Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 5 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka fyra för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Du tycks få ett spännande erbjudanden i skolan. Tacka ja, om du tvekar kanske någon annan klasskompis får chansen. Någon försöker tränga sig in mellan dig och en polare. Fast er vänskap är stark och ingenting kan skilja er åt. Du som är fri kan träffa någon när du minst anar det. Den upptagna vädurens älskling kommer med en romantisk överraskning.

Ge inte upp något du satsat hårt på. Du är snart i mål.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

En engagerad lärare hjälper dig med ett krångligt ämne. Och det ger dig en kick i skolan. Det verkar som om du får kontakt med en intressant person som du velat bli kompis med. Var diplomatisk om du måste framföra kritik till en familjemedlem. Stjärnornas påverkan gör dig extra sexig. Toppen för singeln. Men det kan skaka om i fasta relationer.

Avslöja inte dina hemliga planer för vem som helst.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Lägg ner så mycket energi på skolarbetet, att du behåller ditt försprång. Något du har investerat tid i på fritiden ger äntligen god utdelning. Tveka inte att stå på dig i en viktig diskussion, du har mycket att vinna på det. Kärlekslivet kan vara gungigt i början av veckan, men till helgen rätar frågetecken ut sig och romantiken blommar igen.

Säg ifrån på skarpen om någon utnyttjar din vänskap.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Var inte för otålig i en viss fråga i skolan, utan vänta ett tag. Din tur kommer – och då hamnar du i en bättre förhandlingsposition. Gå utanför dina vardagsrutiner och gör något annorlunda. Det kommer garanterat att liva upp din fritid. Inga moln på din kärlekshimmel. Både du som är upptagen och du som är fri känner att du har koll på läget.

Tack vare smarta tips kan du äntligen lösa ett problem.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Har du intressanta idéer som du vill driva igenom i skolan? Passa på nu, eftersom du har lätt för att beskriva dina planer och att övertala andra att hänga på. Du har många järn i elden även på fritiden. Skriv in allt i din kalender, så att du har superkoll. Det verkar hända något roligt på kärleksfronten som får ditt hjärta att klappa fortare.

Orolig inför en uppgift? Var väl förberedd, så går det bra.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

 

Det är jättebra att planera ditt skolarbete, men även spontana infall kan leda till framgång nu. Spela inte cool inför dina vänner, de gillar dig som du är. Se till att du vilar tillräckligt i veckan, för helgen tycks bli fartfylld. Amor höjer din charmfaktor och det påverkar kärlekslivet positivt. En dejt eller en flirt utvecklar sig lovande.

Du har chans att kamma hem pluspoäng hos en viktig person.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Mycket tyder på att en lärare äntligen ger dig välförtjänt uppskattning och det peppar dig att fördjupa dig i ett visst ämne. Att koppla av hemma får dig att må bra och resten av familjen gillar att hänga med dig. Du som söker en ny kärlek har chans att träffa någon i helgen. Den upptagna vågen kan se fram emot mysiga kvällar med sin älskling.

Tolerans och vänliga ord skapar lugn och gemenskap.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

 Ta chansen att engagera dig i skolans elevråd, om du blir erbjuden det. Dels ökar ditt inflytande och dels får du nyttiga erfarenheter. Eftersom du har hög status i kompisgänget är du den rätta att bjuda in någon i din omgivning som är utanför. Var inte för snabb i en kärleksfråga. Ha is i magen och vänta ut godingen tills era känslor är i balans.

Dags att sätta punkt för något som du jobbat med länge.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Efterlängtade nyheter i skolan gör dig på gott humör och du kan charma de mest svårflörtade lärare. Mycket tyder på att du får en spännande inbjudan. Häng på, du har ju ingenting att förlora. Planeternas position ger dig förmågan att analysera en kärleksfråga och sätta ord på dina känslor. I slutet av veckan är du redo att ta ett romantiskt beslut.

Ge ditt behov av frihet utrymme och tänk självständigt.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Det är mycket i skolan just nu. Fast om du koncentrerar dig på en uppgift i taget och inte splittrar ditt fokus, hinner du med allt du ska göra. En person som irriterat dig, visar trevliga sidor. Kanske kan ni bli goda vänner? Ditt kärleksliv går in i en lugn fas. Det passar dig utmärkt. eftersom du inte vill att kärleken ska dominera tillvaron. 

Underskatta inte ditt inflytande i en viktig fråga.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Du tycks få ett viktigt uppdrag i skolan som gör dig stolt, men även stressad. Var inte orolig för att misslyckas, du har det som krävs för att allt ska klaffa. Att du är så bra på att lyssna på andra, gör dig till en omtyckt kompis. Det verkar som om du som är upptagen kommer närmare din älskling. Singeln kan träffa en ny kärlek genom en kompis.

Tro inte på falska rykten utan sök efter sanningen.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Om du tänker på ett nytt sätt, klarar du krångliga uppgifter i skolan utan problem. Skjut inte upp en viktig fråga som handlar om vänskap, du vinner faktiskt på att ta tag i det nu. Du som är upptagen känner att relationen funkar bra och ni har lätt att prata med varandra. Humor och kommunikation spelar stor roll när singeln träffar en sötnos.

Det smartare att gilla läget i stället för att bråka.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Årshoroskop: Så kommer ditt 2020 att bli

Välj en outfit och se vilken stil du ska bära 2020

Stora artisterna som spelar i Sverige 2020