Horoskop vecka 44 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 44 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 44, 2020 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

Frida TV: Lär dig mer om horoskop här

Så är du som person – enligt ditt stjärntecken
Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Passa på ta hand om dig själv och unna dig saker som får dig att må bra, både till kropp och själ. Ett nytt intresse väcker ditt engagemang under höstlovet. Stjärnorna gör dig social och annorlunda bekantskaper kan ge intressanta idéer. Halloweenhelgen bjuder på romantiska möjligheter. Och du – ingen kan motstå dig, när du är på flörtigt humör.

Du lär känna någon som du har nytta av i framtiden.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Din energikurva pekar uppåt och stjärnorna bjuder på fart och fläkt under lovet. Konkurrens från ett oväntat håll gör dig extra taggad. En medtävlare är bara bra för dig, det stärker din uthållighet. En grej på Halloween kan ge dig en trevlig kick. Planeternas påverkan får fasta förhållanden att glöda. Och du som är singel har tur när du flörtar.

En kompis som känner sig bortglömd vill ha kontakt igen.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Mycket tyder på att du får chans att genomföra något som du har önskat länge, det är dock viktigt att du tar kontroll och inte överlåter ansvaret på andra. Passa även på att vila ut och hämta krafter, sov mycket och var ute i friska luften om vädret tillåter. Kärleken visar sig på många sätt. Du som är singel kan få kontakt med din crush.

Satsa på en look som matchar ditt inre jag på bästa sätt.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Om du har stressat tidigare, så känner du dig mer i balans nu. Kanske beror det på att du äntligen kan ägna dig åt sådant som du själv tycker är meningsfullt. En oväntad händelse gör dig jätteglad. Du umgås mycket med kompisarna. En romantisk miss kan irritera dig i början av veckan. Men du har förstås ett ess i bakfickan och halloween blir romantisk.

Dags att unna dig något vackert som du har drömt om.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Det är rätt tidpunkt att pröva på några annorlunda saker som du inte hunnit med tidigare. Musik, film och böcker ger dig den inspiration och ork som just du behöver. Och som bonus upptäcker en viktig person dina talanger. Du tycks befinna dig i händelsernas centrum när det handlar om romantik. Men du – ge inga kärlekslöften som är svåra att hålla.

Små idéer kan lägga grunden till stora möjligheter.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Äntligen! Njut av en veckas frihet och uträtta saker på ditt sätt, utan andras förmaningar. Men tiden går fort – glöm inte bort att koppla av och samla kraft inför resten av terminen. Stjärnorna spår mysigt häng med kompisarna och en rolig halloweenfest. Upptagna jungfrur är älskade och älskar tillbaka. Singlar kan se framemot romantiska träffar.

Sympati från oväntat håll gör dig glad och lättad.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

En populär persons uppskattning gör dig nöjd och företagsam. Det är jättebra att du är aktiv, det får dig att må bra. Se också till att du får den återhämtning du behöver efter tuffa skolveckor. En fest i halloween blir mycket roligare än förväntat. Stjärnorna stärker din utstrålning och mycket tyder på att veckan bjussar på romantiska händelser.

Håll dig borta från situationer som kan leda till trubbel.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Du tycks ha en lång lista på saker som du vill göra och med klok planering hinna du med det mesta. Besöker du nya platser kan ett mysigt äventyr påverka dina framtidsplaner positivt. En fin present gör dig glad. Ledigheten verkar göra dig extra utåtriktad och du utvidgar din bekantskapskrets med spännande personer. Kärleken lyser upp höstmörkret.

Din goda vilja kan skapa sammanhållning i kompisgänget.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Det händer något positivt som får dig att inse att du har stora förutsättningar att lyckas med en viktig sak. Det är samtidigt rätt läge att relaxa och komma i balans. En festlig utekväll med kompisarna ger mersmak. Den upptagna skytten ska förstås passa på att träffa sin älskling så mycket som möjligt. Singeln får jättebra tillfällen att flörta.

Utöka ditt sociala nätverk och lär känna nya vänner.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Stjärnorna tycks ta fram det bästa hos dig och ger din tillvaro en knuff i en äventyrlig riktning. Du är mycket social och utåtriktad. Och att umgås under trevliga former med kompisar och familjen får din trivselfaktor att skjuta i höjden. Din utstrålning är tilldragande. Men lek inte med andras hjärtan, det kan orsaka missförstånd och svartsjuka.

Ta emot en uppriktig ursäkt och börja om från början.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Prognosen inför höstlovet är mycket god. Du känner dig optimistisk och taggad. Mycket tyder på att du klarar av en utmaning som ger ett efterlängtat genombrott. Halloween-helgen blir lyckad och en kompis visar prov på äkta vänskap. Planeternas position laddar för romantiskt myspys. Gosa med älsklingen eller flörta med en ny sötnos om du är singel.

Backa inte bara för att alla andra inte tycker som du.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Dina förhoppningar inför ledigheten verkar infrias. Men låt inte andras jobbiga krav styra dig hela tiden. Utnyttja även friheten till att mysa och ladda upp inför resten av hösten. Kompisrelationer står högt i kurs och du trivs ihop med polarna. Amor kan öka dina kärlekschanser. Någon skickar romantiska signaler. Är du intresserad, så visa det.

Ta dig tid att äntligen göra något du länge längtat efter.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Kärlekshoroskop: Så blir din höst 2020

Horoskop: Så blir hösten 2020 för ditt stjärntecken

Så är du som person – enligt ditt stjärntecken