Horoskop 2020

HOROSKOP VECKA 50 2020 – SÅ BLIR VECKAN FÖR DITT STJÄRNTECKEN

Hur blir vecka 50, 2020 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
Så är du som person – enligt ditt stjärntecken
Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Väduren

Planeternas position gör dig optimistisk och framåt, det färgar av sig på dina prestationer i skolan och du får uppskattning från flera håll. Trots att du varit tveksam inför luciadagen, går allt jättebra och du känner dig belåten. När det handlar om kärlek måste båda få komma till tals. Säg det du har på hjärtat och lyssna på din älskling/crush.

Bra förändringar kan ge dig större svängrum!

OXEN 21/4 – 20/5

Äntligen verkar det som om du går segrande ur en diskussion i skolan som pågått ett tag. Till din stora belåtenhet måste en viss person erkänna att hen har haft fel. Även om det tar tid och kraft, vinner du mycket på att ställa upp för en närstående som behöver hjälp. Stjärnorna spår att luciahelgen blir romantisk för båda fria och upptagna oxar.

Nya erfarenheter kan ge dig det du behöver för att lyckas.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Mycket kretsar kring grupparbeten i skolan. Ibland tycker du att det inte passar dig. I själva verket är du som klippt och skuren för samarbeten. Du kan lyssna, du har egna idéer och du inspirerar andra. En kompis visar sin lojalitet i samband med ett luciafirande. Singeln får en lovande komplimang. Den upptagna tvillingen märker att du är älskad.

Jämför dig inte med andra - var glad över dina förmågor.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Stjärnorna tycks utrusta dig med en extra portion beslutsamhet. Du bestämmer dig för att inte flyta med strömmen i skolan utan gör det som gynnar dig och dina studier. Vänskapen mellan dig och fin kompis blir ännu starkare. Ibland är det bra att inte tänka för långt fram i kärlek. Njut av dina romantiska upplevelser, speciellt under luciahelgen.

Ju mer du anstränger dig, desto bättre blir resultatet.

LEJONET 23/7 – 22/8

Mycket tyder på att du får möjlighet att ändra planer och mål som du satte upp i skolan tidigare i höst. Det har hänt positiva saker som ger dig nya förutsättningar. Luciahelgen blir rolig. Du och dina närmaste vänner är ett sammansvetsat gäng som alltid håller i hop. Stjärnornas påverkan gör dig känsligare än vanligt och det är bra för kärleken.

Var flexibel även om det dyker upp överraskningar.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Stjärnorna laddar din energi. Du har stora planer både i skolan och på fritiden. Det är bra att du är aktiv, men glöm inte bort att koppla av. En överraskning på luciadagen blir lyckad. Vänskap och kärlek får stor plats i ditt liv. Det är viktigt att du tänker på dig själv också och inte bara låter kompisar eller älsklingen komSma i första hand.

Förbered och vässa dina argument inför ett viktigt samtal.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Bli inte orolig om du måste ta ett beslut i skolan. Låt sunda förnuftet vägleda dig, så hamnar du rätt. Det verkar som om fritiden blir annorlunda på ett roligt sätt, decembermörkret lättas upp och du tar ett kliv ur de vanliga hjulspåren. Luciahelgen tycks gå i kärlekens tecken, du utvecklas och får chansen att utmana dig i en romantiskt fråga.

Slösa med vänlighet - omtänksamma personer är lyckligare.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Stjärnorna ger dig förmågan att orka uträtta det som är viktigast i skolan just nu och att kunna tänka långsiktigt. Utnyttja denna styrka maximalt. Det verkar vara dags att ta tag i ett intresse som legat vilande ett tag. Mycket tyder på att du gör intryck på andra i luciatider. Det är klokt att tona ner din impulsiva sida i ett romantiskt ärende.

Försök att hitta smarta lösningar i stället för att ge upp.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Det verkar bli en spännande vecka i skolan, kanske inte rent studiemässigt, men däremot socialt sett. Nya vänskapsband knyts och kompisgäng förändras. Det bästa av allt är att stjärnorna spår att du gynnas av allt som sker. Nöjeslivet blomstrar under luciahelgen. Du som är singel är på flirtigt humör och du som har en älskling har det mysigt med hen.

När hjärnan och hjärtat är i balans är allt möjligt.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Viktiga kunskaper i skolan fångar ditt intresse och du vill veta mera. Tala gärna med en person som du har förtroende för och tänk över vad hen har att säga. Din lediga tid blir mysig och du umgås med personer som du blir glad av och som ger ditt liv mening. Ett romantiskt möte under luciahelgen tycks påverka både fria och upptagna stenbockar.

Koncentrera dig på rätt saker så vinner du tid och kraft.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Det verkar som om du utvecklas inom ett skolämne som du kämpat med länge, men som nu känns enklare. Risken finns att några av dina kompisar blir osams. Försök att vara neutral så långt det går. Om du måste ta ställning, så följ hjärtas röst och inte majoritetens stämma. Luciafirandet blir lyckat. En förklaring på en kärleksfråga gör dig lättad.

Har du mycket att göra? Unna dig en välbehövlig paus.

FISKARNA 20/2 –20/3

Fiskarna

Att planera studierna kan kännas sådär, men nu tycks du få ett förslag på långsiktiga satsningar i skolan som intresserar dig och som tycks genomförbara. Varför inte ge idén en chans? Fritiden blir mysig. Du har kul med familjen och kompisarna under luciahelgen. En nyfiken person tycks ha frågor om ditt kärleksliv. Det är smart att vara lite hemlig.

Du vinner andras respekt om du erkänner ett misstag.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Julfilmerna du måste se – baserat på ditt stjärntecken

Vilken Disneyskurk är du mest lik? Ditt stjärntecken avslöjar dig

Vilket djur är du enligt kinesisk astrologi?