Horoskop vecka 4 2021 – Så blir veckan för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 4 2021 – Så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 4, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
Så är du som person – enligt ditt stjärntecken
Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Du är extra duktig i allt som har med kommunikation att göra i skolan, både tal och skrift. Utnyttja detta, så kommer du långt. Äntligen tycks du få den plats i en fritidsaktivitet som du strävat efter. Romantiska framgångar är på gång om du ser sakligt på kärleken och inte försöker ändra på din flirt eller partner. Acceptera personen som hen är.

Det är av misstagen man lär sig och minns viktiga saker.

OXEN 21/4 – 20/5

Något du oroat dig för, ett prov eller föredrag, går bra om du är förberedd. Det inträffar något mysigt som ger din vardag variation och trivselkänsla. Kompisarna betyder mycket för dig. Så även om du är jättekär i din partner, är det helt ok att inte hänga med hen hela tiden. Singeln kollar gärna in godingar, men njuter samtidigt av friheten.

Att vara schysst får både dig och andra att må bra.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Skolan är inte det som engagerar dig mest nu, men du har tillräckligt med kraft för att leva upp till alla krav. Det du brinner för är dina sociala kontakter, både vänskapliga och romantiska. Du träffar dina kompisar ofta och mycket tyder på att du lär känna nya vänner. En vacker kärleksupplevelse gör både fria och upptagna på romantiskt humör.

Visa lite extra omtanke till en kompis som verkar nedstämd.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

En rolig grej i skolan gör dig glad och betyder dessutom mycket för dina studier. Du och en person som du inte umgåtts så mycket med, upptäcker varandra på allvar och ni har kul ihop. Singeln ska inte oroa sig om en flirt inte genast ger resultat. Allt tar sin tid. Du som är upptagen är mycket älskad, även om ni kanske inte hinner träffas så ofta.

Äntligen får du uppskattning för något bra du har gjort.

LEJONET 23/7 – 22/8

Planeternas position gör att din arbetsvilja håller i sig, passa på att göra uppgifter i skolan som du skjutit upp. Tanklösa ord från dig kan reta upp en närstående. Men om du snabbt ber om förlåtelse blir allt bra igen. Du som är singel träffar en sötnos som du vill lära känna närmare. Både kärleken och gemenskapen är stark i fasta relationer.

Framgång kan väcka avundsjuka - så bevaka dina intressen.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Du får beröm i skolan för något du trodde du skulle misslyckas med. Det kan vara svårt att stå emot grupptryck, men om just du vågar säga ifrån när något är fel, kommer många andra att visa öppet att de står på din sida. Veckan tycks gå i kärlekens tecken. Du som är upptagen älskar och är älskad tillbaka. Någon flirtar med dig som är singel.

Invänta rätt tidpunkt innan du avslöjar en stor hemlighet.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Det tycks öppnas dörrar för dig i skolan, som ger dig nya, intressanta möjligheter. Du har en del plikter på fritiden som inte kan skjutas upp. Gör de här uppgifterna först, så kan du ägna dig åt roligare saker sedan. Dina vänskapsrelationer går på djupet. Du får ett efterlängtat svar på en romantisk fråga och känner att du har medvind i kärlek.

Allt är förlåtet om du ordnar upp en speciell sak.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

En ny situation i skolan väcker frågor. Alla svar kanske inte tilltalar dig för stunden, men längre fram förstår du fördelarna. En bekant som alltid verkat kaxig, visar sig vara känslig och förstående när det behövs och vänskap börjar spira mellan er. Det är en bra tidpunkt för dig som är skorpion att ta första steget när det handlar om kärlek.

Tänk på framtiden när du ställs inför ett viktigt val.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Du är alltid pigg på nya utmaningar i skolan, men den här gången ska du fundera noga över om detta verkligen är din grej, innan du säger ja. En person du inte träffat på länge, har utvecklats i rätt riktning. Kanske kan ni bli goda vänner? Kärlekslivet verkar ta en paus i början av veckan, men stjärnorna spår att helgen blir desto mer passionerad.

Lyssna på ditt samvete i en komplicerad situation.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Det är många givande saker på gång i skolan, men tyvärr kan du inte ägna dig åt allt, du måste prioritera. Välj det som matchar dina intressen bäst och gör inte bara som kompisarna. Till din stora glädje blir du inbjuden att vara med på en eftertraktad grej i helgen. En spännande flirt väcker heta känslor, men den kan också komplicera kärlekslivet.

Positiv energi från nära och kära gör dig stark och glad.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Det blir en ganska krävande vecka i plugget. Som tur är, har du extra lätt för att lära just nu och det ger dig en rejäl skjuts framåt. Några kompisar kommer med en fin överraskning som gör dig jätteglad. Om singeln har lust att flirta, finns det flera sötnosar som är med på noterna. Du som är upptagen har en älskling som har ögon bara för dig.

Plötsligt händer det och du tar hem en oväntad seger.

FISKARNA 20/2 –20/3

Ge inte upp om allt inte flyter på enligt dina ambitiösa planer i skolan. Det kommer alltid nya chanser. Fritiden blir härlig, eftersom du har förmågan att få omgivningen på gott humör när du bjuder på komplimanger och skratt. Singeln kan se fram emot en lovande dejt. Du som är upptagen känner att du och din älskling är jämlika på alla plan.

Håll fast vid en bra kompis som alltid står på din sida.

Relaterade artiklar
Kärlekshoroskop: Så blir ditt kärleksliv 2021
Årshoroskop – Så kommer 2021 bli för ditt stjärntecken
Guide: Så kysser du – enligt ditt stjärntecken