Hur blir vecka 40, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

Horoskop vecka 40 2021 – Så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 40, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret och ditt horoskop för veckan!
De här kändisarna är du mest lik – enligt ditt stjärntecken
1:56

Efter reklamen: De här kändisarna är du mest lik – enligt ditt stjärntecken

(1:56)

Slå på ljud

FRIDAs astrolog har studerat stjärnorna och astrot och vet nu hur din vecka kommer att bli. Så här kan du läsa veckans horoskop för ditt stjärntecken. Och här kan du läsa ännu mer om horoskop.

Veckohoroskop för vecka 40 2021

Väduren 21/3 – 20/4

Horoskop vecka 15 2021 för väduren

Planeternas påverkan stärker din känsla för rättvisa och du jobbar för att ingen klasskompis ska känna sig utsatt. Fortsätt så. Du kan göra skillnad och andra lyssnar på dig. Om du planerar i förväg, blir helgen extra trevlig. Det finns mycket romantik i ditt tecken. Och det tycks inträffa något oväntat som ger kärlekslivet underbar energi.

Ett seriöst intresse ger dig svar på en viktig fråga.

Oxen 21/4 – 20/5

Horoskop vecka 40 2021 för oxen

Stjärnorna spår att du får flyt i skolan och du trivs bra med såväl klasskompisarna som lärarna. Din vänliga och toleranta hållning skapar god stämning och trivsel omkring dig. Det händer mycket nu och du vill vara med på allt. Fast dygnet har bara 24 timmar och du kan behöva prioritera det som verkar roligast. Dina kärleksplaner tycks gå i lås.

Det är i det lilla som de stora förändringarna börjar.

Tvillingarna 21/5 – 21/6

Horoskop vecka 40 2021 för tvillingarna

Mycket tyder på att du får ett trevligt besked i skolan som gör dig glad, men också en aning förvånad. Det är dags att göra någon en gentjänst. En viss person har hjälpt dig mycket. Nu får du chansen att betala tillbaka lite av hens snällhet. Amor bjuder på en hel del romantik och ger dig också det rätta modet att ta upp en känslig kärleksfråga.

Uthållighet hjälper dig att lösa en invecklad uppgift.

Kräftan 22/6 – 22/7

Horoskop vecka 40 2021 för kräftan

Många tecken pekar på att det blir en bra och engagerande vecka där du lär dig nya saker som gynnar studierna. På fritiden släpper du loss och hittar på roliga saker ihop med kompisarna och familjen. Tack vare din humor och glada attityd muntrar du upp en släkting som känner sig lite ensam och nere. Du får tur i kärlek när du tar egna initiativ.

En överraskning sätter guldkant på den grå vardagen.

Lejonet 23/7 – 22/8

Horoskop vecka 40 2021 för lejonet

Det verkar som om studierna tar en ny riktning som du uppfattar som omväxlande och rolig. Mycket tyder på att din tolerans och öppna sinne ökar ditt kontaktnät på ett spännande sätt. Du säger också i från på skarpen, om andra i din närhet är fördomsfulla. Starka krafter tycks påverka känslolivet på ett sätt som får dig att känna dig härligt kär.

Vänta inte med en uppgift - du får cred om du gör den nu

Jungfrun 23/8 – 23/9

Horoskop vecka 40 2021 för jungfrun

Tillvaron ser ljus ut. I skolan övervinner du ett hinder och nu kan du satsa seriöst på ett viktigt ämne. På fritiden tycks du få bonuspoäng när du håller ett löfte. Lyssna med inlevelse om en kompis lättar sitt hjärta. Planeternas påverkan verkar utrusta dig med en cool, men samtidigt ärlig syn på kärleken. Det ger dig medvind på romantikens hav.

Du är en unik person - så var inte avundsjuk på andra.

Vågen 24/9 – 23/10

Horoskop vecka 40 2021 för vågen

Stjärnornas ger ett övertag åt dig som beslutsamt kastar dig över givande och annorlunda utmaningar och lärdomar i skolan. En kompis som vibbat lite egendomligt ett tag, blir sitt gamla jag och ni umgås som förr igen. Mycket tyder på att ditt känsloliv är välbalanserat. Amor suddar ut negativa laddningar som kan skapa missnöje och kärleksstrul.

Pigga upp dig med roliga saker om du känner dig trött.

Skorpionen 24/10 – 22/11

Horoskop vecka 40 2021 för skorpionen

Fräscha vindar i skolan verkar ge dig förnyad lust och energi att plugga. Dina sociala kontakter står i fokus och umgänget med kompisarna och familjen ger dig trygghet och glädje. Planeternas fördelaktiga position stärker ditt romantiska självförtroende. Och det gör mycket för kärlekslivet. Att tro på sig själv är delvis nyckeln till framgång.

Du kan alltid göra nya försök - glöm obetydliga motgångar.

Skytten 23/11 – 21/12

Horoskop vecka 40 2021 för skytten

Det verkar bli en mycket trevlig och utåtriktad vecka, både i skolan och när du är ledig. Du kanske inte hinner med allt du skulle göra, men du har roligt och det är ju huvudsaken. Stjärnornas tipsar dig att avvakta i romantiska frågor om du inte är säker på vad du vill. Vänta tills du är redo. Var sak har sin tid - även när det handlar om kärlek.

Håll fast vid dina principer även om andra ger upp.

Stenbocken 22/12 – 20/1

Horoskop vecka 40 2021 för stenbocken

Veckan tycks passa utmärkt för att sätta i gång med något i skolan som du avvaktat med. Nu har du den rätta viljan för att lyckas bra. En kompis berättar något som ökar din förståelse för hen. Känslomässigt trassel kan göra dig besviken eftersom kärleken kanske inte utvecklas som du tänkt dig. Men Amor har inte övergivit dig, så tappa inte sugen.

En rival gör en helomvändning och ställer sig på din sida.

Vattumannen 21/1 – 19/2

Horoskop vecka 40 2021 för vattumannen

Planeternas position ger dig modet att göra saker på ditt eget sätt i skolan och du prövar nya vägar på fritiden. Mycket tyder på att din självständiga stil blir ett lyckokast. Det verkar som om du och kompisarna gör en väldigt trevlig grej tillsammans i helgen. Stjärnorna spår att en lyckad omställning i ett romantisk ärende passar dig utmärkt.

Ha tålamod i en familjefråga. Din tid kommer snart.

Fiskarna 20/2 –20/3

Horoskop vecka 40 2021 för fiskarna

Planeternas påverkan får dig att se livet från den ljusa sidan. Du trivs bra i plugget och din optimism blir en igångsättare i en viktig situation på fritiden. Om allt går som planerat blir helgen festlig. Även kärlekslivet tycks bli avslappnat. Du slösar inte energi på sådant du inte kan påverka utan gillar läget och gör det bästa av situationen.

Välförtjänt beröm ger dig nytt driv i ett aktuellt ämne.

Läs mer om horoskop här!

Relaterade artiklar
Månadshoroskop – Så blir oktober 2021 för ditt stjärntecken
Då ska ni göra slut – enligt astrologin
Horoskop: Så blir hösten 2021 för ditt stjärntecken