Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 50 2019 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir den nya veckan för dig? FRIDAs astrolog har svaret!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Stjärnorna spår att det kommer att hända en hel del roliga saker i veckan, både i skolan och när du är ledig. Något som varit jobbigt i plugget kan ta en oväntad riktning och plötsligt kännas helt okej. Att förnya din look, kanske inför en luciafest, ger dig en extra kick. Ju mer kärlek och omtanke du visar, desto mer romantik får du uppleva nu.

Med en listig teknik kammar du hem en härlig seger.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Det verkar vara en perfekt tid att ta itu med något i skolan som du skjutit upp. Nu kommer du att klara detta bra. En trevlig händelse under luciafirandet stärker din självkänsla. Tveka inte att prata om känslor med dina kompisar, det ökar gemenskapen mellan er. Heta ögonkast tänder en gnista hos singeln. Den upptagna oxen får massor av kärlek.

Du blir lycklig av att vara snäll och god mot andra.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Mycket tyder på att du måste tänka om för att klara av en uppgift i skolan. Men du behöver inte vara bekymrad, du har tid och kraft att arbeta på ett nytt sätt som funkar bättre. Du och dina kompisar får roligt på lucia, speciellt om ni går på en fest. Ett spontant, romantiskt möte väcker passionen inom dig och skapar kärleksfulla förhoppningar.

Sätt upp ett nytt och spännande mål inför varje dag.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Du verkar ta dig förbi ett hinder i skolan och går vidare utan problem. Får du en idé att göra något annorlunda som livar upp den grå vardagen, så följ den impulsen. Luciahelgen blir mysig och det kan inträffa saker som är värda att minnas. Om singeln söker kärleken, är det rätt tid för romantik. Den upptagna kräftan har en harmonisk relation.

Om du låter hjärtat tala blir det aldrig fel och falskt.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Mycket tyder på att du lyckas alldeles utmärkt med en sak i skolan och det ger dig en känsla av att du utvecklas åt rätt håll. Är du hjälpsam mot en äldre släkting kan du räkna med en belöning. Luciafirandet tycks bli en fartfylld och stimulerande upplevelse. Även om veckan blir hektisk, måste du förstås ge plats och tid för kärlek och romantik.

Älta inte gamla oförätter – det gör dig på dåligt humör.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Stjärnorna spår att du kan se fram emot en rolig och behaglig skolvecka. Du kan uppleva att du står still inom en fritidsaktivitet. Men kanske är det bara du som tycker så? Ha tålamod och lita på din förmåga, så når du dit du vill. Planeternas påverkan gör dig extra social, speciellt under lucia. Både kompisar och din heta crush dras till dig.

Jämför dig inte med andra, du är bra som du är!

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Det verkar som om du kommer bättre överens med en person i skolan som du tidigare varit på kant med. Mycket tyder på att du, på ett bra sätt, hamnar i strålkastarljuset under ett luciafirande. Stjärnorna tipsar dig att gå på djupet och lära känna dig själv. Och både när det gäller vänskap och kärlek, ska du undvika personer som inte ger glädje.

Med din charm klarar du dig ur en skämmig situation.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Mycket tyder på att det blir en jättebra vecka för dig som vill förkovras inom ditt favoritämne i skolan. Du umgås mycket med en kompis som får dig på gott humör. En luciafest blir roligare än du förväntat dig. Ett romantiskt ögonblick får singelns hjärta att slå snabbare. Du som är upptagen upplever att du och din vän kommer närmare varandra.

Gör saker som du tycker är roliga och som du är bra på. 

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Även om det snart är jullov är det helt okej att sätta i gång med något nytt i skolan, eftersom alla typer av utmaningar är bra för dig just nu. Så var nyfiken och ställ frågor! I samband med lucia tycks du få fin uppmärksamhet för en av dina talanger. Du tycks inte ha några kärleksrivaler, så låt inte svartsjuka tankar förmörka din tillvaro.

Du finner skön harmoni om du söker lugnet inom dig.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Var öppen inför alla former av grupparbeten i skolan. Det kan ge dig goda erfarenheter. Det verkar som om du måste avsluta ett projekt på fritiden innan du kan sjösätta nya idéer. Har du spännande planer inför lucia, så tycks allt blir som du har tänkt dig. Låt ditt hjärta leda dig om du hamnar i en känslomässigt laddad och romantisk situation.

Grubbla inte på vad som händer framtiden – lev nu.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Plugget tycks inte kräva så mycket tid. Och det är tur, eftersom det är fritiden som står i centrum just nu. En uppgift i samband med luciafirandet, som du varit lite stressad inför, går jättebra. Och det blir också en hel del roligt kompisgäng om kvällarna. Amor tipsar dig att söka dig till känsliga och romantiska godingar när du söker kärleken.

Lär dig av misstagen och gå vidare som en klokare person.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Stjärnornas påverkan tycks skapa en utmärkt balans mellan skolan och fritiden och du tycks hinna med allt du måste göra. En överraskning på lucia gör dig glad. Helgen verkar gå i festandets tecken. En romantisk upplevelse, av det annorlunda slaget, kan vara inledningen till något nytt. Tänk efter vad som är viktigt för dig när det gäller kärlek.

Känn in nya situationer innan du kastar dig in i dem.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Horoskop: Så blir ditt jullov 2019

Test: Välj en nyårsoutfit för att se hur ditt 2020 kommer bli!

Så blir din julaftonsmorgon – baserat på ditt stjärntecken