Horoskop vecka 40 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 40 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 40, 2020 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

Frida TV: Lär dig mer om horoskop här

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Stjärnorna ger dig en användbar energikick. Utnyttjar du din kapacitet på rätt sätt, får du mycket uträttat i skolan. En kompis som gjorde dig besviken för en tid sedan, vill gottgöra vad hen gjorde eller sade. Och visst är hen värd en ny chans? Amor tycks vara generös mot dig som är vädur och dina romantiska förhoppningar stiger som en raket.

Var öppen för att utmana dig själv på ett nytt sätt.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Roliga lektioner och engagerade lärare gör dig ännu mer motiverad och du har medgång i skolan. Det är lätt att bli irriterad på andra som inte tänker eller uppför sig som du. Men försök att behärska dig. Du vinner på att uppträda lugnt och stämningen blir trevligare. Du tycks få veta något som känns smickrande och som skapar romantiska vibbar.

Tänk inte bara på ytan utan se också till inre egenskaper.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Att koncentrera sig på det du gör är nyckeln till framgång, i skolan och på fritiden. Tränar du eller har en hobby, är det extra viktigt att hålla fokus. Hör av dig till en vän du inte haft kontakt med på senaste tiden. Ett livstecken från dig blir mycket uppskattat. Singeln kan frestas av en förälskelse. Kärleken värmer skönt i fasta relationer.

Släpp gamla misstag och anklaga inte dig själv längre.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Det verkar som det sker goda förändringar i skolan som underlättar studierna för din del och som dessutom gör undervisningen roligare. Du tycks träffa dina kompisar lite mer än vanligt och ni trivs så bra ihop. Uppmärksamhet från en snygging gör dig glad och du känner dig lite intresserad. Men innerst inne klappar ditt hjärta för någon annan.

Mörka inte en viktig sak – sanningen kommer alltid fram.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Det verkar som om det är mycket på gång i skolan. Stjärnorna spår att det går utmärkt om du planerar allt du ska göra redan i början av veckan. Du har uppdrag hemma som kan ge cred, samtidigt vill du hänga med kompisarna. Försök att hitta en bra kompromiss. Helgen verkar bli jätterolig. En het flört gör dig på gott humör och stärker självkänslan.

Du har vind i seglen och kammar hem flera fina segrar.

 JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Mycket tyder på att du får beröm i skolan. Slicka i dig allt bra du får höra. Det är uppriktigt menat och du är värd det. Det verkar som om du och en kompis väljer att kämpa för en viktig sak, i stället för att bara följa med strömmen. Du tycks komma till insikt i en romantisk fråga. Detta gör dig lättad och muntrar dessutom upp ditt kärleksliv.

Med envishet och äkta engagemang kan du göra skillnad.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Veckan tycks bli givande. Du känner dig effektiv både i skolan och när du är ledig. Dina pågående fritidsprojekt piggar upp. Om du hamnar i en konflikt och måste ta ställning, så följ din magkänsla i stället för att lyda andra, vars åsikter inte är helt ok. Kärlekslivet verkar bli fint. Ju fler egna initiativ du tar, desto mer romantik blir det.

Låt din nyfikenhet leda dig in på inspirerande vägar.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Stjärnorna tipsar dig att vara tillmötesgående till något i skolan som ger dig omväxling. Snart märker du att detta inverkar positivt på dina studier. Var inte rädd för att söka upp en person som du har varit lite på kant med. Det räcker troligen med att du hör av dig, för att det ska bli bra mellan er igen. De romantiska utsikterna ser goda ut.

Kliv fram i rampljuset när du får beröm för en bra insats.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Backa inte om du får en möjlighet att visa vad du kan i ett viktigt sammanhang i skolan. Du har precis det som behövs för att klara av en sådan situation. Du kan bli besviken när någon inte vill ta emot den hjälp du erbjuder. Kanske är det lika bra att låta hen vara ifred. Kärleken verkar gå som på räls och du ser till att du har koll på läget.

Tålamod är ett måste om du vill genomföra dina planer.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Ditt fokus ligger mycket på skolan. Och det är jättebra, eftersom du tack vare din envisa läggning klarar av något som varit för svårt tidigare. Planeternas position tyder på att du är missnöjd över att en kompis hör av sig för sällan. Kanske känner hen likadant? Ta kontakt och rensa luften mellan er. Amor tycks skänka glans åt ditt kärleksliv.

Du har goda idéer – och fina vänner som uppmuntrar dig.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Stjärnornas position gör dig företagsam. Passa därför på att slutföra en sak i skolan som inte kan skjutas upp. Ta itu med detta i början av veckan, så känns det mycket bättre när det är avklarat. Du och dina kompisar är på samma våglängd. Någon i familjen hittar på en rolig grej som sätter fart på helgen. En romantisk händelse väcker din kärlek.

Acceptera dig själv som du är – så gör andra likadant.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Ibland kan din impulsivitet få oönskade följder. Därför ska du tänka till och undvika att dras in i ett maktspel i skolan, som inte har med dig att göra. Du känner förväntan inför en speciell grej i helgen – och du blir inte besviken. Din partner eller nya crush är väldigt uppmärksam. Tacka och ta emot. Hen är ärlig och har ingen hemlig agenda.

Allt går vägen om du står med bägge fötterna på jorden.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Kärlekshoroskop: Så blir din höst 2020

Horoskop: Så blir hösten 2020 för ditt stjärntecken

Så är du som person – enligt ditt stjärntecken