Horoskop vecka 41 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 41 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 41, 2020 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

Frida TV: Lär dig mer om horoskop här

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Du tycks ha en intensiv vecka framför dig, inte minst i skolan. Bästa tipset för att lyckas bra är god planering och att arbeta målmedvetet hela tiden, i stället för att hetsa i sista minuten. Ett förtroendeingivande samtal löser en strulig situation på fritiden. I helgen verkar du vara extra utåtriktad. Du får framgång både i kärlek och vänskap.

Visa en kompis att du bryr dig – det kan göra skillnad.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Stjärnorna spår att det blir händelserika dagar i skolan. Det drar ihop sig till ett avgörande – kanske handlar det om att sätta upp nya mål eller att göra ett studieval. En vän till dig tycks vara osams med några andra av dina kompisar. Men eftersom du gillar den här personen, ska du förstås umgås med hen ändå. Kärleken ger dig härlig energi.

Att ha goda ambitioner är första steget till framgång.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Det verkar som om du får ett spännande uppdrag i skolan. Tacka ja, du klarar allt med glans, även om det känns som en jobbig utmaning nu. Du kan, helt utan avsikt, dras in i en konflikt mellan några vänner. Den bästa utvägen för dig är att vara uppriktig och att försöka vara opartisk. Amors påverkan gör kärlekslivet lättsamt och problemfritt.

Små förändringar ger stora förbättringar ganska snabbt.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Det kan cirkulera rykten på skolan som inte känns okej. Det bästa du kan göra är att kolla om det som sägs är sant. Troligen handlar det om ett missförstånd som har förstorats upp. Ett gemensamt fritidsintresse gör vänskapen mellan dig och en kompis tajtare. Kräftan är av naturen känslosam och romantisk. Så följ din intuition i en kärleksfråga.

Överraskande och roliga nyheter får dig att tänka om.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Planeternas position tyder på att veckan blir lyckad. Du har massor av framåtanda och ett smart tänk i skolan. Din energi spiller också över på fritiden som blir omväxlande och rolig. Din umgängeskrets är stor. Men nu känns det bäst att träffa de kompisar som du har starka band till. Ett sansad pratstund är lösningen på ett romantiskt dilemma.

Ta upp kampen om det dyker upp en oschysst konkurrent.

 JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Är syftet med dina studier tydligt och du vet vart du är på väg i skolan, blir det enklare att acceptera även tråkiga uppgifter. En populär person som inte lagt märke till dig tidigare, visar plötsligt att hen gärna vill hänga med dig. En ny hobby piggar upp fritiden. Om alla tecken stämmer blir veckan romantisk. Inga moln på din kärlekshimmel.

Var generös med komplimanger och uppmuntrande ord.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Stjärnorna avslöjar att det finns lek och glädje i vågens tecken just nu. Skolan känns inte speciellt krävande, tvärtom gillar du studierna och du trivs jättebra ihop med klasskompisarna. Mycket tyder på att din familj överraskar dig på ett trevligt sätt. Din lättsamma attityd gör dig flörtig och romantisk. Och det är många som attraheras av dig. 

Du kan uppnå det du vill – men vägen dit är inte spikrak.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Det tycks bli en lugn och intressant vecka i skolan. Du uppmuntras att vara nyfiken och du får ägna dig åt det som är viktigt, utan att stressa. På din lediga tid verkar det bli mycket kompishäng. Du tycks ha nått den punkt då det är läge fundera över kärleken. Försök att hitta en kompromiss för hur du känner nu och hur du vill ha det i framtiden.

Din starka vilja tar dig över ett hinder snabbt och lätt.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Det verkar som om vissa av dina kunskaper du inte använder så ofta, äntligen är efterfrågade i skolan och din status hos lärarna ökar. Ett meddelande som handlar om vänskap får dig att slappna av och fritiden blir trevlig och sorglös. Du som är upptagen, märker att din partner gör allt för dig. Du som är fri upptäcker att din crush flirtar med dig.

Är du lycklig så visa det – då blir andra också glada.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Du tycks veta vad du vill i skolan och hur du ska lägga upp studierna. Räkna med att lärarna blir impade. Det verkar ha varit lite gnälligt hemma senaste tiden. Går alla inblandade med på att mötas på halva vägen, blir det lugnare. En kväll med kompisarna blir rolig. Amor tipsar dig att vara spontan och att improvisera i en romantisk situation.

Tack vare din drivkraft kan du åstadkomma storverk.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Det tycks inträffa något i skolan som ökar förståelsen mellan dig och en lärare, det ger studierna en kick. Mycket tyder på att du drivs av viljan att bidra till en bättre värld. Ge inte upp om andra är pessimistiska. Om du börjar i det lilla, kan du på sikt uträtta betydande saker. Fasta relationer är stabila. En flört kan övergå i en romans.

Släpp inte taget om en jobbig kompis – hen behöver dig.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Den här veckan tycks bli lugn och harmonisk i skolan. Du tycks få en hel del nyttigt uträttat utan störande inslag. Du är en person som sällan säger nej till kompisarna, men alla har ett behov av att vara för sig själv då och då. Känn dig inte tvingad att umgås när du vill vara i fred. Kärleksinviter från oväntat håll gör dig på romantiskt humör.

Planera gärna framåt – men glöm inte att njuta av nuet.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Kärlekshoroskop: Så blir din höst 2020

Horoskop: Så blir hösten 2020 för ditt stjärntecken

Så är du som person – enligt ditt stjärntecken