Hur blir vecka 47, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

Horoskop vecka 47 2021 – Så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 47, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret och ditt horoskop för veckan!
Så är du som person – enligt ditt stjärntecken
2:36

Efter reklamen: Så är du som person – enligt ditt stjärntecken

(2:36)

Slå på ljud

FRIDAs astrolog har studerat stjärnorna och astrot och vet nu hur din vecka kommer att bli. Så här kan du läsa veckans horoskop för ditt stjärntecken. Och här kan du läsa ännu mer om horoskop.

Veckohoroskop för vecka 47 2021

Väduren 21/3 – 20/4

Horoskop vecka 47 2021 för väduren

Det verkar bli en schysst period då du både syns och hörs i skolan. Även fritiden blir lyckad, du märker tydligt att det du sysslar med passar dig utmärkt. Var extra hänsynsfull mot en kompis som verkar lite deppig. Att dagdrömma om romantik är mysigt. Fast vill du ha riktig kärlek är det förstås bättre att kliva ut i verkligheten och vara aktiv.

En gnutta mer motivation ger överraskande framsteg.

Oxen 21/4 – 20/5

Horoskop vecka 47 2021 för oxen

Stjärnorna tycks ge dig mod att göra något som du länge velat i skolan och det får dig att trivas ännu bättre. Det verkar som om din fritid blir jätterolig, speciellt när du hänger med dina bästa kompisar. Mycket tyder på att din trevliga utstrålning ger dig ett romantiskt försprång. Och kärlekslivet kan mycket väl rocka loss ännu mer i helgen.

Ta försiktiga steg framåt i en dramatisk situation.

Tvillingarna 21/5 – 21/6

Horoskop vecka 47 2021 för tvillingarna

Det verkar gå framåt skolan. Du har koll på läget och tycks ha hittat en studieteknik som passar just dig. För att undvika onödigt bråk i familjen måste du vara ärlig både mot dig själv och andra, samt analysera vad som är det största hindret för att nå ett samförstånd. Mycket tyder på att du kan lägga fokus på det som är betydelsefullt i kärlek.

Du utvecklas och lär dig nya saker om du vågar chansa.

Kräftan 22/6 – 22/7

Horoskop vecka 47 2021 för kräftan

Mycket tyder på att du plötsligt känner dig skicklig inom ett visst skolämne och osäkerheten är som bortblåst. Ibland händer det att du blir arg i fel situationer. Det finns en person i din närhet som gärna hjälper dig att hantera dina känslor klokt. Kärleken flyter på. Du som är upptagen träffar din vän ofta. Singeln har något speciellt på gång.

Ge dig själv en present och gör det som roar just dig.

Lejonet 23/7 – 22/8

Horoskop vecka 47 2021 för lejonet

Stjärnorna tycks vara generösa mot dig och du lyckas med det mesta du har på gång i plugget. Även på fritiden har du flyt, du är vid gott mod och en spontan händelse kan bli inledningen till något stort. Mycket tyder på att veckan kan bjuda på en del romantiska överraskningar. Eftersom du verkligen vill ha fart och fläkt, så trivs du superbra.

Även om det känns pirrigt är det dags att pröva nya vägar.

Jungfrun 23/8 – 23/9

Horoskop vecka 47 2021 för jungfrun

Veckan tycks ha massor att erbjuda dig. Du verkar ligga bra till i skolan och att plugga språk går extra lätt. Du har många att umgås med på fritiden. Låt dina känslor och intressen leda dig när du gör ett val som handlar om en ny vänskap. Du som är upptagen känner en stark närhet till din älskling. Singeln kan bli förälskad när du minst anar det.

Glöm gamla motgångar och njut av allt bra som händer nu.

Vågen 24/9 – 23/10

Horoskop vecka 47 2021 för vågen

Planeternas position ger livsglädje. Du gillar att gå till skolan för klasskompisarnas skull och för att ni jobbar med intressanta saker. Ett samtal med en ärlig person kan få dig att äntligen inse att vissa av dina inre egenskaper är värdefulla. Luften dallrar av romantik och såväl singlar som upptagna vågar, känner sig förälskade.

Smarta tips visar hur du snabbt och lätt når dit du vill.

Skorpionen 24/10 – 22/11

Horoskop vecka 47 2021 för skorpionen

Stjärnorna tycks ge dig en gnista som får det att spraka om dig i skolan. Du vet precis vilka trådar du ska dra i för att komma framåt. Det är klokt att ta det lugnt på fritiden. Pyssla om dig själv och gör trevliga saker. Din inställning till romantiska frågor är realistisk. Både fria och upptagna skorpioner är beredda att ta ett kärleksbeslut.

Det du säger spelar roll. Så tänk efter innan du pratar.

Skytten 23/11 – 21/12

Horoskop vecka 47 2021 för skytten

Stjärnorna uppmuntrar dig att inte alltid följa med strömmen i skolan. Håll egen kurs och satsa på det som är värdefullt för dig. Du dras mer och mer till en trevlig bekant, hen gillar också att hänga med dig. Fritiden blir rolig och mycket tyder på att du får en inbjudan till en speciell fest. Amor tycks ge dig som är skytt en romantisk present.

En nödvändig rutin gör att tillvaron blir ännu tryggare.

Stenbocken 22/12 – 20/1

Horoskop vecka 47 2021 för stenbocken

Du märker att du är uppdaterad på sådant som spelar stor roll för dig i skolan. Det gör att du slappnar av en smula. Att en kompis är redo att dela något viktig med dig, stärker vänskapen mellan er. Du som är upptagen satsar på kärleken, samtidigt som du är självständig. Du som är singel tycks träffa en populär snygging när du är ute med dina vänner.

Stora känslor kan skapa uppståndelse - och det är helt ok.

Vattumannen 21/1 – 19/2

Horoskop vecka 47 2021 för vattumannen

Stjärnorna pekar tydligt på att du ska lita på din egen förmåga i skolan och på fritiden. Du kan mer än du tror, så var nöjd med det du uträttar. Vårda dina kontakter med intressanta människor som du stöter på, du kan aldrig få för många vänner. Mycket tyder på att Amors kraftfulla inflytande håller i sig ett tag till och perioden blir romantisk.

Följ dina drömmar och strunta i fördomsfull kritik.

Fiskarna 20/2 –20/3

Horoskop vecka 47 2021 för fiskarna

Ingenting tycks för svårt för dig. Och det är just detta som gör dig till en unik person som andra i skolan vill samarbeta med. Något du verkligen tycker är kul kan bli ett trevligt tidsfördriv för dig och kompisarna under ruggiga höstkvällar. Dina romantiska planer verkar gå i lås och mycket tyder på att du har hittat vägen till en speciell persons hjärta.

Kom i håg att du är en värdefull del i livets nätverk.

Läs mer om horoskop här!

Relaterade artiklar
Så är du som person – enligt ditt stjärntecken
Det här misstaget gör du på dejter – enligt ditt stjärntecken
Bästa relationsrådet för ditt stjärntecken