Horoskop vecka 39 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 39 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 39, 2020 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

Frida TV: Lär dig mer om horoskop här

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

En person i skolan har något viktigt att säga dig. Det kan vara nyckeln till lysande resultat. Lyssna noga och lägg råden på minnet. Du känner en spontan samhörighet med en ny bekant. Kanske är det början på en fin vänskap? Det blir inte alltid som man tänkt sig och alla kärleksplaner kanske inte går i lås. Men det är bara tänka ut nya strategier.

Du undviker gräl om du väljer dina ord med omsorg.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Mycket tyder på att du kan se fram emot en spännande vecka som bjuder på lovande möjligheter i plugget. Du får dessutom ägna dig mycket åt ämnen som du själv tycker är intressanta. Du en och nära kompis har extra kul när ni träffas. Om du är lyhörd och inkännande, så kommer du att märka att du får en annorlunda, men mycket fin kärleksförklaring.

Tvära kast och dramatiska svängar ökar tempot i tillvaron.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Det är viktigt att du väljer ditt umgänge i skolan med omsorg, annars riskerar du att bli indragen i en knäpp situation som stjäl både tid och energi från dig. En fritidsaktivitet visar sig vara mycket roligare än du trott och kan ge dig mycket nöje framöver. Det verkar som om din crush säger något som får ditt hjärta att klappa fortare.

Tala med en klok person om du drabbas av beslutsångest.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Planeternas påverkan ger dig lust att lära mera. Detta gör dig vetgirig och din kunskapsnivå stiger. Ge inte upp vänskapen om du och en kompis blir osams. Om ni båda tar extra hänsyn till varandras brister och är ärliga mot varandra, blir ni vänner igen. Mycket tyder på att du inte längre kan skjuta upp ett kärleksbeslut. Lyssna till ditt hjärta.

Släpp fram dina talanger och låt ingen trycka ner dig.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Risken finns att skolan känns seg i början på veckan. Men när du fokuserar på ljuspunkterna i plugget, så blir det snart roligt igen. Om en kompis verkar deppig, så fråga gärna vad som står på. Hen blir jättetacksam över att du bryr dig. Om Amor får bestämma, inträffar det något spännande som sätter fart på fria och upptagna lejons kärleksliv.

Din charm och omtanke skapar trivsel omkring dig.

 JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Även om det är frestande att välja snabba lösningar när du pluggar, så vinner du på att vara noggrann och uthållig. Att det är insidan som gäller är viktigt att tänka på i mötet med en ny bekantskap. Kärlekslivet tycks vara helt ok, men samtidigt är det något som skaver, något du inte kan sätta fingret på. Ge dig tid att analysera dina känslor.

Ta vara på en chans att glänsa – du kommer att gilla det.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Hemligheten bakom att lyckas extra bra i skolan är att vara grundligt förberedd. Läs på ordentligt och kom alltid i tid till lektionerna. En person tar kontakt med dig och erkänner ett misstag. Det är självklart att du ska förlåta hen. Veckan verkar gå i kärlekens tecken. Det är ändå klokt att vara försiktig och inte lita blint på alla löften.

Ge inte upp i en diskussion om du vet att du har rätt. 

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Mycket tyder på att du har skaffat dig ett försprång i skolan. Det är toppen. Fortsätt att hålla samma takt och plugga lika flitigt. Du får en fin chans till ett seriöst samtal med någon närstående. Det som sägs kan leda till större förståelse mellan er. Planeternas position tyder på att såväl fria som upptagna skorpioners kärleksliv blir lyckat.

Bekymra dig inte över utmaningar längre fram i tiden.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Mycket tyder på att det är mycket på gång i skolan nu. Du har energi så att det räcker till, ett bra tips är dock att först och främst ta tag i de uppgifter i plugget som är viktigast. En nöjeskväll i slutet av veckan tycks bli väldigt kul. Vill du att det ska hända något romantiskt är det dags att du tar första steget. Ju snabbare desto bättre.

Lojalitet får en kompisrelation att bli ännu starkare.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Det blåser positiva vindar i skolan som matchar dina intressen och du trivs mycket bättre. Planeternas position gör dig taggad på kvällarna och i helgen. Personer omkring dig rycks med av din framåtanda och fritiden blir rolig. Du tycks få svar på en kärleksfråga som du funderat mycket över, men inte diskuterat med andra. Äntligen kan du andas ut.

Med humor och ett leende kommer du hur långt som helst.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Det verkar som om du får ett eftertraktad uppdrag i skolan och det stärker drivkraften och ökar intresset en aning. Säg ifrån om du är irriterad på någon i din omgivning. Det är bättre att lätta på trycket nu, än att explodera av ilska längre fram. Med charm och en smart strategi har du goda möjligheter att få din vilja igenom i en kärleksfråga.

Acceptera inte dumma lögner – sök efter sanningen.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Mycket tyder på att du får beröm i ett ämne som du annars tycker är ganska svårt. Detta visar att det lönar sig att plugga och du blir uppmuntrad att lära dig ännu mera. En eftertraktad inbjudan gör dig glad och tacksam. I kärleksfrågor ska du förstås visa vad som är viktigt för dig och inte bara låta din flirt eller den du är ihop med, bestämma.

Ibland är det klokast att välja tryggheten före äventyret.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Kärlekshoroskop: Så blir din höst 2020

Horoskop: Så blir hösten 2020 för ditt stjärntecken

Så är du som person – enligt ditt stjärntecken