Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 44 2019 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir den nya veckan för dig? FRIDAs astrolog har svaret!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Planeternas position gynnar din situation och ger glädje. Du känner dig påhittig och smart och du har lätt för att hitta på roliga saker när du är ledig. Det verkar som om du lär känna en ny person under lovet, tack vare ett gemensamt intresse. Det tycks inträffa något trevligt på kärleksfronten. Händelsen får ditt hjärta att klappa extra snabbt.

Ta för dig av livet och ha så roligt som det bara går.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Veckan inleds med något som kan kännas underligt och annorlunda, men som visar sig vara en riktig lyckoträff. Så ha tålamod och is i magen. En överraskning piggar upp höstlovet. När det handlar om kärlek kan du se fram emot en fin tid. Du utforskar dina egna känslor och kommer närmare din partner eller din crush, på det psykiska planet. 

Stå på dig – du fixar en brådskande sak snabbare än väntat.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Om du ställs inför viktiga beslut, så fundera över vad du själv önskar och låt inte andra bestämma över dig. Ibland är det bättre med en vit lögn i stället för att såra någon med ett brutalt ärligt svar. Höstlovet blir roligt, vare sig du är hemma eller bortrest. Var ödmjuk i kärlek och skynda långsamt, även om det inte går så snabbt som du vill.

Din charm får vilken tråkmåns som helst att släppa loss.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Det verkar bli en spännande vecka. Under lovet laddar du batterierna och om du åker söderut på semester ger solen extra energi. Med din vänliga attityd kan du säga viktiga saker till andra utan att såra. Ge inte upp dig själv och dina åsikter bara för att du är kär eller förälskad. Du blir inte mindre älskad om du är visar att du är självständig.

Reta inte upp dig på småsaker – det stjäl bara energi.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Det verkar hända något positivt som gör att du kommer närmare de mål du har ställt upp. Under höstlovet tycks du bubbla av energi. Du är på samma våglängd som dina kompisar och du lyckas bra med allt du har på gång. Det är aldrig fel att vara lite kaxig när det handlar om kärlek. Skicka romantiska signaler och uttryck dina känslor på olika sätt.

Ta hand om dig själv och ägna dig åt dina egna intressen.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Om du tar emot hjälp från en klipsk person, när du ska handskas med en speciell situation, får du även erfarenheter som du har nytta av längre fram. Ta egna initiativ om du träffar nya vänner under lovet. Om du tror på dig själv och dina idéer, blir andra impade. Stjärnorna spår att romantiska händelser under de lediga dagarna ger dig het energi.

Du blir framgångsrik om du vågar lita på dina styrkor.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Mycket tyder på att du tänkt till och ändrat inställning i en viktig fråga. Din nya uppfattning ger dig pluspoäng. Om du besöker en ny plats under höstlovet, är chansen stor att du träffar personer som du klickar direkt med. Var ärlig mot den du är ihop med eller den du har kollat in. Det är inte schysst att flörta med någon bara för skoj skull.

Tänk till en extra gång och ta det säkra före det osäkra.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Stjärnornas påverkan tycks öka din förmåga att anpassa dig till olika spännande situationer och det piggar upp tillvaron i veckan. En önskan som du tryckt undan, vaknar till liv igen under höstlovet och chansen är stor att den går i uppfyllelse. Du blir inspirerad att vårda dina romantiska relationer och kärlekslivet känns harmoniskt och mysigt.

Gör ett nytt försök – den här gången kommer du att lyckas.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Din nyfikenhet leder in dig på intressanta vägar och du kan se fram emot ett roligt höstlov. Du har lätt för att skapa goda kontakter med människor i alla åldrar och många dras till dig. Kanske beror det på att du accepterar andra som de är. När det gäller kärlek vinner du på att vara bestämd och att du målmedvetet försöker nå dina romantiska mål. 

Var pushig och håll dig framme, så får du det du vill ha.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Någon du träffar under höstlovet lockar fram dolda kunskaper hos dig som gör att du utvecklas och trivs jättebra. Ta inte åt dig av en tanklös kommentar från en polare. Hen menar ingenting illa. Du som är upptagen hinner umgås extra mycket med din älskling och känner dig nykär. Singeln får höra på omvägar att en viss goding är intresserad av dig.

Låt inte falska rykten förstöra en spirande vänskap.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Stjärnorna gör dig på gott humör och veckan blir jätterolig. Vare sig du stannar i Sverige eller reser utomlands, har du förmågan att leva i nuet och njuta av ledigheten. En god vän har hamnat i trubbel och blir glad om du ställer upp. Det ligger romantik i luften. Du som är upptagen får bevis på att du är älskad. Singeln har en het flirt på gång.

Var beslutsam och tuff om du vill få till en förändring.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Mycket tyder på att du får ett eftertraktat uppdrag. Om du satsar stenhårt för att lyckas, får du fint stöd från din omgivning. Höstlovet tycks bli roligt och aktivt, men ledigheten suger också energi. Så se till att du får mycket sömn. Både fria och upptagna fiskar vinner på att vara öppna och fördomsfria när det gäller kärlek och relationer.

Det är av misstagen man lär sig och utvecklas vidare.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Så blir ditt höstlovet för ditt stjärntecken

Kärlekshoroskop: Så blir din höst 2019

Det borde du klä ut dig till på Halloween – enligt ditt stjärntecken