Horoskop vecka 51 2021 – Så blir veckan för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 51 2021 – Så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 51, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret och ditt horoskop för veckan!
Astro: Så ska du fira jul enligt ditt stjärntecken
1:45

Efter reklamen: Astro: Så ska du fira jul enligt ditt stjärntecken

(1:45)

Slå på ljud

FRIDAs astrolog har studerat stjärnorna och astrot och vet nu hur din vecka kommer att bli. Så här kan du läsa veckans horoskop för ditt stjärntecken. Och här kan du läsa ännu mer om horoskop.

Veckohoroskop för vecka 51 2021

Väduren 21/3 – 20/4

Horoskop vecka 51 2021 för väduren

Ett efterlängtat betyg på avslutningen lägger ribban för en underbar ledighet. Firar du julen på en annan plats, kan du lär känna nya vänner. Lyssna på ditt samvete i en känslig situation. Kärleken är stark i fasta relationer. Ett charmtroll kan ta singeln med storm. Kanske inte den du väntat dig, men ge hen en chans. Snart slår det gnistor om er.

Pusta ut - du har ju bevisat att du klarar det mesta.

Oxen 21/4 – 20/5

Horoskop vecka 51 2021 för oxen

Du får en glad överraskning på sista skoldagen. Ditt vänliga sätt skapar en trivsam atmosfär och det blir en mysig helg. Du både ger och får personliga julklappar. Veckan är som gjord för att fördjupa både vänskapliga och romantiska relationer. Singeln vinner på att vara öppen för nya kontakter. Vackra kärleksord gör upptagna oxar överlyckliga.

Var lika godhjärtat mot dig själv som du är mot andra.

Tvillingarna 21/5 – 21/6

Horoskop vecka 51 2021 för tvillingarna

Stjärnorna spår att resultaten i skolan blir mycket bättre än du trott och du slappnar äntligen av. Mycket tyder på att du och en person som varit oense, blir sams inför ledigheten. En gåva på julafton, som du inte kunnat drömma om, gör dig jätteglad. Såväl upptagna som fria tvillingar styrs av Amors pilar och lockas att leva ut sina heta känslor.

Du är bäst och förtjänar massor av kärlek och omtanke.

Kräftan 22/6 – 22/7

Horoskop vecka 51 2021 för kräftan

Mycket tyder på att lärarna ger dig beröm för dina fina prestationer under hösten. När ni julstökar hemma får du praktisk användning av sånt du lärt dig tidigare. Ring en släkting som längtar efter en hälsning. En unik julklapp bevisar att du är omtyckt. Familjemiddagar kan skilja dig från din älskling eller flirt, men kärleken finns förstås kvar.

En oväntad bekantskap kan leda till långvarig vänskap.

Lejonet 23/7 – 22/8

Horoskop vecka 51 2021 för lejonet

Något du hoppats på går i uppfyllelse på skolavslutningen. Julen blir skön och du mår bra av att mysa med familjen, samt släktingar som du inte träffar så ofta annars. Tomten tycks ha med sig något extra fint till dig. Kärleken är ömsesidig i fasta förhållanden. En snygging som singeln har en crush på, verkar äntligen fatta galoppen.

Allt är möjligt om du bara tror tillräckligt mycket.

Jungfrun 23/8 – 23/9

Horoskop vecka 51 2021 för jungfrun

Planeterna avslöjar att du når målen du jobbar hårt för i skolan. En improviserad uppesittarkväll blir mysig. Dina praktiska talanger väcks till liv och det uppskattas hemma när ni förbereder inför julen. Det tycks dimpa ner en annorlunda julhälsning som gör dig på gott humör. Amor leker tomte och ger dig julklappar med kärleksfullt innehåll.

Ditt humör är på topp och du backar inte för någonting.

Vågen 24/9 – 23/10

Horoskop vecka 51 2021 för vågen

Planernas position tyder på att du blir rikt belönad på skolavslutningen för allt ditt slit under terminen. Julfirandet tycks bli roligt, med många släktingar och härlig stämning. En julklapp du lagt ner mycket kraft på, gör förstås succé. När du äntligen får möjlighet att ägna lite tid åt ditt kärleksliv kommer känslorna att lyfta till högre nivåer.

Du är en betydelsefull kompis – var stolt över dig själv.

Skorpionen 24/10 – 22/11

Horoskop vecka 51 2021 för skorpionen

Det tycks hända något kul på skolavslutningen och betygen gör dig mer än nöjd. Tänk till när du köper en julklapp i sista minuten åt en speciell person. Den fina gemenskapen gör att julen blir som du önskat dig. En hemlig beundrare till dig som är singel vågar sig fram. Visa om du är intresserad. Du som är upptagen kan få en romantisk julklapp.

En efterlängtad nyhet ökar din livsglädje ännu mer.

Skytten 23/11 – 21/12

Horoskop vecka 51 2021 för skytten

Stjärnorna spår att du får uppskattning för ditt ambitiösa jobb i skolan. En myskväll med kompisarna innan julafton blir mysig. Din medfödda optimism smittar av sig på familjen och ni får en trevlig jul tillsammans, vare sig ni firar den hemma eller borta. Även om du kanske inte kan ha fullt fokus på kärleken, så flammar heta känslor upp då och då.

Din uppfattning spelar roll – säg högt vad du tycker.

Stenbocken 22/12 – 20/1

Horoskop vecka 51 2021 för stenbocken

Mycket tyder på att du på avslutningen får utmärkta bevis på att det lönar sig att plugga hårt. Julen blir lyckad och bjuder på fina överraskningar. Är du och familjen på resande fot får du uppleva spännande saker. Ditt kärleksliv kan bli härligt och dramatiskt. Stjärnorna uppmanar dig att följa ditt hjärta om du hamnar i ett romantiskt vägskäl

Var beredd på en sensation när någon avslöjar en hemlis.

Vattumannen 21/1 – 19/2

Horoskop vecka 51 2021 för vattumannen

Du tycks dra en lättad suck på skolavslutningen tack vare fina omdömen. En kompis och du har jätteroligt när ni ger er ut på en sen klappjakt. Julen kommer med sköna dagar som ger trygghet och gemenskap. Samtidigt kan tankar på de som inte har det så bra, dyka upp. Kanske kan du glädja någon med en hälsning. Amor gör dig till en vinnare i kärlek.

Äntligen faller en viktig och romantisk pusselbit på plats.

Fiskarna 20/2 –20/3

Horoskop vecka 51 2021 för fiskarna

Mycket tyder på att du kammar hem de betyg du drömt om när det är dags för jullovet. Ta tillfället och njut av umgänget med familjen under de lediga dagarna. En släkting överraskar dig med en fin julklapp. En het flirt kan blossa upp, men du som är singel är cool nog att hantera den klokt. Fasta kärlekar funkar fint. Ni får inte nog av varandra.

Tack vare din gosiga utstrålning är du omtyckt av alla.

Läs mer om horoskop här!

Relaterade artiklar
Årshoroskop – Så kommer 2022 bli för ditt stjärntecken
Horoskop: Så blir jullovet 2021 för ditt stjärntecken
Så ska du fira jul enligt ditt stjärntecken