Horoskop: Så blir vecka 48 2021 för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 48 2021 – Så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 48, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret och ditt horoskop för veckan!
Astro: Så ska du fira jul enligt ditt stjärntecken
1:45

Efter reklamen: Astro: Så ska du fira jul enligt ditt stjärntecken

(1:45)

Slå på ljud

FRIDAs astrolog har studerat stjärnorna och astrot och vet nu hur din vecka kommer att bli. Så här kan du läsa veckans horoskop för ditt stjärntecken. Och här kan du läsa ännu mer om horoskop.

Veckohoroskop för vecka 48 2021

Väduren 21/3 – 20/4

Horoskop vecka 15 2021 för väduren

Det blir en utvecklande vecka och du är inte det minsta rädd för att utmana dig själv. Du testar med framgång områden i skolan som du tidigare undvikit. Stjärnorna gör dig sällskaplig och nöjeslysten och du deltar i allt roligt som händer på fritiden. Kärlekens väg är inte alltid lätt att följa, men nu verkar den gå spikrakt mot dina drömmars mål.

Var hoppfull och lyssna inte på kraxande olyckskorpar.

Oxen 21/4 – 20/5

Horoskop vecka 15 2021 för oxen

Mycket tyder på att det mesta i skolan går din väg och du har fin kontakt med lärare och klasskompisar. Fritiden får en extra knorr när du av en lycklig slump är på rätt plats vid rätt tillfälle. Kärleken fyller ditt liv med mening. Singeln kan träffa någon som är jätterolig att hänga med. Du som är upptagen får en skön tid ihop med din älskling.

Du mår toppen av att vara engagerad och ge av dig själv.

Tvillingarna 21/5 – 21/6

Horoskop vecka 15 2021 för tvillingarna

Du har mycket på gång i skolan och arbetet flyter på bra. Men akta dig för att snöa in på onödiga detaljer som tar för mycket tid. Var snäll mot dig själv på fritiden. Umgås med med vänner som du verkligen gillar och tvinga inte dig själv att göra saker du inte är bekväm med. Helgen tycks servera romantiska tillfällen och kanske även en flirt.

Var bestämd och tydlig om vissa inte tar dig på allvar.

Kräftan 22/6 – 22/7

Horoskop vecka 15 2021 för kräftan

Du är snubblande nära ett eftertraktat mål i skolan, så fortsätt jobba på samma goda sätt. En grej på fritiden som inte riktigt går planenligt, tycks ändå leda till något spännande och bra. Amor kryddar veckan med romantik. Personen som vill få din kärlek, måste förstå att hen inte kan kontrollera dig, för då ryter du ifrån.

Var sparsam med din tid och håll dig till en sak i taget.

Lejonet 23/7 – 22/8

Horoskop vecka 15 2021 för lejonet

Planeterna fyller dig med livskraft och du infriar de förväntningar som ställs på dig i skolan. Det är smart att ta reda på hur lång tid ett visst fritidsprojekt tar, innan du kör i gång med det. När det gäller romantiska förhållanden ska man förstås inte stanna kvar om det känns dåligt. Alla är ju värda seriös kärlek som skänker lycka och glädje.

En chillkväll med bästa kompisarna får stressen att försvinna.

Jungfrun 23/8 – 23/9

Horoskop vecka 15 2021 för jungfrun

Mycket tyder på att det är svårt att påverka hur saker utvecklas. Och lika bra är det. För det är ju spontana händelser och förändringar som gör att skolan och fritiden blir omväxlande och engagerande. Du tycks vara på sällskapligt humör och du är en eftertraktad partykompis. Håll koll på romantiska signaler! Kärleken finns närmare än du tror.

Gör saker i din takt. Ingenting måste ske på momangen.

Vågen 24/9 – 23/10

Horoskop vecka 15 2021 för vågen

Stjärnorna spår att du får medvind och lyckas med något i skolan som känts motigt tidigare. Fritiden verkar bli precis så tempofylld som du vill. Du bjussar på dig själv och klickar suveränt med personer som du träffar. En uppslukande romans kan få dig att tappa kontrollen. Oroa dig inte, snart känner du om den här kärleken är den rätta för dig.

Tänk optimistiskt om negativa signaler börjar dyka upp.

Skorpionen 24/10 – 22/11

Horoskop vecka 15 2021 för skorpionen

Att visa vad man kan är inte samma sak som att skryta. Du kanske inte gillar att framhäva dig själv, men nu är det viktigt att lärarna ser dina starka sidor. En trevlig pratstund med en obekant person kan leda till fin vänskap. Det är lätt att fastna i det förflutna i romantiska frågor. Men låt inte gamla känslor störa din nuvarande kärlekslycka.

Håll stadigt fast vid allt och alla, som du tycker om.

Skytten 23/11 – 21/12

Horoskop vecka 15 2021 för skytten

Rikta in dig på det mest väsentliga i skolan, annars är det lätt hänt att du jobbar för hårt och inte orkar ha kul med kompisarna. Om du ska göra klart något hemma, så uträtta det innan fredag. I helgen tycks det vara mycket annat på gång. Kärleken kräver mer än vanligt. Men med lite god vilja från din sida kommer en romantisk sak ändå att bli av.

Det är rätt tidpunkt att lära känna en person närmare.

Stenbocken 22/12 – 20/1

Horoskop vecka 15 2021 för stenbocken

Din motivation i skolan är hög och din entusiasm kan faktiskt smitta av sig på skoltrötta kompisar. Du bör försöka vara finkänslig om du blir indragen i en familjekonflikt. Då blir det mycket lättare att hitta en bra lösning som passar alla. En kärlek från förr kan börja följa dig på sociala medier. Ska du ge hen en chans? Lita på din magkänsla.

Våga säga ifrån. Andra blir överraskade av din styrka.

Vattumannen 21/1 – 19/2

Horoskop vecka 15 2021 för vattumannen

Din vilja att utforska nya områden, mixad med att ha roligt, känner inga gränser, varken i skolan eller på fritiden. Och det är klart att den här inställningen väcker beundran hos andra. Det verkar vara klokt att ge upp en strid hemma, det kommer bättre tillfällen längre fram. Kärleken tycks vara navet i din tillvaro just nu. Passa på och njut!

Sök dig till situationer som gör dig glad och levande.

Fiskarna 20/2 –20/3

Horoskop vecka 15 2021 för fiskarna

Det verkar som om du redan i början av veckan känner att du har turen på din sida, så passa på att satsa hårt i skolan. Du tycks ha flyt även i sociala sammanhang och du märker att du verkligen kan lita på en av dina bästa kompisar. Fasta kärlekar verkar vara i härlig balans och ni har roligt ihop. Singeln är målmedveten och kan haffa en sötnos.

Du måste tänka i andra banor för att allt ska klaffa.

Läs mer om horoskop här!

Relaterade artiklar
Så ska du fira jul enligt ditt stjärntecken
Då ska ni göra slut – enligt astrologin
Julfilmen just du borde se baserat på din godissmak