Horoskop vecka 43 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 43 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 43, 2020 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

Frida TV: Lär dig mer om horoskop här

Så är du som person – enligt ditt stjärntecken
Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Mycket tyder på att det blir lite lugnare i plugget, läxor och prov tar inte alltför mycket kraft. Därför tycks du ha extra mycket tid åt trevliga saker på fritiden, så passa på och utnyttja detta. Gör sådant du tycker är kul och häng med kompisar som gör dig glad. Planeternas position gynnar kärleken, du verkar vara i balans och känner dig nöjd.

Känn inget tvång att ta ansvar för andras misstag.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Du tycks bli uppmanad att ta tag i ett projekt i skolan, som du pausat. Tack vare stjärnornas påverkan har du stora möjligheter att äntligen bli klar med uppgiften. Du som är oxe har ofta en cool yta och det är helt i sin ordning. Men det är inte heller fel att visa sig osäker. Mycket tyder på att några av dina romantiska förväntningar uppfylls.

Du får mycket cred om du slåss för det du tror på.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Stjärnornas påverkan gör dig uthållig i skolan. Passa på att att slutföra viktiga arbetsuppgifter innan det är dags att gå på höstlov. Kvällarna och helgen blir givande och allt funkar bra med kompisarna. Det verkar som om ditt kärleksliv får en energikick. Fasta relationer känns härligt levande och du som är singel är på ett strålande flörthumör.

 Njut av dagens glädjeämnen och ora dig inte över framtiden.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Stjärnornas råd för att nå bra resultat i skolan är att alltid ligga ett steg före. Planera dina uppgifter och var väl förberedd. Någon tycks vilja skilja dig och en kompis åt. Men tillsammans är ni starka och er vänskap håller. Du som är singel kan träffa en snygging om du besöker nya platser eller hänger med nya bekanta. Fasta relationer är trygga.

Låt inte en motgång bromsa dig utan sikta mot nya mål.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Det tycks vara något ovanligt på gång i skolan. Det kan kännas pirrigt, men oroa dig inte, det går bra. Mycket tyder på att du ägnar dig åt något på fritiden till 100 procent. Det är toppen, men om det handlar om idrott, så akta dig för att överanstränga dig. Amor ger dig medvind i kärlek om du är frikostig med trevliga handlingar och snälla ord. 

Jobba på i din takt – även om vissa kompisar är passiva.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Någon i skolan har blivit mycket schysstare. Hen har inga skumma avsikter utan har bara förändrats till det bättre. En fritidsaktivitet kan kännas tråkig. Men lägg inte av. Det handlar bara om en tillfällig svacka. Amors påverkan gör dig extra charmig. Singeln kan knyta nya, romantiska kontakter. Du som är upptagen har en kärleksfull relation.

Tänk realistiskt – och låt inte fantasier vilseleda dig.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Det är bra att hålla högt tempo i skolan, men samtidigt kan det vara klokt att inte rusa fram för snabbt. Ge dig tid att noggrant göra dina uppgifter i plugget, så att du känner dig nöjd med resultatet. En kompis gör dig en tjänst och ni blir ännu tajtare. Försök att hålla dina kärlekslöften. Velar du hit och dit kan andra bli besvikna och ledsna.

Dags att ta steget från idé till att förverkliga en plan.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Du får en fin möjlighet att visa kritiska personer att du klarar av ett speciellt uppdrag i skolan. Så gör ditt bästa! Mycket tyder på att du kan unna dig något som du längtat efter. Du har kul med en ung släkting eller bekant, som förut vara ganska trist. Kanske har ni växt ikapp varandra. Kärleken känns trygg och fyller dig med positiv energi.

Ibland är det de små detaljerna som är allra viktigast.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Mycket tyder på att du har så mycket spännande på gång på fritiden att det kan vara svårt att koncentrera dig på skolarbetet. Du har dock personer runt dig i plugget som gärna hjälper dig att hålla fokus och då går det bra. Vill du berätta en hemlis, så vänd dig till pålitliga vänner. Amor tycks se till att kärlekslivet blir lugnt och harmoniskt.

Glöm inte att du är en unik person som gör bra saker.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Tanken på att det snart är höstlov fyller dig med glädje och kraft och du orkar lägga in en högre växel i skolan. Det verkar som om en schysst bekant vill fördjupa er vänskap. Säg ja om hen vill göra något roligt ihop med dig på fritiden. Både fria och upptagna stenbockar vinner på att visa sina känslor ärligt och tydligt i romantiska sammanhang.

Stå för det du har gjort – sanningen segrar i alla lägen.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Om du jobbar ambitiöst i skolan, märker du snart att du gör goda framsteg. Det verkar som om du är nojjig över något du sade vid i en viss situation, men det behöver du inte vara. Tvärtom tyckte flera att du framförde kloka åsikter som andra håller med om. Mycket tyder på att du tack vare smart taktik, får ett bra utgångsläge i en romantisk fråga.

Håll dig framme och ta vara på en fin chans som dyker upp.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Du får komplimanger för något imponerande du uträttar i skolan och ditt rykte i en viss grupp förbättras mycket. Mycket tyder på att du får ökat ansvar inom en fritidsaktivitet. Du som är upptagen får en rolig vecka ihop med din älskling och ni upplever spännande saker tillsammans. Du som är singel flörtar på och kanske inleder du en romans. 

Försök att hålla dig lugn, även om du blir provocerad.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Kärlekshoroskop: Så blir din höst 2020

Horoskop: Så blir hösten 2020 för ditt stjärntecken

Så är du som person – enligt ditt stjärntecken