Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 40 2019 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir den nya veckan för dig? FRIDAs astrolog har svaret!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Stjärnorna gynnar vädurar som är ambitiösa i skolan, så satsa på att göra ditt bästa. Det verkar som att du äntligen får testa något i plugget som du länge drömt om. Amor spelar en viktig roll i ditt liv. Du som är singel flirtar gärna och du som är upptagen kommer närmare din älskling. Mycket tyder på att du måste ta ett romantiskt beslut i helgen.

Säg ifrån om andra lastar över sina uppgifter på dig.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

En nyhet i skolan ökar din lust att lära dig mer i ett ämne som du tidigare inte gillat så mycket. Fritiden blir kul, dels har du många vänner, dels hittar du på roliga saker att göra, även när du är ensam. När det gäller kärlek är det viktigt du och din crush är ärliga och öppna. Annars kan svartsjuka strula till det.

Tacka ja till svåra uppgifter – du klarar mer än du tror. 

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Trivselfaktorn i skolan är hög, du gillar att ha många bollar i luften och tar även på dig uppdrag som inte har med själva skolarbetet att göra. Planering är dock a och o om du ska hinna med allt. Du får chansen att göra något bra för miljön. Oroa dig inte över ett romantiskt problem, låt hjärtat leda dig, så hittar du rätt i kärlekens labyrinter.

En kompis behöver ditt stöd, men vågar inte be om det.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Du tycks få mycket gjort i plugget och dina lärare är nöjda med dina resultat. På fritiden blir det mycket värme och skratt ihop med polarna. En rolig kulturkrock kan ge dig en ny kompis. Det verkar som om du går in i en romantisk fas. Du som är upptagen älskar att gosa med din partner. Singeln kan få uppleva att en flirt övergår i en het affär.

Ett problem blir enkelt att lösa om du lättar ditt hjärta

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Skolveckan tycks bli händelserik. En viss person i skolan kan bli betydelsefull för dig. Om du får ett erbjudande som gäller något roligt på fritiden, så säg ja snabbt. Annars kanske förslaget går till någon annan. Planeternas position ger dig en seriös attityd till kärlek. Den upptagnas känslor fördjupas. Singeln känner sig redo för en relation.

Du är perfekt som du är – låtsas inte vara någon annan.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Du har mycket att göra i plugget, kör hårt redan i början av veckan och skjut inte upp arbetet. Du får nytta av dina kreativa talanger på fritiden, så var inte blyg utan släpp fram din fantasi. Av en slump återförenas du med en bra kompis från förr. Ditt kärleksliv går in i trevlig och lugn fas och det är lättare för dig att ha koll på romantiken.

Med hjälp av smarta avtal kan du driva igenom din vilja. 

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Ibland kan det vara svårt att veta hur man ska göra för att uppnå sina mål i skolan. Då är det klokt att prata med en vettig vuxen som kan vägleda dig. En ny grej på fritiden verkar bli ett givande tidsfördriv, som tar fram oanade styrkor hos dig. Stjärnorna ökar din romantiska dragningskraft. Både fria och upptagna vågar tycks få framgång i kärlek.

Kämpa vidare – du får det du vill snabbare än väntat.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Du får goda nyheter i skolan som ökar din ambition. Rättvisa är viktig för dig och du blir upprörd när andra behandlas oschysst. Nu verkar som om du får en chans att hjälpa folk som har det svårt. Kärleken väcker frågor hos dig. Singeln vill ha en romans, men är rädd för att bli bunden. Du som är upptagen funderar över hur en relation ska vara. 

Låt ingenting komma emellan dig och dina bästa vänner.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Gör din stämma hörd i klassrummet. Att diskutera och lägga fram egna idéer imponerar på lärarna. Du umgås med många olika typer av vänner och har alltid någon att vara med som matchar dina intressen. Amor förstärker dina romantiska syften, men kan också göra dig lite till en dagdrömmare. Försök att hitta en balans mellan fantasi och verklighet.

Stresstoppar gör dig mindre effektiv –håll en jämn takt.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Planeternas position stimulerar din lust att plugga. Så även om andra är trötta i skolan, ska du gå din egen väg och satsa hårt. En oväntad inbjudan till en fest gör dig glad och stärker självkänslan. Om du ställs inför ett romantiskt val, så ge dig själv betänketid. Om du känner dig jäktad att ta ett beslut, så är risken stor att du väljer fel.

För att hitta den rätta vägen för dig krävs mod och vilja.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Det verkar bli en omväxlande och rolig period. Både i skolan och på fritiden går tiden fort. Kanske beror detta till en viss del på att du har lätt för att lära dig nya saker. Ett oväntat besök kan leda till en festlig kväll. Amor ger stadga åt kärlekslivet. Dina känslor tycks vara stabila och du känner dig trygg med de romantiska beslut du tar.

 Häng med optimistiska personer som gillar att ha kul.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

En ny lärare verkar lite speciell. Men ge hen en ärlig chans, det vinner du på i längden. På fritiden är du på gott humör tack vare att du gör roliga saker ihop med dina kompisar. Och du! Berätta för dina polare hur mycket de betyder för dig. När det gäller kärlek är ömsesidig förståelse och respekt superviktigt både för fria och upptagna fiskar.

Lyssna till ditt samvete och stå upp för de som är svaga.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Kärlekshoroskop: Så blir din höst 2019

Horoskop: Så blir din höst 2019

Det borde du klä ut dig till på Halloween – enligt ditt stjärntecken