Horoskop: vecka 50 2021

Horoskop vecka 50 2021 – Så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 50, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret och ditt horoskop för veckan!
Astro: Så ska du fira jul enligt ditt stjärntecken
1:45

Efter reklamen: Astro: Så ska du fira jul enligt ditt stjärntecken

(1:45)

Slå på ljud

FRIDAs astrolog har studerat stjärnorna och astrot och vet nu hur din vecka kommer att bli. Så här kan du läsa veckans horoskop för ditt stjärntecken. Och här kan du läsa ännu mer om horoskop.

Veckohoroskop för vecka 50 2021

Väduren 21/3 – 20/4

Horoskop vecka 50 2021 för väduren

Dynamiska krafter påverkar ditt stjärntecken. Det är mycket på gång i skolan och du tjänar tid på att kompromissa i stället för att vara envis. Du tycks lära känna en trevlig person närmare tack vare en grej på luciadagen. Vänta inte med att handla julklappar till i sista minuten. Amor väcker din aptit på romantik och ger kärlekslivet extra värme.

Visa att du kan vara självständig när du får chansen.

Oxen 21/4 – 20/5

Horoskop vecka 50 2021 för oxen

Stjärnorna har stora planer för dig. Plugget funkar jättebra och ett luciafirande blir lyckat. Mycket tyder på att en rolig sak på fritiden ger dig god energi och du har koll på tillvaron, trots julruschen omkring dig. Mäktiga vindar ruskar om kärlekslivet. Om inte alla tecken slår fel, kan du få de romantiska chanser som du innerligt förtjänar.

Glädjande nyheter i familjen gör dig förväntansfull.

Tvillingarna 21/5 – 21/6

Horoskop vecka 50 2021 för tvillingarna

Det händer något bra i skolan som får dig att inse att lärarna bryr sig och vill ditt bästa. Du tycks få ett tydligt tecken på trogen vänskap i samband med aktiviteter på lucia. En smart idé gör det enklare och billigare att fixa julklappar. Mycket tyder på att stjärnorna jobbar hårt för att du som är tvilling ska få vackra kärleksupplevelser.

Uppskattande kommentarer peppar dig att sikta högt.

Kräftan 22/6 – 22/7

Horoskop vecka 50 2021 för kräftan

Underskatta inte vikten av att vara flitig i skolan. Du kommer snart att märka att dina ambitioner ger gott resultat. Mycket tyder på att du klarar av ett eftertraktat uppdrag på lucia jättebra. Det verkar som om det blir kärlek vid första ögonkastet när singeln möter en speciell person. Fasta förhållanden känns harmoniska - ingen stress och ingen press.

Var uppriktig i en aktuell fråga. Andra håller med dig.

Lejonet 23/7 – 22/8

Horoskop vecka 50 2021 för lejonet

Mycket tyder på att det är intressanta saker på gång i skolan som får dina ledaregenskaper att blomma upp. På fritiden är du ännu mer utåtriktad än vanligt och trevliga aktiviteter i samband med lucia tycks bli givande. Det är hög tid att ta tag i en grej inför julen. Romantiska överraskningar i början av veckan kan få mycket lyckade konsekvenser.

Smarta tips från en rutinerad person ger dig fördelar.

Jungfrun 23/8 – 23/9

Horoskop vecka 50 2021 för jungfrun

Stjärnorna spår att du är beredd att klara av ett ansvarsfullt uppdrag i skolan, så tveka inte att tacka ja. Din lediga tid verkar bli festlig och eventuella utmaningar går som en dans. Någon i din närhet kan behöva ett tröstande ord från dig. Det ligger kärlek i luften - kanske under en luciatillställning - så håll koll på romantiska inviter.

Magiska vindar sveper in och får vardagen att glittra.

Vågen 24/9 – 23/10

Horoskop vecka 50 2021 för vågen

Mycket tyder på att stressen avtar i skolan och du har pejl på läget. Att kraven i plugget minskar, gör att du kan softa mer på fritiden. Du får fin respons på något du utför på luciadagen. Mysigt häng med polarna stärker gemenskapen. Amor får kärleken att spira. Det verkar som om en vanlig kväll utvecklas på ett häpnadsväckande romantiskt sätt.

Viktigt möte? Satsa på att göra ett gott första intryck.

Skorpionen 24/10 – 22/11

Horoskop vecka 50 2021 för skorpionen

Studierna verkar övergå i ett ganska lugnt tempo och lärarna släpper lite på kraven. Luciadagen tycks bli extra rolig. En händelse på fritiden ökar din medkänsla för människor som har det tufft och du får tillfälle att dra ditt strå till stacken för de som är utsatta. Ett romantiskt meddelande på sociala medier får ditt hjärta att klappa snabbare.

Bestäm dig för vad du vill ha och se till att få det.

Skytten 23/11 – 21/12

Horoskop vecka 50 2021 för skytten

Om du snabbt klarar av uppgifterna som ska vara färdiga innan avslutningen, kan du slappna av under resten av veckan. En överraskning på lucia gör dig lättad och nöjd. En julklapp behöver inte vara dyr för att mottagaren ska bli tacksam. Amor förstärker din orädda framåtanda och du har alla chanser att lyckas om du tar ett romantiskt steg framåt.

Att samarbeta med andra gör det enklare att leverera.

Stenbocken 22/12 – 20/1

Horoskop vecka 50 2021 för stenbocken

Med hjälp av din egen speciella kompetens löser du en uppgift i skolan som andra misslyckats med. Mycket tyder på att du och dina vänner hittar på något jättekul på lucia. Pyssel och önskelistor inför julen höjer mysfaktorn. Både du som är upptagen och du som är singel tycks ha världens flow när det gäller att genomföra spännande kärleksplaner.

Du får många följare om det du säger kommer från hjärtat

Vattumannen 21/1 – 19/2

Horoskop vecka 50 2021 för vattumannen

Det är en perfekt vecka för att vara social i skolan och hänga med roliga personer, som du kanske inte träffar annars. Myspys på luciadagen skapar en gosig stämning. Tänker du praktiskt, blir det lättare att ordna med julklappar. Du som är upptagen har en älskling som har romantiska planer. Singeln kan stöta ihop med en sötnos helt oväntat.

Anförtro dig åt dina närmaste – de ger dig bästa stödet

Fiskarna 20/2 –20/3

Horoskop vecka 50 2021 för fiskarna

Arbetet i skolan verkar inte vara betungande och du kan ägna dig åt sådant som du inte hunnit med tidigare. Du är sugen på att roa dig och dina kompisar hänger gärna på. En julförberedelse tar lite extra tid, men är å andra sidan jätterolig. Singeln kan träffa någon om du tar första steget. Du som är upptagen är supernöjd över en romantisk seger.

Dina handlingar gör skillnad - så fortsätt att kämpa.

Läs mer om horoskop här!

Relaterade artiklar
Årshoroskop – Så kommer 2022 bli för ditt stjärntecken
Horoskop: Så blir jullovet 2021 för ditt stjärntecken
Så ska du fira jul enligt ditt stjärntecken