Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 42 2019 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir den nya veckan för dig? FRIDAs astrolog har svaret!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Planeternas påverkan gör dig energisk och frågvis. Tack vare din framåtanda hamnar du ofta i rampljuset både i skolan och på fritiden – och du trivs som fisken i vattnet. Kärlekslivet tycks inte heller bli så dumt. Singeln får kontakt med en person som inte lagt märke till dig tidigare. Du som är upptagen hittar nya, fina sidor hos din älskling.

Var hoppfull – snart får du en efterlängtad belöning

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Det verkar som om du lär känna en betydelsefull person i skolan och det ger dig fördelar. När det handlar om viktiga beslut som kan påverka framtiden, är det bäst att diskutera för- och nackdelar med erfarna personer. Du och en kompis gör något roligt ihop som stärker er vänskap. Mycket tyder på att du får ett efterlängtat svar på en kärleksfråga.

Vardagen får ett lyft tack vare en dramatisk händelse.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Mycket tyder på att du får ökat ansvar för något i skolan. Och det är inget att bli nervös över, du kommer att leva upp till förväntningarna som ställs på dig. Ett oväntat möte kan leda till att du får en ny kompis. Det verkar som om du får tillbaka något du trodde var borta för alltid. Din kärleksvecka tycks bli lyckad och det mesta går din väg.

Var tolerant och dra inte förhastade slutsatser om andra.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Det verkar som om skolan inte känns lika jäktig som tidigare och du har läget under kontroll. Du har roligt med dina vänner och du klickar extra bra med en speciell kompis, eftersom ni tar fram varandras bästa sidor. Kärleken blir mysig, även om allt kanske inte blir som du tänkt dig. Ta dagen som den kommer och var öppen för romantiska infall.

Du kommer långt på att vara tålmodig och diplomatisk.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Du tycks ha höga krav på dig själv i skolan. Och det är bra, men jobba inte så mycket så att du missar allt roligt som händer i plugget. Stjärnorna får dig på gott humör och din charm gör dig populär bland kompisarna. I kärleksfrågor låter du ofta andra komma i första hand, men nu är det dags att tänka på dig själv och vara tydlig med vad du vill.

Slösa inte tid på att grubbla över det du inte kan påverka.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Det tycks bli en intressant vecka i skolan eftersom ni pratar om viktiga frågor som handlar om framtiden. På fritiden umgås du helst med kompisar som, precis som du, gärna hjälper de som har det svårt. Stjärnorna spår att kärlekslivet blir givande, speciellt om du själv vågar ta egna initiativ för att få kontakt eller för att utveckla relationen.

Ibland är det bäst att låta förnuftet styra över känslorna.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Stjärnorna gynnar dig när det handlar om kunskap och studier. Det verkar också som om du får ett imponerande uppdrag i skolan som du ska vara stolt över. Kompisarna är viktiga för dig, deras vänskap får dig att må bra. Det ligger romantik i luften. Heta känslor virvlar runt inom dig, men det är inte helt lätt att se klart på vissa kärleksfrågor.

Tidigare erfarenheter hjälper dig att lösa ett problem.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Det tycks vara mycket på gång i skolan, men du klarar allt med glans om du gör en realistisk planering i början av veckan. Bästa sättet att varva ner efter en hektisk skoldag är att träffa nära vänner under lugna former. Ditt kärleksliv verkar vara i balans. Du som är upptagen är lycklig med din älskling. Singeln kan se fram emot en förälskelse. 

Tänk dig för innan du kritiserar känsliga personer.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Ett samtal med en engagerad person i plugget motiverar dig att lägga ännu mer tid på skolan. Någon tycks försöka strula till det mellan dig och en polare. Men oroa dig inte – er vänskap överlever. Planeternas position ställer sig positiva till uppriktiga känslor, som går på djupet och både fria och upptagna skyttar tar kärleken på största allvar.

Du får en jättebra chans att påverka en viktig fråga.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Även om dina tankar skiljer sig från andras, så stå på dig i plugget och lägg fram dina idéer och åsikter. Planeternas position gör dig noggrann med detaljer och det har du nytta av både i skolan och hemma. Du och en kompis blir ännu tajtare, eftersom ni skrattar åt samma saker. Kärleken ger dig kraft och du behöver inte oroa dig över rivaler.

Med gott humör så klarar du alla utmaningar du möter.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Något du lärt dig tidigare och ansett som onödigt vetande, får du plötsligt användning för i skolan. Det händer något som får dig och en kompis att förstå att er vänskap är stark och väl värd att satsa på. Kärleken är viktig, samtidigt kretsar inte hela din tillvaro kring romantiska relationer. Du har mycket annat på gång som smäller lika högt.

Avslöja inga hemlisar för personer du inte känner så väl.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Det dyker upp jättebra tillfällen i skolan om du vill utvecklas ännu mer i ditt favoritämne. Mycket tyder på att du och en kompis inte träffas så mycket som tidigare. Hör av dig. Hen längtar efter dig, men vågar kanske inte kontakta dig. Kärleken lyser upp höstmörkret för både upptagna och singlar. I helgen tycks det hända något extra romantiskt. 

Vissa saker måste ta tid, så du behöver inte stressa jämt.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Kärlekshoroskop: Så blir din höst 2019

Kändisarna du passar bäst ihop med – utifrån ditt stjärntecken

Det borde du klä ut dig till på Halloween – enligt ditt stjärntecken