Horoskop vecka 49 2020

Horoskop vecka 49 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 49, 2020 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
Så är du som person – enligt ditt stjärntecken
Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Mycket tyder på att det dyker upp ett lockande erbjudande i skolan som du tackar ja till utan betänketid. Och det är helt okej, eftersom stjärnorna gynnar snabba beslut. Det verkar som om du gör trevliga saker som du inte brukar ägna dig åt på fritiden och det sätter färg på den grå vardagen. Du får ett tillfredsställande svar på en kärleksfråga.

Uppskatta det du har i stället för att jaga nya kickar.

OXEN 21/4 – 20/5

Planeternas fördelaktiga position skapar en lyckad balans i vardagen. Du har koll på skolsituationen och får tid över till det där lilla extra du gärna sysslar med på fritiden. Någon i familjen lägger fram ett förslag, som du först inte gillar. Men om du tänker efter, kanske det inte är så dumt ändå. Romantiska infall får kärlekslivet att glittra. Tänk på andra – men ge inte upp för mycket av dig själv.

Samarbete med kompisar ger dig bästa inspirationen.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Tursamma planeter ger dig framgång om du bara satsar lite extra. Känn efter var du kan lägga in en högre växel. Kanske i skolan? Eller när du gör det fint hemma? Du och dina närmaste kompisar är på samma våglängd. När ni är tillsammans har du aldrig tråkigt. Var ödmjuk när det gäller kärleken och låt inte stoltheten ställa till med onödigt trassel.

Konsten att skapa en fin vänskap är att både ge och ta.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Planeternas position gör dig taggad i skolan och om inte alla tecken slår fel, kommer du att lyckas med något som du kämpat med länge. En kompis tycks vara ombytlig i sina sociala relationer. Men oroa dig inte. Hen vill förstås fortfarande umgås med dig. Kärleken kan ibland kännas förvirrande. Därför är det extra viktigt att följa din inre kompass.

Slå till om du får en chans - annars tar någon annan den.

LEJONET 23/7 – 22/8

Veckan tycks bjuda på spännande intriger i skolan och eftersom du inte drabbas, kan du iaktta dramatiken på avstånd. Tveka inte att säga emot någon i din närhet om du vet att hen har fel och är på gång att göra ett onödigt misstag. Amors skickar optimistiska signaler till dig, så oroa dig inte över kärleken - njut av veckans romantiska stunder.

Gör ditt allra bästa utifrån just dina möjligheter.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Stjärnorna tipsar dig att lita på en intelligent person i skolan och följa hens råd. Hen vill dig väl, även om du kanske inte uppfattat det så tidigare. Fritiden tycks bli mysig och du umgås med vänner som livar upp tillvaron. Under veckan kan det hända att du hör skvaller om en romantisk angelägenhet. Detta gör dig glad och väcker förhoppningar.

Slösa med vänlighet - omtänksamma personer är lyckligare.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Mycket i skolan verkar handla om att försvara det du tror på. Stjärnorna uppmuntrar dig att stå för dina åsikter, även om inte alla andra håller med. En kompis behöver ett bollplank och just du passar jättebra för den uppgiften, eftersom du kan lyssna och analysera känslor. Kärleken spelar en stor roll i tillvaron och Amors pilar skapar romantik.

Sänk tempot ibland - och ta det lugnt med dina nära och kära.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

En trevlig nyhet som påverkar dina studier väldigt positivt, gör dig ännu mer motiverad i skolan. Om du diskuterar en personlig grej som tynger dig, med en förståndig person som du litar på, känns det mycket bättre efteråt. En viktig pusselbit tycks falla på plats och du tar ett bättre helhetsgrepp på en kärleksfråga som du grubblat mycket över.

Kolla noga upp en grej som verkar för bra för att stämma.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Viktiga planeter står i en bra relation till skyttens tecken. Det ger dig förmåga och kraft att både sköta skolan och hitta på roliga saker på fritiden. Det verkar som om du återser en kompis för första gången på länge och det känns jättebra. När det handlar om kärlek är det förstås inte bara du som ska anpassa dig. Säg ifrån om något känns fel.

Du kan gör en fin insats för att skapa en bättre värld.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Ditt engagemang i ett skolprojekt ökar när du får oväntad hjälp från klasskompisar som du inte brukar umgås med. Mycket tyder på att du lär känna en trevlig person som har samma intressen som du. En kompisträff i helgen blir rolig. Även om det är jobbigt att säga som det är i ett samtal som handlar om kärlek, så tjänar du på att vara uppriktig.

Utnyttja ett tillfälle att få vara mer självständig.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Någon försöker övertala dig att engagera dig i en speciell sak i skolan. Du känner dig hedrad, men handen på hjärtat, brinner du för detta? Ställ inte upp bara för att vara snäll. Du och en kompis får anledning att fira en rolig grej ihop. När du minst anar det, kan du hamna i en romantisk situation. Trots att du inte är beredd, går det jättebra.

Ha tålamod - även om alla planer inte går i lås genast.

FISKARNA 20/2 –20/3

Stjärnorna spår att det blir en rolig och omväxlande vecka både i skolan och när du är ledig. Och din påhittighet imponerar på en krävande lärare. Det verkar som om du återupptar något på fritiden, efter några veckors uppehåll. Glädjande nog, är du i mycket bättre form än du trodde. I romantiska sammanhang är ömsesidig förståelse superviktigt.

Du lyckas bäst när du arbetar med både knopp och kropp.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Julfilmerna du måste se – baserat på ditt stjärntecken

Vilken Disneyskurk är du mest lik? Ditt stjärntecken avslöjar dig

Vilket djur är du enligt kinesisk astrologi?