Hur blir vecka 49, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

Horoskop vecka 49 2021 – Så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 49, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret och ditt horoskop för veckan!
Astro: Så ska du fira jul enligt ditt stjärntecken
1:45

Efter reklamen: Astro: Så ska du fira jul enligt ditt stjärntecken

(1:45)

Slå på ljud

FRIDAs astrolog har studerat stjärnorna och astrot och vet nu hur din vecka kommer att bli. Så här kan du läsa veckans horoskop för ditt stjärntecken. Och här kan du läsa ännu mer om horoskop.

Veckohoroskop för vecka 49 2021

Väduren 21/3 – 20/4

Horoskop vecka 49 2021 för väduren

Mycket tyder på att du hunnit långt i skolan med det du ska göra och nu kan du unna dig att finslipa vissa färdigheter och kunskaper. Du njuter av din lediga tid och det verkar som om du och kompisarna startar luciafirandet redan i helgen. Du kan vara lite ointresserad av kärlek i början av veckan. Tack och lov blir det ändring på det ganska snart.

Ligg lågt i en fråga tills du har tillräcklig med info.

Oxen 21/4 – 20/5

Horoskop vecka 49 2021 för oxen

Det verkar som om du får kvitto på att du gjort kloka val i skolan under höstterminen och det gör dig nöjd. Tydlighet är viktigt för att du ska trivas. Gå inte in i något som verkar oklart. En luciafest i helgen ihop med vännerna tycks bli rolig. Mycket tyder på att du som är singel har en ivrig beundrare. Du som har en partner känner dig älskad.

Riskera inte en kompisrelation för en osäker bekantskap.

Tvillingarna 21/5 – 21/6

Horoskop vecka 49 2021 för tvillingarna

Din omgivning ser dig som ett säkert kort, både i skolan, hemma och bland kompisarna. Och det gillar du förstås. Men slit inte ut dig. Det är viktigt att göra något trevligt, bara för din egen skull för att få rätt återhämtning. Helgen bjussar på julklappsshopping och lussemys. Amor ger dig rätta framåtandan för att du ska nå ditt kärleksmål.

Du har många som ställer upp när du verkligen behöver det.

Kräftan 22/6 – 22/7

Horoskop vecka 49 2021 för kräftan

Stjärnorna är generösa och ger dig en härlig aptit på livet. Att du kanske får konkurrens i skolan gör ingenting. Du får stöd att tackla situationen och går vinnande ur kampen. Tack vare din envishet kan du genomföra något roligt som du drömt om. En idé inför lucia gör dig och kompisarna inspirerade. Din kärlekskurva verkar stiga som en raket.

Att godta en ursäkt och förlåta hjälper dig att gå vidare.

Lejonet 23/7 – 22/8

Horoskop vecka 49 2021 för lejonet

Det tycks bli en kanonvecka. Mycket tyder på att du märker hur klokt det är att lägga upp planer i skolan som tar dig framåt på bästa sätt. Det verkar som om du och några kompisar sätter i gång med roliga förberedelser inför lucia. Bli inte förvånad om romantiska influenser skapar en kärleksfull helg. Och den heta känslan kan hålla i sig länge.

Du får din vilja igenom när du är lugn och sansad.

Jungfrun 23/8 – 23/9

Horoskop vecka 49 2021 för jungfrun

Nu tycks allt vara möjligt. Ljusa krafter skapar mening i skolan och gör fritiden spännande. Det verkar som om du klurar ut den ultimata julklappen åt en viss person. Du och kompisarna träffas i helgen och får en försmak av lussefirandet. Du som är upptagen träffar din älskling, men kärleken dominerar inte. Singel är ganska kräsen och avvaktar lite.

Säg i från om någon lägger sig i på ett jobbigt sätt.

Vågen 24/9 – 23/10

Horoskop vecka 49 2021 för vågen

Yes! Nu handlar det om dig. Gläd dig åt att du närmar dig de mål du satte upp i skolan i början av hösten. Veckan blir intensiv och du är väldigt upptagen. Men även om det är mycket nu, så kom i håg att förbereda dig om du ska delta i en aktivitet på lucia. Låt inte kärleken bli en belastning. Lev livet och ha roligt. Och skjut upp jobbiga beslut.

Saker och ting blir maxade när du är redo att ge allt.

Skorpionen 24/10 – 22/11

Horoskop vecka 49 2021 för skorpionen

Det är din tur nu! Du tycks vara inne i en positiv spiral. Utnyttja din förmåga att lösa kluriga uppgifter i skolan. Slösa med din utstrålning som charmar kompisar och trollbinder såväl nya som och gamla kärlekar. En förhoppning som handlar om nöjen kan äntligen bli verklighet. Dags att släppa loss och roa dig med kompisarna under luciahelgen.

Att dela tankar och känslor är nyckeln till djup vänskap.

Skytten 23/11 – 21/12

Horoskop vecka 49 2021 för skytten

Du tar för dig i skolan på ett sorglöst sätt. Och ingen ser dig som ett hot eftersom du är så vänlig och trevlig. De lekfulla vibbarna sprider sig även till fritiden och du och kompisarna svetsas samman när ni samlar krafter inför luciafirandet. En överraskande romans kan sprida lycka i singelns liv. Även för upptagna verkar kärleksprognosen god.

Välj bort det som står i vägen för din framgångssaga.

Stenbocken 22/12 – 20/1

Horoskop vecka 49 2021stenbocken

Stjärnorna pekar på att det aldrig är försent att komma dit du vill, varken i skolan eller när det gäller fritidsaktiviteter. Lita på din förmåga och var djärv, så når du dina mål. Delade intressen gör att du och en kompis har jättekul ihop. En spontan lussegrej i helgen lyser upp vintermörkret. Mycket tyder på att du gör ett vettigt kärleksval.

Just nu är det bättre att tänka först och agera sedan.

Vattumannen 21/1 – 19/2

Horoskop vecka 15 2021 för vattumannen

Planeternas goda påverkan lyfter din vardag till en högre nivå. Fast räkna med att det blir en ganska jobbig, men samtidigt givande vecka. En utmaning i skolan fixar du utan problem och det ger dig en jättebra erfarenhet. Ditt goda humör lägger grunden för en rolig lussehelg ihop med vänner och familj. Kärlekens livsgnista skiner stark och klar.

Du har lysande tillfällen inom räckhåll - fånga dem!

Fiskarna 20/2 –20/3

Horoskop vecka 49 2021 för fiskarna

Mycket tyder på att du får möjlighet för dig att utveckla och påverka en speciell sak i skolan på egen hand. Hugg som en kobra, innan tillfället försvinner. Helgen handlar om socialt umgänge och att skapa mysig luciastämning med kompisarna och familjen. Amor verkar sätta fart på känslorna. Fasta relationer såväl som knoppande växer sig starkare.

Spelet är inte förlorat även om du inte får sista ordet.

Läs mer om horoskop här!

Relaterade artiklar
Horoskop: Så blir jullovet 2021 för ditt stjärntecken
Här är kändisarna du ska dejta baserat på ditt stjärntecken
Årshoroskop – Så kommer 2022 bli för ditt stjärntecken