Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 41 2019 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir den nya veckan för dig? FRIDAs astrolog har svaret!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Det verkar som om en bra sak i skolan, som du trodde var ouppnåelig, plötsligt är inom räckhåll för dig. En oväntad komplimang från en ganska kritisk person, stärker självförtroendet. Ditt kärleksliv tycks bli behagligt. Du som är upptagen har en mysig älskling som gör dig lycklig. Du som är fri är på flirtigt humör och vågar ta egna initiativ.

Strunta i orättvis kritik – det handlar bara om avundsjuka.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Det är en bra period för planering i skolan. Men ta inte på dig för många uppgifter i plugget, tänk realistiskt så att du hinner med allt du måste göra. Chansen är stor att det händer oväntade och trevliga saker i helgen. Stjärnorna spår romantik på hög nivå. Du som är singel har många beundrare. Du som är upptagen har en vän som älskar bara dig.

Nya möjligheter dyker upp om du gläntar på rätt dörr.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Inspirerande personer i skola får dig att utvecklas, att testa dina gränser och att våga göra sådant som tidigare har varit jobbigt. Mycket tyder på att det blir kompishäng på fritiden och kanske en rolig fest i helgen. När det gäller kärleken är ett visst mått av frihet viktigt för dig. Du vill ju inte att ha en klängig partner eller crush.

Siktar du rätt kan du räkna med ett lyckat genombrott.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Det tycks bli en ganska stressig period i skolan och det finns inga genvägar att använda sig av, det är bara att bita ihop och jobba på. Men gör du ditt bästa kommer det att gå jättebra. Du har känsla för färg och form och det är en perfekt tid att skapa en mysig miljö hemma. Förståelse och ett öppet sinne är a och o för att få framgång i kärlek.

Följ din övertygelse och gör inte något som känns fel.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Även om det kan bli jobbigt i skolan, ska du förstås inte ge upp. Och när det känns som svårast, dyker det upp en hjälpande hand. Helgen tycks bjuda på en rolig överraskning. Luften fylls av romantiska vibbar, men du leker inte med andras känslor. Singeln flirtar bara med den du är intresserad av. Och du som har en relation är trogen din älskling.

Vårda dina vänskapsband och träffa dina kompisar ofta.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Stjärnorna spår att det går bra för dig i skolan. Du förbättrar dina resultat hela tiden om du satsar seriöst. Eftersom du är en klok person inser du att dina kompisar är viktiga. Kanske är det därför du har många, lojala polare. Amor ger veckan en romantisk karaktär. Ditt hjärta leder hjälper dig att hitta rätt svar om du får en fråga om kärlek.

En omtyckt person söker kontakt och vill bli din kompis.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Håller du dig framme i skolan, kan du tack vare dina intressen, få möjlighet att pröva på lite annorlunda saker. Fritiden blir aktiv, men dra ner på tempot i mitten av veckan om du känner dig trött. Du måste ju vara pigg till helgen, får du händer det roliga saker. Du som är singel har chans att bli förälskad. Amor ger fasta relationer extra glöd.

Oväntade händelser sätter extra krydda på tillvaron.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Planeternas position gör dig skärpt och eftersom du känner för att borra djupare i en speciell uppgift, kan du räkna med en lyckad skolvecka. På fritiden är det viktigt att du är ärlig mot dig själv och inte bara gör saker för polarnas skull. Om du haft romantiska tvivel tidigare, så tycks du komma till rätta med detta och kärleken känns enklare.

Du verkar kunna förverkliga ett av dina drömprojekt.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Skolarbetet känns inte så krävande och du verkar få tid över att ägna dig åt ett av dina favoritämnen i plugget. En tanke som gäller din fritid, som du tidigare dissat, dyker upp igen. Kanske var idén inte så dum ändå. Det händer något som påverkar din syn på romantiken på ett bra sätt. Självkänslan växer och du har en klok attityd till kärleken.

Var cool – du slösar bara tid och energi på att bråka.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Du verkar ligga bra till i plugget och du känner att du har rätt balans mellan skolarbetet och fritiden. Om det drar ihop sig till en uppgörelse när det gäller en kompisgrej, så låt din magkänsla leda dig rätt. Mycket tyder på att du testar något som kan bli en rolig hobby. Amor bjuder dig som är stenbock på en fin mix av romantik och trygghet.

Nu kan du njuta av livet utan att ha dåligt samvete.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Oroa dig inte för en förändring i skolan, det är början till något bra för dig. Tack vare en fin polare kan du se fram emot en jättetrevlig kväll. För att orka allt du vill göra, behöver du mycket sömn. Du som är upptagen vill helst mysa med din älskling. Vilken tur att din partner känner som du. Singeln har chans att sin crush på en fest. 

Andra ser att du har det som krävs för att bli en vinnare.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Nu är det läge att visa dina starka sidor för lärare och klasskompisar. Men det gäller att du tar för dig och att du tror på dig själv. En ny bekant visar sig vara jättetrevlig och ni kan bli goda vänner. Ditt kärleksliv präglas av tolerans. Du som är upptagen kommer närmare din vän, singeln får en mer fördomsfri attityd mot vissa av beundrarna.

Att glädja sig även över små saker ökar din lyckokänsla.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Kärlekshoroskop: Så blir din höst 2019

Horoskop: Så blir din höst 2019

Det borde du klä ut dig till på Halloween – enligt ditt stjärntecken