Horoskop vecka 39 2021

Horoskop vecka 39 2021 – Så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 39, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret och ditt horoskop för veckan!
Årshoroskop – så kommer 2021 bli för ditt stjärntecken
2:30

Efter reklamen: Årshoroskop – så kommer 2021 bli för ditt stjärntecken

(2:30)

Slå på ljud

FRIDAs astrolog har studerat stjärnorna och astrot och vet nu hur din vecka kommer att bli. Så här kan du läsa veckans horoskop för ditt stjärntecken. Och här kan du läsa ännu mer om horoskop.

Veckohoroskop för vecka 39 2021

Väduren 21/3 – 20/4

Horoskop vecka 39 2021 för väduren

Mycket tyder på att du sätter i gång ett stort projekt i skolan. Ha inte för bråttom. Det viktigaste är att du blir nöjd med resultatet, inte att det går snabbt. Du är aktiv och populär på sociala medier. En utekväll kan bli början på en kärlekshistoria för singeln. Du som är upptagen kan prata om allt med din älskling och er relation är jämlik.

Tänk logiskt och tro inte på alla rykten som sprids.

Oxen 21/4 – 20/5

Horoskop vecka 39 2021 för oxen

Det tycks vara många roliga saker på gång. Du verkar ha fastnat för något i skolan som du är beredd att satsa hårt på. Och fritiden blir omväxlande. Ingenting kan hålla dig tillbaka när det gäller kompisrelationer. Vännerna går till och med före kärleken ibland. Amor agerar dock i bakgrunden och du kan driva igenom din vilja i en romantisk fråga.

Du har turen på din sida och du känner dig oslagbar.

Tvillingarna 21/5 – 21/6

Horoskop vecka 39 2021 för tvillingarna

Det verkar som om du har hittat rätt studieteknik. Och om du hela tiden gör det bästa av situationen, hamnar du i en positiv spiral och du blir road av det du håller på med. Planeternas position gör att du vibbar utåtriktat och positiva personer dras till dig. En flirt kan utvecklas till något större och fasta relationer tycks ta ett kliv framåt.

Uppmuntrande kommentarer får dig att inse ditt värde.

Kräftan 22/6 – 22/7

Horoskop vecka 39 2021 för kräftan

Planeternas position är perfekt om du vill ändra på något i skolan och skifta fokus mot nya mål. Ett jobbigt moment på fritiden försvinner äntligen och du kan se framåt. Mycket tyder på att det händer något kul i helgen som har med film eller musik att göra. Det verkar som om Amor har spännande planer för dig och öppnar nya dörrar till kärleken.

Lita på ditt omdöme om du måste göra ett snabbt val.

Lejonet 23/7 – 22/8

Horoskop vecka 39 2021 för lejonet

Det verkar som om du upplever skolan som lite enformig i början av veckan. Men oväntade framgångar muntrar upp och väcker din entusiasm efter några dagar. Fritiden blir fylld av glädje och mysigt häng med kompisarna. Stjärnornas aktiva påverkan får både upptagna och fria lejon att ta tag i sin kärlekssituation på ett seriöst och utvecklande sätt.

En rolig utmaning parar ihop dig med en populär person.

Jungfrun 23/8 – 23/9

Horoskop vecka 39 2021 för jungfrun

Stjärnorna spår medgång i skolan om du pluggar och är väl förberedd. Någon verkar bli imponerad av dig i samband med ett fritidsintresse och du får smickrande beröm. Var stolt över att du är en god förebild. En hjälpsam släkting gör dig tacksam. Det ligger romantiska känslor i luften och stjärnornas position pekar på att kärlekslivet är i balans.

Du förbättrar en förmåga när du tar egna initiativ.

Vågen 24/9 – 23/10

Horoskop vecka 39 2021 för vågen

Du får betydelsefulla uppgifter i skolan om du visar vad du vill, så att lärarna förstår hur ambitiös du verkligen är. Även om en hobby inte utvecklar sig som du tänkt dig, blir det ändå ett roligt tidsfördriv. Risken finns att en svartsjuk person sprider falska rykten. Tack och lov är det ingen som tror på hen och du förblir en vinnare i kärlek.

Häng med pålitliga kompisar som alltid står på din sida.

Skorpionen 24/10 – 22/11

Horoskop vecka 39 2021 för skorpionen

Du tjänar på att ta ett helhetsperspektiv på veckans studier och analysera vad som är viktigast. När du vet vad du ska prioritera blir det mycket lättare att plugga. Försök att vara så uppriktig som möjligt om en kompis ber dig vara smakråd. Det är inte läge för vita lögner just nu. Amors allt starkare påverkan tycks ge ditt kärleksliv mer glöd.

Njut av livet och var öppen för optimistiska infall

Skytten 23/11 – 21/12

Horoskop vecka 39 2021 för skytten

Mycket tyder på att du får svar på en viktig fråga i skolan, som du funderat över. Och det här beskedet gör dig mycket nöjd. Det verkar som om du och några kompisar som har ett gemensamt intresse, generöst peppar varandra att bli bättre och bättre. Med en vänlig och skämtsam attityd klarar du dig ur en romantisk situation innan det blir skämmigt.

Visa din goda vilja om någon uppriktigt ber om ursäkt.

Stenbocken 22/12 – 20/1

Horoskop vecka 39 2021 för stenbocken

Det verkar som om det är en viktig övning på gång i skolan. Det är aldrig fel att förbereda sig lite extra, så att du känner att du har koll på läget. Fritiden blir rolig och mycket tyder på att du hittar på en trevlig grej som hela familjen samlas kring. Ett rykte, som egentligen inte var menat för dina öron, gör dig på extra bra kärlekshumör.

Tänk noga över vad du ska säga i ett känsligt samtal.

Vattumannen 21/1 – 19/2

Horoskop vecka 39 2021 för vattumannen

Du tycks bli handplockad till en rolig grej i skolan. Tacka och ta emot, du är perfekt för den här saken. Trots ett högt tempo i plugget, har du energi över till fritiden och du gör roliga saker. Men slit inte ut dig, du måste koppla av också. Ta hand om dig även när det gäller kärlek. Mysfaktorn ökar när du inte ställer höga krav på dig själv.

En viss person gillar dig, även om det inte alltid märks.

Fiskarna 20/2 –20/3

Horoskop vecka 39 2021 för fiskarna

Utvidga dina gränser och gå vidare mot nya utmaningar i skolan. Håll aldrig tillbaka dig själv - var intresserad av alla möjligheter. Om du känner för att gå med i någon typ av förening på fritiden är det jättebra läge just nu. Planeternas position gör dig som är singel redo för en romans. Du som är upptagen har det toppen ihop med din älskling.

Din härliga charm öppnar fler dörrar än sura miner.

Läs mer om horoskop här!

Relaterade artiklar
Horoskop: Så blir hösten 2021 för ditt stjärntecken
Så bra passar du och dina kompisar ihop – enligt stjärnorna
Därför ska du dejta någon som inte passar ditt stjärntecken egentligen