Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 51 2019 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir den nya veckan för dig? FRIDAs astrolog har svaret!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Du får chansen att släppa fram mer av dig själv och dina åsikter i skolan innan det är dags för jullov. Fritiden blir händelserik. I helgen blir det både kompishäng och familjemys. Mycket tyder på att Amor tar fasta kärleksförhållanden till en ny nivå. Det är rätt tidpunkt för dig som är singel att ta första steget om har kollat in en ny crush.

Säg nej till osäkra projekt som kostar mer än de smakar.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Du kan dra ner på tempot i skolan och utveckla dina egna intressen. Skolavslutningen bjuder på en trevlig överraskning. Det är en bra tid att lösa spänningar i familjen inför julen. Den perfekta julklappen måste inte kosta mycket, huvudsaken är att den är personlig. Det drar ihop sig till en passionerad vecka. Njut av den kärleksfulla stämningen.

Tvivla inte på din förmåga – du klarar allt du vill.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Det verkar bli en lättsam skolvecka, som får en lyckad avslutning innan lovet. Nu kan du passa på att sätta din egen trivsel främst och fixa alla inköp inför julen. Glöm inte bort att skicka en julhälsning till en kompis på en annan ort. Amor står på din sida och ger dig många möjligheter och bjussar kanske också på en romantisk överraskning.

Du kommer längre med ödmjukhet än med en kaxig attityd.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Du har vind i seglen. Mycket tyder på att du i slutet av veckan får bevis för att du har gjort bra ifrån dig i plugget. En improviserad fest med kompisarna blir jätterolig. Skjut inte upp alla julklappsbestyr till sista minuten, det gör dig bara stressad. Amor fyller dig med härliga känslor som bekräftar att du gjort ett klokt, romantiskt val.

Att blicka bakåt kan ge förståelse för det som händer nu.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Stjärnorna spår att du får nytta av din fantasi och kreativitet i skolan. Kanske handlar det om att du är inblandad i något spännande på skolavslutningen? Kvällarna blir trevliga, räkna med både mysiga hemmakvällar och häng med kompisarna. Kärlekslivet tycks bli harmoniskt. Fasta relationer är i god balans. Du som är fri kan ha en flirt på gång.

Det lönar sig att investera tid i kompisrelationer.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Även om det snart är skolavslutning är det smart att visa framfötterna i skolan i olika sammanhang. Allt du gör nu, har du nytta av när vårterminen kör i gång igen. Mycket tyder på att du får uppskattning från en person som är viktig för dig. En oväntad julhälsning får dig att känna dig poppis. Romantiken värmer både upptagna och fria jungfrur.

Avslöja inga viktiga hemlisar för pratsamma bekanta.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Det ligger jullovsstämning i luften i skolan och det blir omväxlande dagar som skiljer sig från övriga veckor i skolan. Mycket tyder på att du får fint cred för det arbete du lagt ner i plugget under hösten. Om du blir bjuden på en fest, så får du jättetrevligt. Amor ger dig en romantisk kick och du tycks kunna se framemot en kärleksfull helg.

Lita på dina nära och kära – de ger dig en trygg famn.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Du får mer tid över att hänga med klasskompisarna nu när jullovet närmar sig. Och du blir bekant med en trevlig person du har varit nyfiken på ett tag. Mycket tyder på att du får en efterlängtad belöning på avslutningen. Du tycks vara i högform när det gäller romantik. Du är generös med dina känslor. Och du får förstås massor av kärlek tillbaka.

Ibland är det bäst att inte vara alltför uppriktig.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Du tycks få positivt gensvar på ett förslag du har inför ett evenemang i skolan inför avslutningen. Stjärnorna gör dig praktiskt lagd, så släpp loss din energi hemma och satsa på julpyssel. Orsaker du inte styr över, kan sätta käppar i hjulet för dina romantiska planer i början av veckan. Amor vaknar till liv i helgen, som tycks bli kärleksfull.

Var tydlig – dubbla budskap kan leda till kompisstrul.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Du får användning för talanger som du inte använder så ofta, när det drar ihop sig till skolavslutning. Och stjärnorna spår att du gör succé. Fritiden handlar mycket om julförberedelser – och du trivs som fisken i vattnet. Var tillmötesgående mot en person som vill bli din kompis. Det finns inga genvägar till kärleken. Men tålamod ger framgång.

Hjälp gärna andra – men tänk också på dina egna behov.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Planeternas position ger dig extra kraft. Och det behövs eftersom veckan blir dramatisk och festlig. Räkna med något oväntat, men trevligt på skolavslutningen. Du och en kompis talar ut om en fånig grej, vilket gör er båda lättade. Besök på nya ställen kan pigga upp singelns kärleksliv. Du som är upptagen hittar nya, fina sidor hos din älskling.

Om ni samarbetar kan du och polarna förverkliga er dröm.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Nu kan du pusta ut efter en ansträngande skoltermin och göra roliga saker i plugget som du inte hunnit med tidigare. Du blir lättad över ett besked du får på skolavslutningen. Julförberedelser hemma tycks stärka sammanhållningen i familjen. När det gäller romantik och känslor är det inte bara du som har ansvaret. Koppla av – du får kärlek ändå.

Djupa samtal med andra kan ge dig nyttiga lärdomar.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Årshoroskop: Så kommer ditt 2020 att bli

Horoskop: Så blir ditt jullov 2019

Så blir din julaftonsmorgon – baserat på ditt stjärntecken