HOROSKOP VECKA 47 2020 – SÅ BLIR VECKAN FÖR DITT STJÄRNTECKEN

HOROSKOP VECKA 47 2020 – SÅ BLIR VECKAN FÖR DITT STJÄRNTECKEN

Hur blir vecka 46, 2020 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
Så är du som person – enligt ditt stjärntecken
Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Undvik missförstånd och konflikter i skolan och försök i stället att skapa balans. Sök dig till klasskompisar som du gillar och som tänker som du. En spontan utekväll blir jättekul. Du som är singel och på jakt efter en älskling ska vara öppen för spontana, romantiska möten. Fasta relationer får en kick om du och din älskling gör roliga saker ihop.

Ett problem försvinner om du är öppen för nya lösningar.

OXEN 21/4 – 20/5

Även om du vill, kan du inte alltid gå din egen väg i skolan. Så försök att vara öppen för andras åsikter och möt dem på halva vägen. Du tycks ta ett jättekliv framåt i en idrott eller något fritidsintresse. Planeternas position får dig bygga romantiska luftslott. Men varför bara fantisera? Ta nya tag och försök att förverkliga dina kärleksplaner.

En spännande nystart gör dig glad och förhoppningsfull.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Ägna extra tid i skolan åt ämnen som du gillar. Det ger dig nya insikter och får plugget att kännas meningsfullt. Planeternas position ger fina möjligheter för mysigt häng med kompisarna. Och du kan konsten att få polare som är osams att bli vänner igen. Ju mer du ger av dina känslor i en kärleksrelation eller i en ny flirt, desto bättre går det.

Slit inte för hårt – håll balansen mellan plugg och fritid.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Kloka, erfarna personer i skolan kan föra dig på bästa sätt mot dina mål och drömmar. Lyssna och lägg deras råd på minnet. Det är en bra vecka för sociala kontakter och du har lätt för att knyta nya kontakter. Stjärnorna spår att det kan dyka upp en ny sötnos i den fria kräftans liv. Du som är upptagen kan ta din kärleksrelation till en ny nivå.

Underskatta inte en motståndare. Hen är tuffare än du tror.

LEJONET 23/7-22/8

Gå varsamt fram om det är nya projekt och ämnen på gång i skolan. Var noggrann och ta inga risker. Fritiden blir intensiv, du har roligt ihop med kompisarna och du gör även trevliga saker på egen hand och med familjen. Planeternas position kan skapa irritation i kärlekslivet. Men om du behärskar ditt humör och försöker leva i nuet, går det bra ändå.

Du får en glädjekick av att utveckla dina intressen.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Mycket tyder på att det är en bra vecka för dig som vill fördjupa dina kunskaper i skolan. Välj din egen studieväg och låt inte klasskompisar sänka din ambitionsnivå. Försök att dela din fritid mellan kompisarna och familjen. Mysiga kvällar med dem där hemma, svetsar er samman ännu mer. Att prata om viktiga saker får ditt kärleksliv att blomstra.

Du får nytta av en person som är mer erfaren än du.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Även om du vill ha full fart både i skolan och på fritiden, ska du inte ta på dig för många uppdrag. Känn efter var din gräns går och lyssna på din kropps signaler. Och på kvällarna och i helgen ska du pyssla om dig själv riktigt mycket. Planeternas position öppnar upp för romantiska möjligheter i kärlekslivet för både fria och upptagna vågar.

Dags att inleda en bra rutin och avsluta en dålig ovana.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Räkna med intensiva och krävande dagar i skolan. Se till att du får tillräckligt med sömn och ladda upp varje dag med en ordentlig frukost. Ett gemensamt fritidsintresse gör att du och en kompis kommer ännu närmare varandra. Början av veckan blir kanske inte så romantisk. Men i helgen tycks det hända saker som kan förverkliga dina kärleksdrömmar.

Det är bra att driva på, men ibland måste man kompromissa.

SKYTTEN 23/11-21/12

Det verkar som om det finns risk för en maktkamp bland klasskompisarna i skolan. Stjärnorna råder dig att försöka hålla dig utanför bråket och hänga med neutrala personer. Det är en bra vecka för sköna hemmakvällar med familjen. En fest i helgen kan bli jätterolig. Mycket tyder på att du får ett efterlängtat och romantiskt besked som gör dig nöjd.

Släpp loss din fantasi och öppna dig för annorlunda saker.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Planeternas påverkan ger dig en extra dos energi i skolan och du klarar dig bra och har lätt för att lära. Du trivs hemma med familjen och du behöver inte ha dåligt samvete för att du inte vill träffa kompisarna varje kväll. Du som är singel ska inte bli förvånad om det uppstår romantiska vibbar mellan dig och en kompis. Amor stärker fasta relationer.

Avslöja inga hemligheter för personer du inte känner väl.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Mycket tyder på att det är läge att knyta nya och viktiga kontakter i skolan. Var öppen för bekantskaper som kan hjälpa dig att nå dina mål. Det kan inträffa något överraskande som gör relationen mellan dig och en kompis ännu starkare. En utflykt i helgen blir rolig. En romantisk upplevelse i början av veckan får dig att bli på kärleksfullt humör.

Ta det lugnt. För snabba beslut kan orsaka missförstånd.

FISKARNA 20/2-20/3

Lita på din magkänsla och låt den leda dig rätt, om du ställs inför ett val i skolan. Välj det som passar dig, i stället för att göra som alla andra. Mycket tyder på att du är tilldragande som en magnet, både när det gäller kompisar och beundrare. Du som är singel tycks hamna i en romantisk situation. Fasta relationer blir ännu kärleksfullare.

Lämna din bekväma zon en stund och möt nya möjligheter.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Kärlekshoroskop: Så blir din höst 2020

Horoskop: Så blir hösten 2020 för ditt stjärntecken

Så är du som person – enligt ditt stjärntecken