Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 52 2019 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir den nya veckan för dig? FRIDAs astrolog har svaret!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Julhelgen tycks bli mysig och du känner en stark samhörighet till alla i din omgivning. Tomten dyker upp med en extra överraskning som gör dig lycklig. Stjärnorna tipsar dig att koppla av genom att kombinera julfirandet med att vara mycket utomhus. Både du som är upptagen och du som är singel, tar kloka kärleksbeslut om du låter ditt hjärta styra.

Släpp fram din kreativa sida och gör något fantasifullt.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Julhelgen kanske inte blir speciellt avkopplande, men däremot väldigt rolig. Du och din familj visar upp era bästa sidor och ni har hur trevligt som helst ihop under julfirandet. En mycket personlig gåva från en viktig person gör dig både glad och rörd. Slutet av veckan är en lämplig tid för att smida smarta kärleksplaner och ta egna initiativ.

Håll fast vid en dröm – snart kan du förverkliga den.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Att vara ledig gör dig på gott humör. Julafton blir ett mysigt startskott på ett helgfirande som går i gemenskapens tecken. Och du träffar trevliga människor som du inte sett på länge. Du som är upptagen håller kärleken vid liv tack vare sociala medier. Du som har en flirt på gång ska ta ut svängarna och visa på olika sätt att du är intresserad.

Titta på dig själv med nya ögon – du är fantastisk!

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Planeternas position får dig att slappna av och din lättsamma attityd skapar en härlig julstämning omkring dig. På julafton får du något som visar att dina nära och kära verkligen ansträngt sig för att hittat den perfekta gåvan till dig. Skjut inte upp ett viktigt samtal om kärlek. Det kan kännas skämmigt för stunden, men du mår super efteråt.

Var förlåtande och ta emot en uppriktigt menad ursäkt.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Veckan blir inte riktigt som du tänkt dig. Den blir faktiskt ännu bättre. Julhelgen bjuder på hektiska dagar. Familjen står i centrum och du tycks få en ny och mycket mer positiv syn på en släkting. En oväntad julklapp glädjer dig mycket. Det blir kanske inte mycket tid över till kärlek, men tomten har en romantisk överraskning åt dig i sin säck.

Säg ifrån om någon försöker lasta sina sysslor på dig. 

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Det händer något bra dagen innan julafton som ger din självkänsla ett lyft. Och det verkar som om du är inne i en positiv uppåtgående spiral, för mycket tyder på att du får uppleva en otroligt lyckad jul. Ditt goda humör ökar din kärleksfaktor. Du som redan har hittat kärleken, känner dig älskad. Singeln får ett romantiskt tecken från rätt person.

Ställ dig i rampljuset och njut av omgivningens beundran.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Du gillar att vara i gång och göra praktiska saker och du impar på andra när du ordnar sådant som hör julen till. Veckan går i en snabb fart och du njuter av allt kul som händer både hemma och med kompisarna. En önskan går i uppfyllelse på julafton. Stjärnorna spår att det kommer att inträffa något mycket romantiskt i ditt liv i slutet av veckan.

Ödet ger dig en peppande knuff  – resten är upp till dig.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

En efterlängtad hälsning ger veckan en kickstart. Julfirandet blir mycket trivsamt och du uppskattar ett släktbesök mer än du väntat dig. Någon som gav dig ett fint löfte för ett tag sedan, uppfyller äntligen detta. Amor gör sitt bästa för att bidra till en härlig stämning. Och det verkar som om romantiken når sin höjdpunkt när helgen närmar sig.

Du är föremålet för en viss persons romantiska drömmar.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Upptakten på jullovet blir jättebra, eftersom du löser ett speciellt problem på ett smart och smidigt sätt. Mycket tyder på att ni är fler än vanligt som firar julafton tillsammans och en annorlunda julklapp gör dig nöjd. Stjärnorna spår att du som är singel blir blixtförälskad. Du som har ett förhållande blir mer och mer kär i din älskling.

Ladda batterierna med att göra saker som just du gillar.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Planeternas position gör dig förväntansfull och sprallig. Du kommer överens med alla, även personer du kan reta dig på annars. Julafton blir extra lyckad, eftersom din omtanke gör någon glad. En snäll släkting ger din kassa ett tillskott. Romantiska vibrationer får kärlekslivet att gnistra, du har lätt för att ta kontakt och att få den du vill ha.

En dörr kan öppnas till en rolig och spännande grej.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Det drar ihop sig till lättsamma och lekfulla dagar. Julen bjussar på en jätterolig överraskning för din del. Du träffar vänner och du kan räkna med flera fester. En viss person väntar på ett livstecken från dig – slå en signal och du gör en god gärning. Fasta kärleksrelationer blir ännu tajtare och du som är singel får en toppenchans att flirta.

Med snälla ord och klok diplomati kan du skapa harmoni.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Luften fylls av stämningsfulla julvibbar och du kan se fram emot en skön och avkopplande vecka. Gemenskapen med familjen stärks och ni pratar ut om en viktig sak. En julklapp från en oväntad givare gör dig lycklig. Om du har en speciell kärleksdröm, har du stora chanser att förverkliga den, eftersom ditt kärleksliv tycks gå in i ett stabilt skede.

Slösa med din vänliga charm – och alla blir på gott humör.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Horoskop: Så blir ditt jullov 2019

Årshoroskop: Så kommer ditt 2020 att bli

Så blir din julaftonsmorgon – baserat på ditt stjärntecken