Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 49 2019 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir den nya veckan för dig? FRIDAs astrolog har svaret!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Du tycks vara i god form och du sprider glädje omkring dig. Var uppmärksam på hur andra i skolan mår, då du har förmågan att pigga upp och hjälpa klasskompisar som känner sig nere. Vill du ägna dig åt att pyssla och inreda hemma, är det bra tid för detta. Du kan se fram emot romantiska stunder och du får utlopp för dina heta känslor i helgen.

Har du en dröm – så försök att förverkliga den nu.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Mycket tyder på att något bra du säger eller gör i skolan ger dig positiv uppmärksamhet och det gör att plugget känns helt okej. Aktiva personer i bekantskapskretsen inspirerar dig att testa en ny aktivitet på fritiden. Det är klokt att planera dina julklappsinköp redan nu. Amors påverkan tycks se till att kärleken lyser upp i decembermörkret.

Skyll inte i från dig – ta ansvar för dina handlingar.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Det verkar som om veckan blir rolig och innehållsrik, både i skolan och på fritiden. Samtidigt kan den bli stressig, så passa på att ladda batterierna när du kan. Du tycks få möjlighet att lära känna en spännande bekant lite närmare. Planeternas position tyder på att du får uppleva kärlek, även om alla dina romantiska planer kanske inte går i lås. 

Oroa dig inte för sådant som du inte kan kontrollera.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Du kan stöta på motstånd i skolan, men tappa inte modet utan jobba på, det handlar bara om tillfälliga svårigheter. Om en kompis vill locka med dig ut på något roligt, så säg ja. Du kommer att få jättekul och din energi ökar. Du som är singel verkar få kontakt med din crush som du är nyfiken på. Samhörigheten är stark i fasta kärleksrelationer.

Gör saker för ditt eget nöjes skull – inte bara för andras.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Det är jättebra att hjälpa andra i skolan ibland. Men spara också energi till dig själv och din egen utveckling i plugget. Roliga händelser på fritiden svetsar samman dig och några kompisar ännu mer. Ett oväntat meddelande gör dig glad. Amor tycks fylla veckan med romantiska vibrationer och ser till att det dyker upp goda möjligheter till kärlek.

Framgångarna dyker upp när du tänker utanför boxen.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Du känner dig pigg och skolan blir givande när du kavlar upp ärmarna och jobbar flitigt. Risken finns att något skaver i en kompisrelation. Men det finns inget ont som inte har något gott med sig. Om ni talar ut nu, blir kontakten mellan er ännu bättre. En flirt kan utvecklas till en het romans. Fasta kärleksförhållanden går vidare till en ny fas.

Att lära känna nya människor muntrar upp din vardag.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Planeternas påverkan gör att du känner dig sugen på att satsa mot högre mål i skolan. Och allt går – bara om du själv har viljan. Du verkar ta dig an dina fritidssysslor på ett entusiastiskt sätt och du får jättemycket gjort, vilket gör både dig och andra nöjda. Det kanske inte blir mycket tid över för kärlek, men heta känslor bubblar under ytan.

Välkomna förnyelse och dumpa gamla och onödiga vanor.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Stjärnorna garanterar att det lönar sig att anstränga sig i skolan och att göra så gott du kan. Du mår bra av att ta lugnt på fritiden, så känn dig inte tvungen att hela tiden festa loss med kompisarna om du hellre träffar några polare över en kopp te. Det tycks vara heta känslor i gungning. Kärlekslivet blir spännande och tar mycket av din tid.

Undvik alla otrevliga människor som gör dig irriterad.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Planeternas position ger dig framgång i skolan och nu är det rätt tid att klara av uppgifter du tidigare tyckt ha varit svåra. Dina sociala talanger är på topp och du gillar att umgås med olika typer av personer som ger dig nya perspektiv på tillvaron. Ordnar du en fest blir den jätterolig. Kärlekslivet tycks bli harmoniskt utan störande inslag.

Ge dig själv uppmuntran när du har gjort något bra.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Stjärnorna stärker ditt självförtroende, ger dig en extra dos motivation inför skolarbetet och du har lust att lära. Din energi spiller över på fritiden och du tycks hitta på något mysigt som dina kompisar gärna hänger med på. När det gäller romantik så slösa inte tid på personer som inte är viktiga för dig. Fokusera din kärlek på den du vill ha.

Visa dina kompisar att de är betydelsefulla för dig.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Mycket tyder på att det blir en annorlunda vecka i skolan. Vidga dina perspektiv och sök dig utanför din bekvämlighetszon, för dagarna är fyllda av möjligheter. Fritiden blir trevlig, inga jobbiga händelser tycks ställa till det och du kommer bra överens med familjen och kompisarna. Stjärnorna spår att en kärleksdröm kan gå i uppfyllelse i helgen. 

Ta hand om dig själv – för du är värd det allra bästa.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Planeternas position gör dig extra utåtriktad och nyfiken. Därför är det här är en jättebra vecka för att nätverka och knyta värdefulla kontakter både i skolan och på fritiden. En sammankomst kan ställa oväntade krav på dig. Men om du möter utmaningen, märker du att har dolda talanger att klara av den här situationen. Kärleken ger dig trygghet. 

Våga stå för vad du tycker – även om det är jobbigt.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Horoskop: Så blir ditt jullov 2019

Test: Välj en nyårsoutfit för att se hur ditt 2020 kommer bli!

Ta reda på vilken Disneyprinsessa du är – baserat på ditt stjärntecken