Horoskop vecka 5 2021

Horoskop vecka 5 2021 – Så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 5, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
Så är du som person – enligt ditt stjärntecken
Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Du tycks ha höga krav på dig själv i skolan och kan därför känna dig pressad av alla uppgifter. Om du gör en sak i taget och inte försöker fixa allt på en gång, går det mycket bra. Satsa på lugna samtal där alla kommer till tals, om starka viljor krockar där hemma. Såväl dina vänskapliga som dina romantiska relationer känns lättsamma och givande.

När du uppmuntrar andra, så växer du själv som person.

OXEN 21/4 – 20/5

Stjärnorna spår att det händer något bra i skolan som blir betydelsefullt för dig. Din lediga tid rinner på i snabb takt eftersom du har kul ihop med kompisarna och även hittar på roliga saker på egen hand. Din positiva energi sätter fart på kärlekslivet. Glöden ökar i fasta förhållanden. En spontan dejt kan bli början på en romans för singeln.

Tro på dig själv. Visa världen vem du är och vad du kan.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Veckan blir intressant och utvecklande och du suger i dig massor med lärorika saker. Även om du kanske inte inser det nu, så kommer du att ha nytta av dessa kunskaper längre fram. En aktivitet med kompisarna på fritiden kräver lite extra ork, så se till att du är tillräckligt utsövd. Mycket tyder på att en god nyhet laddar helgen med romantik.

Steg för steg närmar du dig ett mål som du har satt upp.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Det verkar som om det är något eller någon du stör dig på i skolan. Fundera över hur du ska tackla orsaken till din irritation och red ut allt på bästa sätt. Fritiden blir mysig och din sympatiska attityd gör dig väldigt omtyckt. Du tycks ha kontroll över kärlekslivet. Om du ställs inför ett romantiskt val, har du inga svårigheter att välja rätt.

Säg nej - när det är något du verkligen inte accepterar.

LEJONET 23/7 – 22/8

Din självkänsla är god och det gynnar både studierna och dina fritidsaktiviteter. Stjärnorna spår att du får kontakt med en kompis från förr. Det väcker trevliga minnen till liv och ni trivs fortfarande fint ihop. Det tycks bli en romantisk vecka. Singeln får uppmuntrande signaler från någon du kollat in. Du som är upptagen har en trogen partner.

Goda vänner gör dig lycklig - vårda alla dina relationer.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Du gillar att vara aktiv och engagerad, både i plugget och när du är ledig. Det är förstås jättebra. Men se upp så att du inte blir överansträngd. Ta en paus då och då. Att hänga med kompisar som delar dina intressen, är extra roligt. Du verkar känna dig äventyrslysten och lättsinnig när det gäller kärlek och du tar för dig av det Amor erbjuder.

Man måste även möta motgångar för att utvecklas rätt.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Mycket tyder på att du blir glatt överraskad av ett besked i skolan. Det peppar dig att att fortsätta på samma, effektiva sätt. Det verkar som om du äntligen tar mod till dig och börjar prata om en känslig grej med kompisarna. Bli inte förvånad om de blir tacksamma, flera tänker nämligen som du. Ibland är det rätt att ta en romantisk chansning.

Du verkar självsäker när du talar lugnt och tydligt.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Ibland kan du vara mycket målinriktad i skolan och du visar att du kan koncentrera dig till hundra procent om det är en särskild grej som du vill klara av. Fritiden tycks bli omväxlande och spännande. Du gör roliga saker både med kompisarna och familjen. Ditt aktiva liv kan dock leda till att kärleken inte får så stor plats i tillvaron just nu.

Att hjälpa andra får dig att må bra och känna dig behövd.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Stjärnornas påverkan gör att du tar dagen som den kommer. Att vara spontan är positivt, men det är även viktigt att planera framåt, inte minst i skolan. Du och kompisarna håller ihop i vått och torrt. En släkting som är väldigt mån om dig, överraskar dig på ett trevligt sätt. Kärleken är visserligen viktig, men du låter den inte ta över tillvaron.

Du blir lycklig av att träffa människor du gillar.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Du tycks höra något i skolan som gör dig upprörd. Men kolla upp om ryktet stämmer innan du visar din ilska. Troligen är det bara ett påhitt. Fritiden tycks bli jättelyckad och du får fina möjligheter att göra roliga saker. En kompis visar att hen verkligen är lojal mot dig. En oplanerad grej sätter i gång en romantisk kedjereaktion som gynnar dig.

Ta dig tid - för mycket stress påverkar ditt sunda förnuft.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Stjärnorna tipsar dig att ligga steget före hela tiden i skolan. Det gör det lättare för dig att ha koll på studierna. Tack vare din nyfikenhet hamnar du i spännande situationer och fritiden blir extra givande. En bekant som har varit ganska retsam, blir plötsligt mycket schysstare. Gamla erfarenheter hjälper dig att hantera en romantisk fråga.

Din tid är värdefull - ta vara på det som känns viktigt.

FISKARNA 20/2 –20/3

Veckan blir lyckad. I skolan samarbetar du med en person som du inte brukar jobba med annars, ni två har mycket gemensamt och är en bra mix. Du och en bästis kommer ännu närmare varandra, tack vare en spännande hemlighet som bara ni känner till. Planeternas position skapar en stabil grund för kärlek och du tycks inte behöva oroa dig för rivaler.

Var dig själv - det är helt okej att satsa på en egen stil.

Relaterade artiklar
Kärlekshoroskop: Så blir ditt kärleksliv 2021
Vilket djur är du enligt kinesisk astrologi?
Årshoroskop – Så kommer 2021 bli för ditt stjärntecken