Hur blir vecka 42, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

Horoskop vecka 42 2021 – Så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 42, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret och ditt horoskop för veckan!
TV: Den här hunden ska du skaffa baserat på ditt stjärntecken
1:57

Efter reklamen: TV: Den här hunden ska du skaffa baserat på ditt stjärntecken

(1:57)

Slå på ljud

FRIDAs astrolog har studerat stjärnorna och astrot och vet nu hur din vecka kommer att bli. Så här kan du läsa veckans horoskop för ditt stjärntecken. Och här kan du läsa ännu mer om horoskop.

Veckohoroskop för vecka 42 2021

Väduren 21/3 – 20/4

Horoskop vecka 42 2021 för väduren

Just nu är det viktigt att inse hur mycket du faktiskt kan påverka din skolsituation. Sätt upp mindre delmål, jobba beslutsamt och sikta framåt. Du har inga speciella krav på dig när du är ledig utan gör sådant som faller dig in ihop med kompisarna. Så kvällarna och helgen blir mysiga och avkopplande. Kärleken verkar fin, inga orosmoln är på gång.

Ta tag i en strulig grej i stället för att mörka den.

Oxen 21/4 – 20/5

Horoskop vecka 42 2021 för oxen

Stjärnornas inflytande gör dig hungrig på att veta mera, så det är en perfekt tid att kasta dig över studierna. Tack vare en familjemedlem blir du peppad att ägna dig åt en gammal hobby igen. Du som har ett förhållande gör roliga saker ihop med din älskling. Den fria oxen märker att en vänskaplig relation håller på att utvecklas till sann kärlek.

Missa inte en fin chans – den kommer kanske inte tillbaka.

Tvillingarna 21/5 – 21/6

Horoskop vecka 42 2021 för tvillingarna

Planeternas gynnsamma läge gör att det passar bra att sätta i gång med något nytt i skolan. Du vinner på att vara ärlig i en familjefråga, även om det för stunden känns enklare att dra till med en vit lögn. Den upptagna tvillingen får en fin vecka ihop med sin älskling. Du som är singel upptäcker att du börjar tänka mer och mer på en speciell person.

Snälla ord från dig gör skillnad för en utsatt medmänniska.

Kräftan 22/6 – 22/7

Horoskop vecka 42 2021 för kräftan

Framsteg i skolan i ett annorlunda sammanhang gör dig intresserad och du börjar ägna dig ännu mer åt detta. Mycket tyder på att en person som du tidigare varit lite misstänksam mot, visar sig vara jättetrevlig. Sätt ribban högt i en fritidsaktivitet, så går det ännu bättre. Amors influenser ökar din charm och din kärleksvecka verkar blir spännande

Dina erfarenheter från i somras kan bli användbara nu.

Lejonet 23/7 – 22/8

Horoskop vecka 42 2021 för lejonet

Planeternas påverkan gör att du har lätt för att uttrycka dig muntligt och du imponerar i skolan när ni har viktiga diskussioner i olika ämnen. Du och en kompis hittar tillbaka till er gamla, fina vänskap om ni talar ut om en känslig sak. Det tycks ske något romantiskt som ökar kärleken i fasta relationer. Du som är singel kan bli stormförälskad.

Se dig själv som en vinnare – så klarar du det mesta.

Jungfrun 23/8 – 23/9

Horoskop vecka 42 2021 för jungfrun

Det verkar som om en inspirerande person i skolan väcker ditt intresse för en aktuell sak. Det gör att det känns ännu mera meningsfullt att plugga. Du och dina vänner lever i nuet och ni tar för er av allt som verkar roligt. Du har blandande känslor i en romantisk fråga, framåt helgen tycks du få ett efterlängtat besked som gör ditt val enkelt.

Ett omtänksamt tips kan ge dig en knuff i rätt riktning.

Vågen 24/9 – 23/10

Horoskop vecka 42 2021 för vågen

Det kan ske oväntade saker i plugget. Men bli inte stressad. Det tycks handla om bra saker som ökar trivseln. Helgen blir givande och du kombinerar nytta med nöje. Mycket tyder på att du hamnar i en situation där du visar att du är en pålitlig kompis. Den upptagna vågen är trygg i sin kärlek. Singeln är på flirtigt humör och då går ingen säker.

Ett oväntat meddelande kan bli början på något stort.

Skorpionen 24/10 – 22/11

Horoskop vecka 42 2021 för skorpionen

Någon i skolan som du inte känner väl, verkar vilja bli närmare bekant med dig. Så får du vänliga signaler, är dessa uppriktigt menade. Mycket tyder på att du och familjen gör något roligt ihop i helgen. För dig som är skorpion är det viktigt att kärleksrelationer är seriösa. Och om den du älskar tycker likadant, kommer det att funka jättebra.

Ge inte upp på målsnöret – du har segern inom räckhåll.

Skytten 23/11 – 21/12

Horoskop vecka 42 2021 för skytten

Veckan tycks inte bli så lugn som du trott. Och tur är väl det. För det händer roliga saker i skolan och på fritiden som ökar trivseln. En fin komplimang får dig att se med uppskattning på den du är. Ibland tycks du ställa för höga krav på dig själv när det handlar om romantik. Men det är ju inte bara du som har ansvar för att en kärlek ska funka.

Lös en konflikt i stället för att sopa den under mattan.

Stenbocken 22/12 – 20/1

Horoskop vecka 42 2021 för stenbocken

Det tycks bli en bra vecka i skolan, du kan se fram emot glada skratt och aktivt plugg. Till din glädje tycks du få ett avgörande genombrott i en fritidsaktivitet. En kompis visar sin vänskap till dig på ett trevligt sätt. En nyhet som kan påverka ditt kärleksliv gör dig pirrig. Kanske är det romantiska budskapet ännu mer positivt, än du anar?

Våga fråga – så får du kanske det svar du väntar på.

Vattumannen 21/1 – 19/2

Horoskop vecka 42 2021 för vattumannen

Mycket tyder på att det finns en stark målmedvetenhet i ditt tecken. Den är så kraftfull att du kan koncentrera dig på studierna, trots att du har pratglada klasskompisar runt dig. En kompis lockar dig ut ur din komfortzon och det kan förgylla din fritid. Ett oemotståndligt kärlekstecken gör att du känner dig säkrare och vågar satsa på allvar.

Ibland kan en välbehövlig urladdning rensa luften.

Fiskarna 20/2 –20/3

Horoskop vecka 42 2021 för fiskarna

Skolveckan verkar bli hyfsat lugn och du kan fördjupa dig i ett ämne som du tycker är jätteroligt. Om du försöker få någon i familjen att göra dig en tjänst, så lyckas du bäst om du lägger fram din önskan på ett respektfullt sätt. Kompromisser är viktigt när det handlar om kärlek. Men du ska förstås aldrig låta den du älskar, bestämma över dig.

Håll fast vid ett löfte – även om det känns betungande.

Läs mer om horoskop här!

TV: De här kändisarna är du mest lik – enligt ditt stjärntecken
1:56

Efter reklamen: TV: De här kändisarna är du mest lik – enligt ditt stjärntecken

(1:56)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Horoskop – Så blir höstlovet 2021 för ditt stjärntecken
Månadshoroskop – Så blir oktober 2021 för ditt stjärntecken
Vilken halloweenskurk är du – enligt ditt stjärntecken?