Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 4 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka fyra för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Det är en bra tid för att komma i gång med goda rutiner i skolan och hemma. Sätt punkt för dåliga vanor och ladda för positiva förändringar. En vän visar på ett fint sätt att du betyder mycket för hen. Visa din uppskattning tillbaka. Sopa inte små fnurror på kärlekstråden under mattan. Allt känns mycket bättre om man talar ut med varandra direkt.

Säg ifrån om någon inte respekterar din personliga sfär.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

 Ibland kan det kännas jobbigt att vara tvungen att leva upp till alla förväntningar på dig i skolan. Å andra sidan kan det vara bra att ha lagom höga krav på dig, det lockar dig att göra ditt bästa. Mycket tyder på att en kompis lockar med dig på en aktivitet som snabbt fångar ditt intresse. Både singlar och upptagna oxar tycks ha tur i kärlek.

Satsa på säkra kort och undvik allt som känns otryggt.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Det är bra att sätta upp höga mål i skolan. Stjärnorna tipsar dig att gå din egen väg när det gäller studierna och inte bry dig som vad klasskompisarna tycker. En kompis behöver prata av sig. Även om det tar mycket av din tid, så ställ upp och lyssna på hen. Friheten är viktig för dig. Men det går faktiskt att vara kär och samtidigt självständig.

Visa dina starka sidor och stå inte i skuggan av andra.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

En bra lärare motiverar dig att lägga in en extra växel i skolan. Det är jättebra, för flitigt pluggande ger framgång. Din lättsamma attityd gör dig poppis bland kompisarna. Är du bjuden på en fest till helgen, får du jätteroligt. Mycket tyder på att det blir en kärleksfull vecka. Det finns passion i fasta relationer och singeln kan bli förälskad.

Utveckla kontakten till en person som är viktig för dig.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Stjärnorna tipsar dig att satsa stenhårt på skolan eftersom du har flyt och massor av ork. Du och familjen enas äntligen i en viktig fråga. Det blir en vecka som går i vänskapens och kärlekens tecken. Du känner dig i balans med omvärlden och har nära till dina känslor, vilket gör att såväl dina kompisar som nya och gamla beundrare samlas runt dig.

Tillvaron blir mindre stressig om du söker lugnet inom dig.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

 

Lyssna aktivt om du får kloka synpunkter på ditt arbete i skolan. Det är bara för ditt eget bästa, eftersom personen i fråga vet att du kan prestera ännu bättre. Stjärnornas påverkan stärker din position i kompiskretsen. Och det verkar som att du får en ledande roll i en viss situation. Mycket tyder på att du måste ta itu med en romantisk fråga.

Utmana dig själv och gör något som är utöver det vanliga.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Mycket tyder på att det är grupparbete på gång i skolan. Och det passar dig finfint. Att samarbeta med andra och dela erfarenheter är din grej just nu. En kompis kan uppträda lite egendomligt. Kanske är hen ledsen över något? Så dra dig inte undan, visa hen i stället att du finns där som stöd. Amor tycks skruva upp temperaturen på ditt kärleksliv.

Forma ditt liv som du själv vill – inte som andra vill.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Du tycks komma in i en ny fas, där stjärnornas påverkan hjälper dig att se klart och förstå olika saker i skolan mycket bättre. Om du får en möjlighet att hänga med på en aktivitet, där du kan träffa nya bekanta, så tacka ja. En kärleksrelation eller flirt kan kräva mycket kraft och tid av dig. Uppmärksamma hens behov, men tänk också på dina egna.

Klipp banden till sådant som skapar negativa vibbar.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Stjärnorna ger dig en kick och du når goda resultat i skolan om du lägger på ett extra kol. Du tycks få uppmärksamhet inom en fritidsaktivitet. Låt både förnuftet styra om du måste göra ett svårt val. Även om du inte tror det, så kan du faktiskt påverka ditt kärleksliv. Fokusera på den du vill ha och driv utvecklingen framåt med egna initiativ. 

Låt din positiva utstrålning smitta av sig på andra.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Dina studier får ett lyft om du tar ett större ansvar. Tveka inte – du klarar det toppenbra. Släpp fram dina tankar och känslor när du träffar kompisarna. Det inspirerar dem att göra likadant och era samtal blir givande. Mycket tyder på att du binder samman lösa trådar och upptäcker ett viktigt mönster i en kärleksfråga du har funderat mycket på. 

Säg ja till allt som skapar positiva förändringar.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Det är rätt tidpunkt att planera framåt i skolan. Tänk på hur du ska gå vidare så att dina intressen och starka sidor kommer till sin rätt. Du kan stöta på motstånd i en familjefråga. Försök att se på saken ur allas perspektiv, innan du diskuterar vidare. Känslorna tycks växa sig starkare i fasta relationer. Ett kärleksäventyr piggar upp singeln.

Att vara mottaglig för nya perspektiv öppnar nya vägar.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Det går bra i skolan och det är lämpligt att göra sådant du skjutit upp och rätta till saker du har missat. Var inte för stolt för att be en kompis om hjälp. Hen ställer gärna upp. Viktiga planeter påverkar dina romantiska relationer. Du kan få nya insikter om den du älskar och lära dig mer om dig själv. En kärleksfråga kan ställas på sin spets.

Fånga chansen att lära känna en spännande personlighet.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Årshoroskop: Så kommer ditt 2020 att bli

Välj en outfit och se vilken stil du ska bära 2020

Stora artisterna som spelar i Sverige 2020