Horoskop vecka 42 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 42 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 42, 2020 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

Frida TV: Lär dig mer om horoskop här

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Det verkar som om du får stora möjligheter att göra intryck på andra i skolan. Om du satsar hårt, kommer du tack vare din förmåga och dina kunskaper att imponera på betydelsefulla personer. Veckan består förstås inte bara av pluggande. Du kan även se framemot roliga kvällar med kompisarna. Att ta egna initiativ skapar fler romantiska tillfällen.

En chansning då och då ger tillvaron fart och spänning.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Studierna kan ibland kännas som ett evighetsarbete som aldrig blir klart, hur mycket du än anstränger dig. Men ge inte upp. Skriv en lista och fokusera dig på en uppgift i taget, så märker du snart att arbetsbördan minskar. Att hänga med dina närmaste kompisar på fritiden, ger dig bästa avkopplingen. Amor ger kärleken en knuff i rätt riktning.

Det är helt ok att ge sig tid att utforska sina känslor.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Det mesta pekar på att det blir en bra vecka i skolan med lagom svåra uppgifter. Du utvecklas fint både i teoretiska och praktiska ämnen. Genom att utmana dig själv i en situation på fritiden, så känner du att du faktiskt gör något nytt och annorlunda som livar upp vardagen. Det verkar ligga romantik i luften och helgen kan bli mycket kärleksfull.

Låt ingen pressa dig att göra något du faktiskt inte vill.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Du tycks ha större möjligt än vanligt att påverka dina studier. Ta vara på chansen och gör något bra av det. Du kan känna dig hängig i början av veckan. En kompis ser till att du blir gladare. Hen kan alltid få dig att skratta och må bra, så vårda vänskapen mellan er. En flirt från förr verkar höra av sig. Du bestämmer om det blir en nytändning.

Säg i från om lata klasskompisar låter dig göra allt jobb.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Mycket tyder på att ett irritationsmoment i skolan, som du stört dig på länge, äntligen försvinner. Det känns tufft att vara ärlig mot en kompis, eftersom hen kan bli sårad. Å andra sidan kanske hen blir ännu mer besviken om det visar sig att du inte har varit uppriktig? Stjärnorna spår att du får efterlängtade nyheter som handlar om romantik.

Fixar du en utmaning nu – får du nytta av det längre fram.

 JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Planeternas påverkan ger dig ett positivt tänk och peppar dig att säga ja till en utmaning i skolan, som är tuff, men inte omöjlig. Fritiden bjuder på roligt häng med polarna och massor med familjemys. Gemensamma intressen gör underverk för fasta kärleksrelationer. Du som är singel vinner på att utöka ditt romantiska revir och kolla in nya snyggingar.

Stryk ett streck över gamla orättvisor och gå vidare.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Mycket tyder på att det ger pluspoäng att tänka nytt och påhittigt inför en uppgift i skolan. Det verkar som om någon i familjen väntar på en ursäkt från dig, men är det verkligen du som gjort fel? Försök att förklara hur du ser på saken. Romantiska relationer är verkligen din grej just nu och Amors påverkan skapar goda möjligheter för het kärlek.

Slösa inte kraft på sådant som du inte kan förändra.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Mycket tyder på att tempot ökar och att veckan bjuder på olika typer av utmaningar, i skolan och på fritiden. Så det gäller att ha koll på vad du förväntas göra och när du ska vara klar med dina uppgifter och sysslor. Planer som verkade vara ogenomförbara, tycks ändå kunna förverkligas till din glädje.Vänliga ord och handlingar ökar kärlekslyckan.

Ta fasta på positiva tankar som gör dig på gott humör.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Om du lägger in en högre växel i skolan i början av veckan, kan du ta det lite lugnare när helgen närmar sig. En kompis du bara träffar då och då, är väldigt rolig att umgås med. Varför inte hänga med hen oftare? Det är bra att ta sig tid att fundera över romantiska frågor ibland. Som till exempel hur mycket tid kärleken får ta av ens övriga tillvaro?

Var försiktig i kärlek, annars kan du såra någon omedvetet.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Det tycks bli en givande vecka i skolan. Du lyckas extra bra i ett ämne, som annars är svårt. Även om du vill visa dig duktig i en fritidsgrej, så tänk realistiskt och lova inte mer än du vet att du klarar. Tack vare alla vänner har du alltid någon att vara med, oavsett vad du vill göra. Romantiken spirar och eventuella rivaler har ingen chans.

Förändra gamla vardagsmönster som hejdar din utveckling.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Mycket tyder på att du hamnar i en situation i skolan där hjärnan säger en sak och hjärtat något annat. Försök att hitta en medelväg. Lyssnar du inte alls på ditt hjärtas röst, kommer du kanske alltid att grubbla över om du missade något. Hör av dig till en kompis du inte träffat på länge. Hen blir jätteglad. Kärleken gör dig på gott humör.

Prata ut om sånt som stressar dig – så känns allt bättre.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Du tycks kunna se fram emot fantasifulla och annorlunda dagar då du lyckas med det mesta du tar dig för, både i skolan och hemma. Om du försvarar en kompis som blir retad av någon annan, så kommer du dels att få massor av uppskattning och dels må väldigt bra efteråt. Fasta kärleksrelationer ger god energi. Fria fiskar får en kick av att flörta.

Vidga dina horisonter genom möten med nyfikna personer.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Kärlekshoroskop: Så blir din höst 2020

Horoskop: Så blir hösten 2020 för ditt stjärntecken

Så är du som person – enligt ditt stjärntecken