HOROSKOP VECKA 46 2020 – SÅ BLIR VECKAN FÖR DITT STJÄRNTECKEN

HOROSKOP VECKA 46 2020 – SÅ BLIR VECKAN FÖR DITT STJÄRNTECKEN

Hur blir vecka 46, 2020 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
Så är du som person – enligt ditt stjärntecken
Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Planeternas påverkan ger dig en stark vilja och du har stora chanser att nå ett viktigt delmål i skolan. Du kan höra något som irriterar dig. Skaffa dig information innan du skäller ut någon, det kan ju handla om tomma rykten. Att umgås med familjen och dina kompisar får dig att må bra. En romantisk kärleksförklaring ger din självkänsla en kick.

Välj dina argument med omsorg inför en viktig diskussion.

OXEN 21/4 – 20/5

Mycket tyder på att det blir en ganska kämpig vecka i skolan. Ser du till att få tillräckligt med sömn, blir det dock inga problem att hänga med. Schyssta klasskompisar ger dig massor med energi. Du behöver inte skämmas för en impulsiv handling, du menade bara väl och alla i din omgivning fattade det. Romantiken värmer skönt i höstrusket.

Skapa en låtlista med musik som gör dig på gott humör.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Intressanta lektioner i skolan ökar din motivation och du ser fram emot att gå till plugget igen. Det gäller att ha rätt tonfall när du träffar en känslig person som inte mår så bra. Visa intresse för hen, men var inte påflugen. Amors påverkan gör dig lekfull i romantiska situationer. Men se upp så att du inte gör någon ledsen eller svartsjuk.

Planera mera - det är bästa sättet att få mycket gjort.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Mycket tyder på att du får testa din förmåga i ett speciellt ämne i skolan. Är du koncentrerad och satsar seriöst, går det jättebra. En kompis eller ett syskon kan testa ditt tålamod. Försöka att behärska dig, alla kan vara irriterande ibland, utan att mena något illa. Låt ingen hetsa dig i romantiska frågor. Ge dig tid att tänka i lugn och ro.

Gläd dig åt en fin komplimang - den är uppriktigt menad.

LEJONET 23/7-22/8

Var neutral om andra klasskompisar bråkar med en viss lärare. Du vinner ingenting på att delta i deras konflikt. Såväl skolan som fritiden blir ganska stressig under veckan. När helgen kommer är du värd att softa och göra sådant som du själv gillar. Både du som är upptagen och du som är singel, får den kärleksfulla uppmärksamhet du längtat efter.

Var omtänksam - det gör både dig och andra lyckliga.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Du tycks ha mycket att göra i skolan och på fritiden. Vilken tur att stjärnorna gör dig uthållig och arbetsam. Mycket tyder på att du snart får omvandla en av dina idéer till verklighet. Även om du och en familjemedlem inte alltid är sams, kan ni enas om ni har ett gemensamt mål. Singeln får en ny beundrare. Troheten är stark i fasta relationer.

Du mår bra av att slappna av och att leva mer i nuet.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Planeternas position rustar dig på ett bra sätt för att ta itu med besvärliga saker som stoppat dig i skolan. Släpper du loss din charm, samtidigt som du är lösningsfokuserad, går det utmärkt att röja undan alla hinder. Av en slump tycks du få en ny och trevlig bekant. Låt inte stela normer styra ditt kärleksliv utan följ dina innersta känslor.

Din självkänsla växer när du gör sådant du är bra på.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Kraven i skolan tycks vara höga. Men är du aktiv under lektionerna och har koll på läxorna, kommer det mesta att gå som en dans. I helgen kan du unna dig att pusta ut och ha roligt ihop med familjen och kompisarna. Du som är singel, vågar närma dig en snygging du har spanat in. Stjärnorna spår att det går bra. Känslan i fasta förhållanden är mysig.

Stärk dig själv och skriv en lista med allt du är bra på.

SKYTTEN 23/11-21/12

Nya insikter hjälper dig att förstå varför du ska lära dig vissa saker i skolan. När du ser fördelen med de här kunskaperna, går det ju mycket lättare att plugga. Det är alltid trevligt att hänga med kompisar på fritiden, samtidigt är det bra för din trivsel att du gör något mysigt på egen hand. En romantisk händelse gör att helgen blir härlig.

Samarbeta med goda vänner - tillsammans är ni oslagbara.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Du verkar drivas av en stark ambition i ett visst skolämne. Det är utmärkt, att ägna sig åt sådant man är bra på, det höjer lyckokänslan. Samtidigt måste du förstås ha koll på de andra ämnena. Vänner från alla håll tycks vilja hänga med dig. Men vem umgås du helst med? Fundera över vilka som står dig närmast. Stjärnorna spår en mysig kärleksvecka.

Var alltid snäll mot dig själv - du duger som du är.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Vissa personer i skolan triggar dig att göra uppror. Det är helt okej att höja sin röst mot orättvisor. Tänk också på att lyssna till vad motparten har att säga. Fritiden blir skön, du umgås en hel del med kompisarna och kopplar också av på egen hand. En glad nyhet lyser upp helgen. Stå för dina romantiska känslor, du förlorar på att spela cool.

Det är bättre att göra något halvbra än att inte försöka.

FISKARNA 20/2-20/3

Du får pluspoäng i skolan om du satsar på dina personliga styrkor och inte följer med strömmen och beter dig som alla andra. Planeternas position tycks göra dig mycket utåtriktad och du umgås med trevliga kompisar på ett lite annorlunda sätt. När det handlar om kärlek, kan man aldrig ta något för givet. Men det viktigaste är ändå att inte ge upp.

Bra vardagsrutiner får dig att trivas och må bra.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Kärlekshoroskop: Så blir din höst 2020

Horoskop: Så blir hösten 2020 för ditt stjärntecken

Så är du som person – enligt ditt stjärntecken