationer.

Du mår bäst när du är sann både mot andra och dig själv.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Jungfrun 2020

Veckan får en rolig start och ett trevligt besked ökar lyckokänslan. Dagarna innan julhelgen fylls av myspys med kompisarna och familjen och du blir värsta experten på att skapa god stämning. Julaftonen blir lyckad. En romantisk hälsning väcker hopp hos singeln. Den upptagna jungfrun kan se fram emot en kärleksfull julklapp som det ligger tanke bakom.

En ändring i planeringen kan leda till en oväntad succé.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Vågen 2020

Dagarna innan julen blir aktiva och trevliga. Något som oroat dig, går mycket bättre än förväntat. Ett ärligt samtal mellan dig och en kompis reder ut ett missförstånd. Du är i fin form på julafton och känner en stark samhörighet med familjen och släktingarna. Även om du inte har så mycket tid över för romantik, värmer kärleksglöden på avstånd.

Ta ett stort beslut först när du har full koll på läget.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Skorpionen 2020

Mycket tyder på att dina förväntningar slår in dagarna innan julen och du känner att du är värd ett långt och härligt lov. En kompis som bor långt bort hör äntligen av sig. Stjärnorna spår att julaftonen blir minnesvärd på ett trevligt och positivt sätt. Amor har en hel del kärlek i beredskap åt dig - om du sträcker ut handen och tar emot det som erbjuds.

Ett missförstånd kan skapa förvirring – var extra tydlig.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Skytten 2020

Veckan får en behaglig inledning och mycket tyder på att något du hoppats på blir verklighet. Du får ett vackert vänskapsbevis från en kompis. Julaftonen blir hektisk, men samtidigt mycket trevlig och du trivs som fisken i vattnet. Både fria och upptagna skyttar kan se framåt emot romantiska julhälsningar som får det att pirra härligt i kroppen.

Sug åt dig omgivningens beröm - det är du väl värd.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Stenbocken 2020

Början av veckan kantas av roliga saker och du får ett glädjande besked. Du kan bli besviken på en kompis, men en julhälsning från hen gör dig lugn igen. Dina förväntningar på julfirandet uppfylls och du blir tacksam över en speciell julklapp. Perioden blir ganska romantisk, samtidigt har du så mycket att stå i att du knappt hinner med kärleken.

Din charm och glada energi gör dig omtyckt hos alla.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Vattumannen 2020

Mycket tyder på att du hamnar i rampljuset i början av veckan. Du får cred för både den här och tidigare insatser. Var inte generad över en julklapp du vill ge till en viss person. Det är tanken som räknas, inte priset. Tack vare din optimistiska läggning hjälper du till att skapa en härlig atmosfär på julaftonen. Kärlekslivet känns okomplicerat.

Du har många goda och lojala vänner som står på din sida.

FISKARNA 20/2 –20/3

Fiskarna 2020

Perioden kör i gång med fart och fläkt. Du inser tydligt att dina prestationer är uppskattade och du trivs jättebra med kompisarna. Skicka hälsningar till släktingar som du kanske inte kan träffa under julen. Julaftonen blir din speciella dag och din energi piggar upp omgivningen. Mycket tyder på att tomten kommer med en romantisk julklapp åt dig.

Släpp alla bekymmer som hindrar dig från att ha roligt.

Läs mer:

Julfilmerna du måste se – baserat på ditt stjärntecken

Vilken Disneyskurk är du mest lik? Ditt stjärntecken avslöjar dig

Årshoroskop – Så kommer 2021 bli för ditt stjärntecken