Hur blir vecka 46, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

HOROSKOP VECKA 46 2021 – SÅ BLIR VECKAN FÖR DITT STJÄRNTECKEN

Hur blir vecka 46, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret och ditt horoskop för veckan!
Så bra passar du och dina vänner ihop – enligt stjärnorna
1:50

Efter reklamen: Så bra passar du och dina vänner ihop – enligt stjärnorna

(1:50)

Slå på ljud

FRIDAs astrolog har studerat stjärnorna och astrot och vet nu hur din vecka kommer att bli. Så här kan du läsa veckans horoskop för ditt stjärntecken. Och här kan du läsa ännu mer om horoskop.

Veckohoroskop för vecka 46 2021

Väduren 21/3 – 20/4

Horoskop vecka 15 2021 för väduren

Planeternas position ger dig ett bra utgångsläge i skolan och ditt inflytande i en viktig elevfråga ökar. Mycket tyder på att du får ett jättebra erbjudande som piggar upp fritiden. Det verkar som om du och en ganska ny bekant blir ännu bättre kompisar. Singeln har chans på en snygging i sin närhet. Den upptagna väduren har en kärleksfull älskling.

Häng inte med på en hopplös grej bara för att vara snäll.

Oxen 21/4 – 20/5

Horoskop vecka 46 2021 för oxen

Du tycks ha en smart teknik i skolan. Du lägger förstås energi på älsklingsämnena och inser att du också måste vara alert under övriga lektioner. Ju mer intresse från din sida, desto lättare går studierna. Det verkar som om du lär känna en ny person, vars vänskap blir betydelsefull. Mycket tyder på att Amor ger veckan en kärleksfull inriktning.

Erfarna personer kan guida dig rätt inför ett viktigt val.

Tvillingarna 21/5 – 21/6

Horoskop vecka 46 2021 för tvillingarna

Stjärnornas positiva påverkan gör dig sugen på att gå vidare i skolan, speciellt inom ett visst område och du har engagerade lärare som uppmuntrar dig. Du träffar dina kompisar så ofta du hinner och du trivs bra ihop med vänner som är lika diskussionslystna som du. Du som är singel verkar ha en hemlig beundrare. Fasta relationer funkar finfint.

Extra satsningar ger dig garanterat snabba resultat.

Kräftan 22/6 – 22/7

Horoskop vecka 46 2021 för kräftan

Visst är det bra att sikta högt i skolan, samtidigt ska du vara snäll mot dig själv och inte ställa för höga krav på dig. Mycket tyder på att du gör något bra på fritiden som dels impar på andra och dels lockar dig att ägna mer tid åt den här särskilda saken. Du tackar gärna ja till lättsam romantik som inte stjäl kraft och tar för stor plats.

Trivselkänslan ökar när du släpper loss din fantasi.

Lejonet 23/7 – 22/8

Horoskop vecka 46 2021 för lejonet

Saker och ting kan ändra sig snabbt i skolan och något som verkade vara ouppnåeligt så sent som innan höstlovet, går nu att genomföra. Så sluta aldrig att hoppas. Både du och en familjemedlem mår bra av att ni gör något kul tillsammans. En grej med kompisarna i helgen tycks bli jätterolig. Oväntade kärlekschanser gör dig på mycket gott humör.

Håll koll på en viss person – hen är trevligare än väntat.

Jungfrun 23/8 – 23/9

Horoskop vecka 46 2021 för jungfrun

Du kan känna oro inför kommande förändringar i skolan. Men gilla läget – allt blir mycket bättre och roligare än du tror. En kompis som du inte hunnit träffa på ett tag, känns extra trevlig att hänga med. Ett möte med ett ex kan väcka heta känslor. Fast tänk på att ni båda två har utvecklats och att en ny romans kanske kommer att se annorlunda ut.

Har du en önskedröm så gör allt för att genomföra den.

Vågen 24/9 – 23/10

Horoskop vecka 46 2021 för vågen

Stjärnornas råd till dig är att inte pressa dig för hårt i skolan, det går bra för dig även om du tar det lite lugnare. Ett missförstånd kan skapa osämja i familjen, så var lugn och tydlig även om diskussionerna blir hetsiga. Amor verkar öka trycket på kärleksfronten och det uppmuntrar dig att äntligen göra slag i saken i ett romantiskt ärende.

Sluta inte fråga förrän du får veta hela sanningen.

Skorpionen 24/10 – 22/11

Horoskop vecka 46 2021 för skorpionen

Det verkar bli en bra vecka. Din förnuftiga inställning till studierna ger dig ett efterlängtat genombrott i ett speciellt ämne. Om det går falska rykten om en kompis ska du förstås berätta för alla att det bara är löst prat som inte stämmer. Singeln är världsbäst på att flirta. Du som är upptagen kan konsten att få din älskling att avguda dig.

Du besegrar en rival med vänlighet - inte med hårda ord.

Skytten 23/11 – 21/12

Horoskop vecka 46 2021 för skytten

Planeternas påverkan gör dig extra uthållig och det är en jättebra egenskap för att lyckas med studier och krävande fritidsaktiviteter. En släkting är ovanligt generös och kanske kan du unna dig något extra. Din charm gör dig till en kärleksmagnet och risken finns att du orsakar svartsjuka. Förklara för personen att hen inte behöver vara sotis.

Säg i från om någon tar åt sig äran av ditt arbete.

Stenbocken 22/12 – 20/1

Horoskop vecka 46 2021 för stenbocken

Allt är möjligt för dig i skolan, även om det verkar svårt, bara du tror på dig själv och satsar seriöst. Ett tanklöst påstående från något kan reta upp dig, men hen vill ingenting illa. Det bästa är att bara strunta i kommentaren. Helgen verkar bli festlig. Planeternas påverkan stärker dina chanser att ta hem högsta vinsten i kärlekens lotteri.

Tacka och ta emot när det dyker upp bra erbjudanden.

Vattumannen 21/1 – 19/2

Horoskop vecka 46 2021 för vattumannen

Det finns en positiv energi i ditt horoskop och den kommer väl till pass när det är dags för uppgifter och prov i skolan. Mycket tyder på att du halkar in på en fritidsaktivitet som gör din lediga tid ännu roligare. En spirande kärleksaffär piggar upp singeln. Om du som är upptagen är generös med dina känslor får du massor av kärlek tillbaka.

Nu är det dags att visa att du kan hålla ett löfte.

Fiskarna 20/2 –20/3

Horoskop vecka 46 2021 för fiskarna

Planeternas status ger dig ett bra utgångsläge i skolan, så var djärv och grip tag i alla tillfällen som känns lockande. En fnurra på tråden med en kompis, löser sig lätt som en plätt om ni båda är ärliga. Det är förstås du själv som väljer när det gäller kärlek. Fast ibland kan det även vara bra att få vägledning av personer som är mognare än du.

Humor och glada tankar lyser upp i novembermörkret.

Läs mer om horoskop här!

Relaterade artiklar
Månadshoroskop – Så blir november 2021 för ditt stjärntecken
Så bra passar du och dina kompisar ihop – enligt stjärnorna
Ditt stjärntecken avslöjar dina sämsta sidor