HOROSKOP VECKA 45 2020 – SÅ BLIR VECKAN FÖR DITT STJÄRNTECKEN

HOROSKOP VECKA 45 2020 – SÅ BLIR VECKAN FÖR DITT STJÄRNTECKEN

Hur blir vecka 45, 2020 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
Så är du som person – enligt ditt stjärntecken
Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Du tycks vara tvungen att lägga mycket energi på tidsödande och enformiga smågrejer i skolan. Gör klart detta så fort som möjligt, så blir det roligare sedan. Stjärnorna ger dig känsla för färg och form. Släpp loss fantasin och gör det fint hemma. Veckan ser ut att bli kärleksfull och du inspireras att ta första steget i en romantisk situation.

Ibland är en liten nödlögn bättre än en brutal sanning.

OXEN 21/4 – 20/5

Du är otålig och vill få klara besked om en viss sak i skolan, men just nu går inte det. Det är bara att gilla läget och att fortsätta göra ditt bästa. Du och en kompis fördjupar er vänskap och ni kan prata med varandra om allt mellan himmel och jord. Du som är singel tycks få kontakt med en svårflörtad person. Fasta relationer känns lättsamma.

Fokusera på det mest väsentliga - så blir du klar i tid.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Trots att du är hyfsat utvilad efter höstlovet, så känns arbetet i skolan ovanligt ansträngande. Försök ändå att hänga med och koncentrera dig på det allra viktigaste. Snart är du ditt vanliga pigga jag igen. Stjärnorna spår att det blir en rolig helg ihop med kompisarna. Mycket tyder på att du får positiva nyheter som ger dig romantiska fördelar.

Dina närmaste vänner skänker dig trygghet och glädje.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Det verkar som om studierna känns kreativa och annorlunda på ett roligt vis. Och du får utnyttja din fantasi på ett annat sätt än du brukar. Ledigheten har gjort dig gott. Du är på finfint humör och din utstrålning är charmig och lättsam. Så det är inte konstigt att kompisarna gärna vill hänga med dig och att du dessutom är värsta kärleksmagneten.

Om något känns fel - så hejda dig och gör det inte.

LEJONET 23/7-22/8

Mycket tyder på att du ställs inför en utmaning i skolan som verkar krånglig. Men om du delar upp den i mindre delar och försöker bena ut en sak i taget, kommer det att gå jättebra. Du är rätt person att stödja en kompis som känner sig ledsen och utanför. Samhörigheten är stark i fasta relationer. Singeln verkar ha en intressant flört på gång.

Ett välkommet besked får dig att andas ut av lättnad.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Tack vare ett intressant projekt i skolan, kan du få en bra relation med en lärare som du tidigare har haft en ganska ljummen kontakt med. På fritiden är det kompisarna som gäller, samtidigt mår du bra av några hemmakvällar. Planeternas position pekar på att det är rätt tidpunkt att tala om viktiga kärleksfrågor som du inte velat ta upp tidigare.

Extra ansträngningar ger goda resultat på nolltid.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Det verkar som om studierna tar mycket tid och kraft. Men lägger du energi på skolarbetet, kan du räkna med beröm i slutet av veckan. Förutsättningarna för något du sysslar med på fritiden tycks ändras. Men ge det hela en chans. Om du fortsätter kommer du nog att gilla din hobby ännu mer. Utsikterna för mysig romantik är goda, speciellt i helgen.

Ett inspirerande samtal får stress och oro att försvinna.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Även om det är bra att leva här och nu, är det också klokt att tänka framåt, inte minst när det gäller vad du ska göra i framtiden. Så visa intresse om någon i skolan vill diskutera kommande studier och yrkesval med dig. En kompis överraskar dig på ett trevligt sätt. Amors positiva inflytande får dig att stråla och du har beundrare på många håll.

Dags att ta tag i en viktig sak du har skjutit upp.

SKYTTEN 23/11-21/12

Ett nytt och roligt inslag i skolan gör att du uppskattar att börja plugga igen. Att träffa klasskompisar du inte sett under lovet, gör dig också på gott humör. Bästa sättet att hindra ett familjegräl från att växa sig större, är att de inblandade talar ut med varandra i lugn och ro. Kärleken är viktig, men du låter den inte dominera din tillvaro.

Ibland måste man göra saker, trots att det känns pinsamt.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Även om du tankat energi under lovet, hinner du inte hur mycket som helst i skolan. Ta inte på dig för många saker på en gång. Gör klart en uppgift, innan du påbörjar en ny. En annorlunda kväll med kompisarna blir jätterolig. Amor gör dig till en smart förhandlare i kärleksfrågor. Är det något du vill ändra på eller sätta i gång, så slå till nu.

Ge aldrig upp - se möjligheterna istället för hindren.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Olika rykten som cirkulerar i skolan gör dig förvirrad. Vem kan du egentligen lita på? Men om du talar med ärliga personer och kollar upp fakta, så kan du snart skilja mellan lögn och sanning. Du kommer bättre och bättre överens med en ny bekant. Under veckan har du inte så mycket tid över till kärlek, men helgen verkar bli desto mer romantisk.

En spontan komplimang stärker ditt självförtroende.

FISKARNA 20/2-20/3

Stjärnorna ökar dina ambitioner och du blir ännu mera taggad när du får ett smickrande förslag som handlar om dina studier. Du kan bli irriterad på en kompis som ofta kommer försent och inte visar hänsyn. Vill du ändå fortsätta att umgås, så förklara hur du känner det, så kanske hen ändrar sitt beteende. En kärleksfull handling gör dig lycklig.

Var stolt över dina kunskaper och visa vad du kan.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Kärlekshoroskop: Så blir din höst 2020

Horoskop: Så blir hösten 2020 för ditt stjärntecken

Så är du som person – enligt ditt stjärntecken