Hur blir vecka 43, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

Horoskop vecka 43 2021 – Så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 43, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret och ditt horoskop för veckan!
De här kändisarna är du mest lik – enligt ditt stjärntecken
1:56

Efter reklamen: De här kändisarna är du mest lik – enligt ditt stjärntecken

(1:56)

Slå på ljud

FRIDAs astrolog har studerat stjärnorna och astrot och vet nu hur din vecka kommer att bli. Så här kan du läsa veckans horoskop för ditt stjärntecken. Och här kan du läsa ännu mer om horoskop.

Veckohoroskop för vecka 43 2021

Väduren 21/3 – 20/4

Horoskop vecka 15 2021 för väduren

Skolarbetet verkar flyta på smidigt och du kan lägga krutet på trevliga fritidssysslor. Sammanhållningen ökar i ditt gäng när ni intresserar er för aktuella frågor tillsammans. Du tycks ha missförstått en bekant. Hen gillar dig mycket mer än du tror. Det tycks inte bli så mycket tid över till kärlek i veckan, men helgen ser ut att bli romantisk.

Tro på dina idéer – även om inte alla andra tycker som du.

Oxen 21/4 – 20/5

Horoskop vecka 43 2021 för oxen

Det tycks vara roliga grejer på gång i skolan. Skynda långsamt, eftersom det är viktigt att vara så noggrann som möjligt och inte missa väsentliga fakta och detaljer. Du tycks hamna i händelsernas centrum på fritiden och att umgås med kompisarna och familjen får dig att må bra. Amor är på lekfullt humör och omger dig med lättsamma kärleksvibbar.

Ett inspirerande möte kan ge efterlängtad omväxling.

Tvillingarna 21/5 – 21/6

Horoskop vecka 43 2021 för tvillingarna

Grattis! Mycket tyder på att det blir dagar precis i din smak. Det verkar hända en hel del i skolan som stimulerar din känsla för dramatik. Fritiden bjussar också på fart och fläkt. Det tycks klicka direkt mellan dig och en mysig person. Kanske är det början på en fin vänskap? Kärlek som grundas på förtrolighet löper som en röd tråd under veckan.

Säg inte ja till allting – välj det som är roligast.

Kräftan 22/6 – 22/7

Horoskop vecka 43 2021 för kräftan

Stjärnorna laddar dig med extra energi som du har nytta av i plugget. Det händer något roligt på din lediga tid som öppnar upp för spännande drömmar. Du tycks vara en uppskattad kompis och du trivs ihop med vännerna. Det är en bra period för dig som vill umgås extra mycket med familjen. Kärleken spelar roll och du har gjort dig förtjänt av lyckan.

Goda gärningar ger dig beröm och stärker din image.

Lejonet 23/7 – 22/8

Horoskop vecka 43 2021 för lejonet

Mäktiga influenser gör dig nyfiken och du får syssla med coola saker i skolan som ruskar tag i dig på ett bra sätt. Du är som klippt och skuren att samarbeta med andra, inte minst på fritiden, eftersom du kompromissar och hittar praktiska lösningar. Amor står på din sida och hjälper dig att förstå vad som är viktigt för dig när det gäller kärlek.

Var uppmärksam och mottaglig för kreativa signaler.

Jungfrun 23/8 – 23/9

Horoskop vecka 43 2021 för jungfrun

Stjärnorna spår att skolarbetet kan ta mycket tid, så det är smart av dig att planera och skriva listor över det du ska göra redan i början av veckan. Mycket tyder på att en trevlig person du lärde känna i somras hör av sig. Personkemin mellan er är fortfarande god. Om Amor får bestämma, så kommer dina känslor att besvaras på ett romantiskt sätt.

Välkomna tillfällen som gör livet till en rolig fest.

Vågen 24/9 – 23/10

Horoskop vecka 43 2021 för vågen

Alla tecken pekar på att det är lyckad vecka för studier. Att visa intresse påverkar betygen positivt. En kompis säger fina saker som får dig att inse att ni har mer gemensamt än du tänkt på tidigare. Du som är upptagen känner att din älskling är seriös i sin kärlek. Du som är singel får chansen att visa din bästa sida för snyggingen du spanar in.

Höj ribban steg för steg – en lugn utveckling gynnar dig.

Skorpionen 24/10 – 22/11

Horoskop vecka 43 2021 för skorpionen

Planeternas påverkan gör att du får tid till att utveckla dig i ditt favvoämne i skolan. Du hänger gärna med kompisarna, men har även ett behov av ensamhet. Och ingen tar illa upp om du vill mysa hemma på egen hand någon kväll. Mycket tyder på att singeln kan få kontakt med den du har kollat in. Ett kärleksbevis gör dig som är upptagen lycklig.

Ta gärna på dig ansvar – men inte mer än du orkar med.

Skytten 23/11 – 21/12

Horoskop vecka 43 2021 för skytten

Stjärnorna siar framgång i studierna, särskilt om du siktar in dig på sådant som är betydelsefullt för att nå målen. Du verkar känna dig extra peppad att ta initiativ till att ha kul på fritiden. Och det är klart att dina kompisar hänger på. Du kan känna en sexig dragning till en person på skolan. Ta dig en funderare på om hen är rätt för dig.

Kasta loss och förverkliga dina innersta önskningar.

Stenbocken 22/12 – 20/1

Horoskop vecka 43 2021 för stenbocken

Även om du har mycket att göra i skolan går det inte bättre om du stressar. Ta ett djupt andetag och gör en uppgift i taget, lugnt och sansat. Något ovanligt som inträffar på fritiden ger dig en känsla av äventyr och frihet. Det drar ihop sig till ljuv romantik. Tack vare Amors pilar tycks du få en alldeles speciell kontakt med den du älskar.

Omgivningen lyssnar - när du talar högt och tydlig.

Vattumannen 21/1 – 19/2

Horoskop vecka 43 2021 för vattumannen

Det verkar som om du kan se fram emot något häftigt i skolan som får din ambition att stiga som en raket. I början av veckan tycks du inte ha tid för vännerna. Fast framåt helgen leker livet igen och ditt sociala liv tar en spännande vändning. Mycket pekar på att det får plats mycket kärlek i din tillvaro. Och en förälskelse kan ta dig med storm.

Kämpa på - det är många som slåss för samma sak som du.

Fiskarna 20/2 –20/3

Horoskop vecka 43 2021 för fiskarna

Stjärnorna tipsar dig att inte vara för impulsiv i skolan. Gå bara med på sådant som du vet att du hinner fixa. Du får ett jättebra tillfälle att ge dina kompisrelationer en energikick och detta kan bli början på en god vana. Mycket tyder på att Amor bjuder på spännande utmaningar som gynnar kärlekslivet. Tacka ja till romantiska möjligheter.

Sätt gränser mot själviska personer som tar tid och energi.

Läs mer om horoskop här!

Relaterade artiklar
Horoskop – Så blir höstlovet 2021 för ditt stjärntecken
Tre stjärntecken som kommer uppleva extra mycket romantik i höst
Ditt stjärntecken avslöjar dina sämsta sidor