Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 48 2019 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir den nya veckan för dig? FRIDAs astrolog har svaret!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Roliga saker i helgen har gjort dig gott och du är redo för en ny skolvecka. Mycket tyder på att du får ett bra erbjudande i plugget. Vill du knyta nya kontakter på fritiden så är det läge att slå till. Singeln har chans på en goding i sin närhet. Den upptagna väduren har en hängiven älskling även om hen inte alltid uttrycker sin kärlek i ord.

Acceptera inga knäppa idéer bara för att vara till lags.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Även om plugget inte känns så inspirerande i början av veckan, ska du göra dina uppgifter så att du inte halkar efter. Framåt helgen händer det något som piggar upp i skolan. Polarna gör dig lycklig och ni har alltid roligt när ni ses. Kärleken skänker glans åt tillvaron. Du som är upptagen känner dig älskad. Du som är fri har en romans på gång.

Du får ett bevis för att ansträngningar ger resultat.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Stjärnornas positiva påverkan gör dig sugen på kunskaper och du har lätt för att lära dig nya saker i skolan. Om du hamnar i en pinsam situation på fritiden så klarar du dig ur knipan med ett roligt skämt som lockar till skratt. Mycket tyder på att du som är upptagen har det jättebra ihop med din älskling. Du som är singel har en hemlig beundrare.

Dina drömmar kan guida dig rätt i en angelägen fråga.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Det är bra att sikta högt i skolan, men ställ inga orealistiska krav på dig själv, det gör dig bara stressad. Ett tanklöst påstående från en kompis kan reta upp dig, men hen menar ingenting illa, så ryck bara på axlarna åt kommentaren. Planeternas påverkan får dig att se på en romantisk fråga ur ett nytt perspektiv och det gynnar ditt kärleksliv.

Att tappa kontrollen ibland kan ge nyttiga erfarenheter.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Planeterna påverkar dig på ett bra sätt i skolan, så var djärv och grip tag i alla tillfällen som känns lockande. Ladda batterierna på fritiden, så att du orkar med allt roligt som händer längre fram. Det är förstås du själv som väljer när det gäller kärlek. Men ibland kan det vara bra att få lite vägledning av personer som är mer erfarna än du.

Humor och glada skratt lyser upp novembermörkret.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Det verkar som om plugget tycks bli ganska krävande. Du kommer dock långt på att vara påläst inför varje lektion. En sak på fritiden som bekymrat dig, går mycket bättre än du kunnat hoppas. En spirande kärleksaffär piggar upp dig som är singel. Om du som är upptagen är generös med dina känslor får du massor av kärlek tillbaka från din älskling.

Dags att visa att du kan hålla ett löfte till en kompis. 

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Även om det kan verka omöjligt att klara av en svår uppgift i plugget, så går det utmärkt om du inte ger upp utan gör ditt bästa. Stjärnorna spår att du halkar in på en fritidsaktivitet som gör kvällar och helger ännu roligare. Passiva dagdrömmare kan gå miste om fina kärleksmöjligheter. Men företagsamma vågar får däremot uppleva ljuv romantik.

Med hjälp av fakta kan du vinna betydelsefull diskussion.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Strunta i en konflikt i skolan, som inte angår dig. Du har inget att vinna på att välja sida. Om det går falska rykten om en kompis så stoppar du detta genom att inte skvallra vidare. Dina romantiska framgångar kan göra andra svartsjuka. Men om du är ärlig mot både dig själv och andra, och inte leker med kärleken, så svalnar alla upprörda känslor.

Var på hugget när det dyker upp frestande erbjudanden.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

För att klara av ett hinder i skolan måste du analysera vad som är problemet och sedan lägga upp en smart strategi. En familjemedlem är ovanligt generös mot dig och du har råd att göra något extra roligt. Planeternas påverkan gör dig som är singel duktig på att flirta. Du som är upptagen känner att du och din älskling kommer ännu närmare varandra.

Du segrar över en konkurrent om du har rätta viljan.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Du kan känna irritation inför kommande förändringar i skolan. Men gilla läget och håll koll – allt blir mycket bättre än du tror. En kompis ställer upp för dig i vått och torrt. Även om du skulle känna dig lite uttråkad när det gäller kärleken i början av veckan, så ljusnar det betydligt framåt helgen. Oväntade chanser gör dig på romantiskt humör.

Har du en önskedröm – så gör allt för att förverkliga den.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Arbetet i skolan verkar inte alltför betungande och du kan lägga tid på saker som du inte hunnit med tidigare. Ett missförstånd kan skapa osämja, så förklara tydligt vad du tänker och menar, när du diskuterar med kompisarna. Amor stärker din romantiska självkänsla och det ger dig tillräckligt med mod för att ta tag i en angelägen kärleksfråga.

Bryt gamla vanor och testa nya och annorlunda vägar.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Mycket tyder på att du klarar arbetet i skolan lätt som en plätt. Något som rör din fritid och som verkade vara ouppnåeligt för några veckor sedan, kan plötsligt bli möjligt. Så sluta aldrig att hoppas. Ett möte med en kärlek från förr kan väcka heta känslor. Tänk på att ni båda har utvecklats och att en ny romans kanske kommer att bli annorlunda.

Håll koll på andra omkring dig – de kan ha dolda avsikter.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Det här är dina favorit-snacks – baserat på ditt stjärntecken

Horoskop: Så blir din höst 2019

Kärlekshoroskop: Så blir november för ditt stjärntecken